Home Κορωνοϊος Πώς ο συνάδελφος του Δρ. Φάουτσι Peter Daszak χρηματοδότησε Κινέζους επιστήμονες για να εισαγάγουν πρωτεΐνες-ακίδες στον ιό SARS για να δημιουργήσουν τον ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Πώς ο συνάδελφος του Δρ. Φάουτσι Peter Daszak χρηματοδότησε Κινέζους επιστήμονες για να εισαγάγουν πρωτεΐνες-ακίδες στον ιό SARS για να δημιουργήσουν τον ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

by _
0 comment 267 views

Πώς ο συνάδελφος του Δρ. Φάουτσι Peter Daszak χρηματοδότησε Κινέζους επιστήμονες για να εισαγάγουν πρωτεΐνες-ακίδες στον ιό SARS για να δημιουργήσουν τον ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Μιλάμε για τον κορωνοϊό τον..ΧΙΜΑΙΡΙΚΟ που εξαπέλυσαν, ΟΧΙ στον «αέρα», αλλά στο….περιεχόμενο του ΜΠΟΛΙΟΥ ώστε να…ΟΠΛΟΠΟΙΗΘΕΙ και να…ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΗΠΤΕΣ ΤΟΥ…

Ο Πρόεδρος της EcoHealth Alliance Peter Daszak – ο οποίος συνεργάστηκε με το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν σε έρευνα που χρηματοδοτήθηκε από το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργίας και Λοιμωδών Νόσων του Δρ. Anthony Fauci σε ένα εκπληκτικό βίντεο παραδέχτηκε το 2016 πώς οι Κινέζοι συνάδελφοί του εισήγαγαν πρωτεΐνες-ακίδες στον ιό SARS για να δημιουργήσουν ένα…«Killer Coronavirus», «θανατηφόρο κορωνοϊο», που θα μπορούσε να μολύνει ανθρώπους.

Ο Daszak έκανε την παραδοχή (δείτε παρακάτω) σε ένα φόρουμ το 2016 που συζητούσε «αναδυόμενες μολυσματικές ασθένειες και την επόμενη πανδημία», εξηγώντας πώς η χρηματοδότησή τους της έρευνας κέρδους λειτουργίας στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν δημιούργησε έναν….«Κανοναϊό-δολοφόνο».

Ενώ περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο η οργάνωσή του ταξινομεί την αλληλουχία των θανατηφόρων ιών, ο Daszak περιγράφει τη διαδικασία της «εισαγωγής πρωτεϊνών αιχμής» σε ιούς για να δει αν μπορούν να «δεσμευτούν με ανθρώπινα κύτταρα» όπως πραγματοποιείται από τους «συναδέλφους του στην Κίνα»:

«Τότε, όταν λαμβάνετε μια αλληλουχία ιού και μοιάζει με συγγενή ενός γνωστού δυσάρεστου παθογόνου, ακριβώς όπως κάναμε με το SARS. Βρήκαμε άλλους κοροναϊούς σε νυχτερίδες, μια ολόκληρη σειρά από αυτούς, μερικοί από αυτούς έμοιαζαν πολύ με το SARS.

Έτσι προσδιορίσαμε την αλληλουχία της πρωτεΐνης ακίδας: την πρωτεΐνη που προσκολλάται στα κύτταρα. Τότε εμείς… Λοιπόν, δεν έκανα αυτή τη δουλειά, αλλά οι συνάδελφοί μου στην Κίνα έκαναν τη δουλειά.

Δημιουργείτε ψευδοσωματίδια, εισάγετε τις πρωτεΐνες-ακίδες από αυτούς τους ιούς, δείτε αν συνδέονται με τα ανθρώπινα κύτταρα. Σε κάθε βήμα αυτού πλησιάζετε όλο και πιο κοντά σε αυτόν τον ιό που θα μπορούσε πραγματικά να γίνει παθογόνος για τους ανθρώπους.



«Καταλήγεις με έναν μικρό αριθμό ιών που μοιάζουν πραγματικά με δολοφόνους».

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

ΠΗΓΗ >> https://greatgameindia.com/peter-daszak-spike-proteins-killer-coronavirus/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr