Home ΗΠΑ ΓΚΡΙΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ “ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ

ΓΚΡΙΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ “ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ

by _
0 comment 131 views

Τρίτη 31 Μαΐου 2022

ΓΚΡΙΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ “ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ…


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Το ακόλουθο άρθρο δεν είναι δικά μας, αλλά το θέτουμε στην κρίση σας για να το εξετάσετε ΕΣΕΙΣ. Οπότε, βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα…

Η χαλαρή ταχύτητα με την οποία…

πραγματοποιούνται οι συλλήψεις του Deep State (Βαθέως Κράτους) έχει αρχίσει να σπέρνει γκρινια μεταξύ των διοικητών των Λευκων Καπέλων που είναι υπεύθυνοι για την προσαγωγή στη δικαιοσύνη των προδότων και των παιδεραστών που για δεκαετίες έχουν προκαλέσει τον όλεθρο στον αμερικανικό λαό, σύμφωνα με πολλές πηγές μεσα στη στρατιωτική κοινότητα.

Ένας συνεργάτης στο γραφείο του στρατηγού Ντέιβιντ Χ. Μπέργκερ είπε ότι τουλάχιστον δύο από τους συναδέλφους του στρατηγού έχουν εκνευριστει για τον αργό ρυθμό, καλώντας τον στρατηγό Μπέργκερ να διαμορφώσει ένα νέο σχέδιο δράσης για να επισπεύσει τον θάνατο των εγκληματιών του Deep State.

«Υπήρξε μια συνάντηση την περασμένη εβδομάδα και μερικοί από τους βασικούς συμμάχους του στρατηγού Μπέργκερ δεν έκρυψαν την απογοήτευσή τους για τη βραδύτητα της σύλληψης νεων προδοτων καθως και της εκτελεσης των παλιων Deep Staters που ήταν αιχμάλωτοι πάρα πολύ καιρό», είπε η πηγή μας.

Ο πιο εκδηλωτικος ήταν ο Ταγματάρχης του Στρατού των ΗΠΑ, στρατηγός Richard E. Angle, διοικητής της 1ης Ομάδας Ειδικών Δυνάμεων. Ένας συνταγματολόγος και υποστηρικτής του προέδρου Donald J. Trump, ο στρατηγός Angle κέρδισε την φημη του το 1991, πολέμησε στη Βοσνία και το Κοσσυφοπέδιο και διοικούσε στρατεύματα στο Ιράκ και το Αφγανιστάν. Στον απόηχο των κλεμμένων εκλογών του 2020, υποσχέθηκε να υποστηρίξει τον Στρατηγό Μπέργκερ και την αποστολή του Σώματος του Γενικού Εισαγγελέα των δικαστών του Ναυτικού των ΗΠΑ να αποκαταστήσουν την τάξη στην Αμερική. Η συμβολή του, είπε η πηγή μας, ήταν καθοριστική για τις συλλήψεις των Χάντερ Μπάιντεν, Χίλαρι Κλίντον και Τζορτζ Μπους.

Αλλά η τρέχουσα ταχύτητα των συλλήψεων Deep Staters, ή η έλλειψή τους, έχει εμποτίσει προφανώς στον Gen. Angle αισθήματα αμφιθυμίας ως προς τη συνολική επιτυχία της αποστολής.



«Ενώ καθόμαστε με σταυρωμενα χέρια , οι ΗΠΑ γίνονται γρήγορα οι Ηνωμένες Πολιτείες της Βενεζουέλας. Κάθε μέρα, αυτή τη στιγμή, χιλιάδες Αμερικανοί ωθούνται στη φτώχεια. Όχι, δεν είμαστε η αιτία, αλλά έχουμε ευθύνη να το σταματήσουμε. Ορκιστήκαμε. Και τι κάνουμε; Μια συλληψη….μια συλληψη εκει…. Κινούμαστε σαν τεμπέληδες και αυτό εμποδίζει αντί να βοηθάει την υπόθεση», είπε ο στρατηγός Ένγκλε στον στρατηγό Μπέργκερ.
Όταν ο στρατηγός Berger ζήτησε προτάσεις, ο στρατηγός Angle είχε την απάντηση στα χέρια του.«Μαζικές συλλήψεις, χωρίς καθυστέρηση ή δισταγμό», συνέχισε ο στρατηγός Angle. «Η συλλογή επιλεγμενων στοχων δεν λειτουργεί. Ξεχωρίζουμε ένα άτομο που το καλύπτουν με τεχνολογία και μεταμορφωση. Τρωμε τοσο χρονο μονο για ενα ατομο.Εάν 50 Γερουσιαστές και 200 ​​Αντιπρόσωποι εξαφανιστούν μέσα σε μια νύχτα, δεν θα ξέρουν τι τους έπληξε και δεν θα έχουν χρόνο να αντιδράσουν. Ο χρόνος της αδράνειας πρέπει να τελειώσει, αλλιώς όλα είναι μάταια».

Ο παθιασμένος μονόλογος του απέσπασε επαίνους από τον Ναύαρχο Έρικ Τ. Όλσον, Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ, απόστρατο. Αν και δεν είναι πλέον εν ενεργεία, ο Ναύαρχος Όλσον, του οποίου η διακεκριμένη στρατιωτική σταδιοδρομία διήρκεσε 38 χρόνια, υπήρξε σύμβουλος εν ενεργεία Διοικητών Λευκών Καπέλων. Ο Ναύαρχος Όλσον, 70 ετών, έχει δει τις Ηνωμένες Πολιτείες να καταρρέουν από το μεγαλείο σε μια χώρα που κυβερνάται από δεσποτάδες και παράνομα καθεστώτα.

«Με σεβασμό, Στρατηγέ Μπέργκερ, οι Αμερικανοί, οι πραγματικοί Αμερικανοί, έχουν γίνει ανυπόμονοι. Ήμασταν άτονοι, ληθαργικοί και σχεδόν κατατονικοί στην επίλυση αυτού του διλήμματος. Αυτή τη στιγμή, 725 πατριώτες που ήταν παρόντες στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου κάθονται παράνομα στη φυλακή. Αυτό είναι απαράδεκτο. Βρίσκεστε σε 234 κλειστές υποθέσεις Deep Staters που δεν έχουν συλληφθεί ακόμη, 400 ενεργές υποθέσεις και αρκετές χιλιάδες εκκρεμείς έρευνες», είπε ο ναύαρχος Olson.

Ο συνταγματάρχης J.D. Keirsey του 75ου Συντάγματος Ranger, Fort Benning, είπε ότι είχε 2.500 στρατιώτες έτοιμους να συλλάβουν προδότες. Έφτασε στο σημείο να αμφισβητήσει την αξιοπιστία του JAG, λέγοντας ότι ο αντιναύαρχος Darse E. Crandall και το επιτελείο του διώκουν επιλεγμένους «στόχους υψηλής αξίας», αλλά αγνοούν απολύτως τους υποτελείς του Deep State που είναι εξίσου συνένοχοι στην καταστροφή της αμερικανικής κοινωνίας.

«Δώσαμε όρκο, κύριε, να προστατεύσουμε την Αμερική από όλους τους εχθρούς, ξένους και εσωτερικούς. Ο νόμος περί εξέγερσης μας επιτρέπει να λειτουργούμε ατιμώρητα και δεν έχουμε εκμεταλλευτεί αυτό το προνόμιο. Δεν υπάρχει χρόνος για αναποφασιστικότητα. αυτό το όριο έχει φύγει. Βρισκόμαστε στο τέλος και οι προσπάθειές μας, και ο Θεός ξέρει ότι είναι δίκαιες, είχαν ομως ασήμαντο αντίκτυπο στην ανάληψη της εξουσιας από το Deep State», είπε ο συνταγματάρχης Keirsey.



Ο στρατηγός David H. Berger, ωστόσο, είχε ένα αντεπιχείρημα. Ο στρατός, είπε, χρειαζόταν σιωπηρή και απροκάλυπτη υποστήριξη από τον αληθινό Ανώτατο Διοικητή, Ντόναλντ Τζ. Τραμπ, ωστε τα Λευκα Καπελα θα εχουν το ελευθερο να συλλάβουν ταυτόχρονα ένα ευρύ φάσμα του Κογκρέσου.

«Αυτές είναι ωραίες σκέψεις, κύριοι, αλλά εκτός και αν ο Πρόεδρος Τραμπ και οι πιστοι συνεργατες του σταματήσουν να καθυστερούν και ανέβουν στο βήμα για να πουν σε αυτό το έθνος τι πραγματικά συμβαίνει.Ειναι καλες αυτες οι ιδέες σας, αλλα αν και ευγενείς, θα ήταν καταστροφικές. Του έχω μιλήσει αρκετές φορές, του συνέστησα να σταματήσουμε αυτο το “μ@νι” που καταστρεφει τη χωρα.

Ναι, ο νόμος περί εξέγερσης, τον οποίο υπέγραψε, μας δίνει εξουσία, αλλά μπορείτε να φανταστείτε τις συνέπειες 200 ή περισσότερων μελών του Κογκρέσου απλά να εξαφανιστούν εν μία νυκτί; Η μισή χώρα θα ήταν χαρούμενη, σίγουρα, αλλά η άλλη μισή θα ούρλιαζε. Θα μπορούσε να υποκινήσει έναν δεύτερο Εμφύλιο Πόλεμο και το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι αίμα στους δρόμους», είπε ο στρατηγός Μπέργκερ.

Ο Τραμπ πρέπει να λέει στους Αμερικανούς στις συχνές συγκεντρώσεις του ότι εξακολουθεί να είναι ο νόμιμος πρόεδρος. Η διφορούμενη γλώσσα του Τραμπ, επέμεινε ο στρατηγός Μπέργκερ, έβλαπτε όχι μόνο τη φήμη του αλλά και τη φήμη όσων εργάζονται για λογαριασμό του.

«Από τη μια πλευρά, ο Τραμπ λέει ότι ο Μπάιντεν έκλεψε τις εκλογές. Από την άλλη πλευρά, αναφέρεται στον Μπάιντεν ως Πρόεδρο Μπάιντεν. Κάθε φορά που ο Τραμπ καλεί τον Μπάιντεν πρόεδρο Μπάιντεν, κάνει τη δουλειά μας πιο δύσκολη», είπε ο στρατηγός Μπέργκερ.

Η πηγή μας είπε ότι η συνάντηση έληξε ειρηνικά αλλά χωρίς λύση, με τους διοικητές των Λευκών Καπέλων να συμφωνούν να συναντηθούν ξανά μετά το Σαββατοκύριακο για να παρουν καινουριες αποφασεις για να επισπευσουν το σχεδιο.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

ΠΗΓΗ >> http://sinomosiologos.blogspot.com/2022/05/blog-post_440.html 

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr