Home ΔΙΕΘΝΗ Ο Klaus Schwab απειλεί τον Πρόεδρο της Βραζιλίας, Μπολσονάρο, επειδή αρνήθηκε να υπογράψει τη συνθήκη για την πανδημία του ΠΟΥ

Ο Klaus Schwab απειλεί τον Πρόεδρο της Βραζιλίας, Μπολσονάρο, επειδή αρνήθηκε να υπογράψει τη συνθήκη για την πανδημία του ΠΟΥ

by _
0 comment 282 views

Ο Klaus Schwab απειλεί τον Πρόεδρο της Βραζιλίας, Μπολσονάρο, επειδή αρνήθηκε να υπογράψει τη συνθήκη για την πανδημία του ΠΟΥ…


(Source: Natural News) Ο ιδρυτής και εκτελεστικός διευθυντής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) Κλάους Σουάμπ εξέδωσε μια λεπτή κρυφή απειλή προς τον Πρόεδρο της Βραζιλίας Ζαΐρ Μπολσονάρου, αφού ο ισχυρός άνδρας αρνήθηκε να υπογράψει τη συνθήκη πανδημίας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ).

«Ας είμαστε επίσης σαφείς: Το μέλλον δεν συμβαίνει απλώς. Το μέλλον χτίζεται από εμάς, μια ισχυρή κοινότητα – εσείς, εδώ σε αυτό το δωμάτιο. Έχουμε τα μέσα για να επιβάλουμε αυτή την κατάσταση [του μέλλοντος] στον κόσμο», είπε ο Schwab σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter.

Το μήνυμα του Γερμανού παγκοσμιοποιητή ήρθε εν μέσω δηλώσεων που έκανε ο Μπολσονάρο στις 15 Μαΐου. Ο ισχυρός άνδρας που ηγείται του πορτογαλόφωνου έθνους εξέφρασε τη ρητή άρνηση της Βραζιλίας να υπογράψει τη συνθήκη πανδημίας του ΠΟΥ, η οποία παρέχει στον παγκόσμιο οργανισμό υγείας πρωταρχικές εξουσίες με το πρόσχημα της αντιμετώπισης ζητημάτων δημόσιας υγείας . (Σχετικό: Εκπληκτικό σχέδιο που επινοήθηκε από τον Klaus Schwab, ιδρυτή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, για να παραχωρήσει στους παγκοσμιοποιητές τον έλεγχο του κόσμου χρησιμοποιώντας την πανδημία COVID.)

«Η Βραζιλία δεν θα μπει σε αυτή τη [συνθήκη για την πανδημία]. Η Βραζιλία είναι αυτόνομη και δεν θα μπει σε αυτό, μπορείτε να το ξεχάσετε αυτό. Έχω ήδη [μιλήσει] στο υπουργικό συμβούλιο εξωτερικών σχέσεών μας και αν αυτή η πρόταση προχωρήσει, δεν θα γίνει με τη Βραζιλία», είπε ο Μπολσονάρο.

«Επιπλέον, ήμουν ο μόνος πολιτικός που δεν τήρησε τις πολιτικές του lockdown. Είπα ότι έπρεπε να φροντίσουμε τους ηλικιωμένους και τα άτομα με συννοσηρότητες και οι σημερινές μελέτες εκτός Βραζιλίας δείχνουν ιδιαίτερα ότι είχα δίκιο».

Ανέφερε την πολιτεία του Σάο Πάολο της Βραζιλίας ως παράδειγμα της απόλυτης αποτυχίας των περιορισμών για τον περιορισμό του κορωνοϊού (COVID-19).

Ο Μπολσονάρο επικρίνει τις οδηγίες του ΠΟΥ για τον COVID-19.



Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο πρόεδρος της Βραζιλίας διασταύρωσε τα ξίφη του με τον παγκόσμιο οργανισμό υγείας – με αποτέλεσμα ο Schwab να επικρίνει τον ισχυρό άνδρα.

Τον Οκτώβριο του 2021, ο Μπολσονάρο και ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους αντιμετώπισαν τις απαντήσεις του κόσμου στην πανδημία του COVID-19 και τις μεγαλύτερες επιπτώσεις τους. Οι δυο τους κάθισαν κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής της G21 εκείνο τον μήνα, που πραγματοποιήθηκε στην ιταλική πρωτεύουσα Ρώμη.

Ο Βραζιλιάνος ηγέτης ξεκίνησε τη ρίψη της μπάλας ρωτώντας εάν υπήρχε «προκαταρκτική εξέταση» από την πλευρά του παγκόσμιου οργανισμού υγείας όταν εφάρμοζε lockdown και άλλα μέτρα. «Σε όλο τον κόσμο, υπάρχουν άνθρωποι που πρέπει να δουλέψουν για να τραφούν», επεσήμανε, προσθέτοντας ότι «η οικονομία θα καταρρεύσει» εάν συνεχιστούν τα lockdown.

Σε απάντηση, ο Τέντρος είπε ότι δεν βλέπει την ανάγκη να κλειδώσει η Βραζιλία λόγω του υψηλού ποσοστού εμβολιασμού της χώρας για τον COVID-19. Τα lockdown δεν ήταν πλέον απαραίτητα όσο οι Βραζιλιάνοι συνεχίζουν να φορούν μάσκες προσώπου και να πλένουν σωστά τα χέρια τους, πρόσθεσε.

Ο Μπολσονάρο αμφισβήτησε επίσης την ασφάλεια των εμβολίων κατά του COVID-19, υποστηρίζοντας ότι «πολλοί που έλαβαν τη δεύτερη δόση παθαίνουν COVID-19. Στη Βραζιλία, πολλοί που πήραν τη δεύτερη δόση πεθαίνουν».



Όμως, σύμφωνα με τον Tedros, ήταν δυνατό να πεθάνουν τα εμβολιασμένα άτομα αν είχαν συννοσηρότητες. «Το εμβόλιο δεν προλαμβάνει τον COVID, αλλά προλαμβάνει σοβαρές ασθένειες και θάνατο», πρόσθεσε.

Εν τω μεταξύ, ο Schwab ανέφερε δύο προϋποθέσεις που ήταν απαραίτητες για να πραγματοποιηθεί η Μεγάλη Επαναφορά που υποστηρίζει. Αυτά ήρθαν εν μέσω της άρνησης του Μπολσονάρο να συνεργαστεί με τον ΠΟΥ για την προώθηση της παγκοσμιοποίησης.

«Το πρώτο είναι ότι ενεργούμε όλοι ως ενδιαφερόμενοι σε μεγαλύτερες κοινότητες αντί να υπηρετούμε μόνο το δικό μας συμφέρον. Αυτό ονομάζουμε ευθύνη των ενδιαφερομένων. [Η] δεύτερη [προϋπόθεση] είναι να συνεργαστούμε», είπε ο Schwab.

Παρακολουθήστε τον Πρόεδρο της Βραζιλίας Ζαΐρ Μπολσονάρου να απορρίπτει τη συνθήκη για την πανδημία του ΠΟΥ παρακάτω.

This video is from the Journaltv channel on Brighteon.com.

__________

Sources include:

BlacklistedNews.com

Twitter.com

WeLoveTrump.com

LifeSiteNews.com

Brighteon.com

Source: https://greeknewsondemand.com/?p=192133&preview=true

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr