Home Greek News Τα «ξέρασε» ΟΛΑ ο Μπουρλά στο Νταβός;;; «Ένας από τους στόχους μας είναι, μέχρι το 2023, να έχουμε μειώσει τον παγκόσμιο πληθυσμό κατά 50 τοις 100.»…;;;

Τα «ξέρασε» ΟΛΑ ο Μπουρλά στο Νταβός;;; «Ένας από τους στόχους μας είναι, μέχρι το 2023, να έχουμε μειώσει τον παγκόσμιο πληθυσμό κατά 50 τοις 100.»…;;;

by _
0 comment 667 views

Τα «ξέρασε» ΟΛΑ ο Μπουρλά στο Νταβός;;; «Ένας από τους στόχους μας είναι, μέχρι το 2023, να έχουμε μειώσει τον παγκόσμιο πληθυσμό κατά 50 τοις 100.»…;;;!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 30 Μάιου 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Το λέει ξεκάθαρα…ο πρόεδρος της Pfizer;;; Το παρακάτω βίντεο ΔΕΝ επιδέχεται ΟΥΔΕΜΙΑΣ ΠΑΡΕΡΜΗΝΗΣΕΩΣ;;; Δείχνει τον Άλμπερτ Μπουρλά να στο Νταβός πριν λίγες μέρες να ξεστομίζει τα εξής απίστευτα.

Είναι ένα όνειρο που είχαμε με την ηγεσία όταν πρωτοξεκινήσαμε την συνεργασία.

Την πρώτη εβδομάδα που συναντηθήκαμε τον Ιανουάριο του 2019 στην Καλιφόρνια για να βάλουμε τους στόχους για την επόμενη πενταετία και ένας από αυτούς ήταν μέχρι το 2023 να έχουμε μειώσει τον παγκόσμιο πληθυσμό κατά 50 τοις 100.

 

Νομίζω σήμερα το όνειρο μας γίνεται πραγματικότητα…

Εδώ ο Μπουρλά παραδέχτηκε δύο κρίσιμα πράγματα: (1ον) Tην ψεύτικη πανδημία την είχε προσχεδιάσει η ελίτ ΠΡΟ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ (2019) και (2) σκοπός της ήταν να εξαλειφθεί ένα πολύ μεγάλο ποσοστόν του παγκόσμιου πληθυσμού!!!

ΤΕΤΟΙΑ σας αποκαλύπτουμε εδώ και δύο χρόνια σχετικά με τον…ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ πίσω από αυτήν ψευτο-πανδημία, φίλες και φίλοι, ότι ο Εβραίος Άλμπερτ Μπουρλά, δηλαδή. έχει πάρει ΕΝΤΟΛΗ από τους δικούς τους Σιωνιστές χειριστές να…ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟΝ!!! Και….ΝΑ…..ΤΟ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΙΔΙΟΣ!!! Και ΟΛΕΣ οι εταιρείες εμβολίων, που έχουν φτιάξει κι αυτές ένα ψευτο-μπόλι για τον ψευδο-κορωνοϊό, είναι στο κόλπο βέβαια!!!

Και αυτό το είχε πει ο ίδιος ο πρώην Αντιπρόεδρος της Pfizer Δρ. Michael Yeadon πριν ένα χρόνο και κάτι προειδοποιώντας μας για αυτά που έμελλαν γενέσθαι από το θανατηφόρο μπόλι!!!

Διαβάστε επίσης τα παρακάτω άρθρα που έχουμε βγάλει για τον μεγάλο ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ ΜΠΟΥΡΛΑ που τον έχουν βραβεύσει κιόλας εκεί στην γενοκτόνο κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ….

Διαβάστε επίσης >> Βόμβα του πρ. Αντιπροέδρου της Pfizer: «Εντελώς πιθανόν το εμβόλιο να χρησιμοποιηθεί για μείωση μαζικής κλίμακας του πληθυσμού»

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο >> Σοκαριστικό βίντεο του CEO της Pfizer να λέει οτι ο εμβολιασμος ειναι εγγυημένη αυτοκτονία …



Διαβάστε επίσης >> ΜΕΓΑ ΒΟΜΒΑ: Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer παραδέχεται ότι το COVID-19 είναι ΨΕΥΤΟ-ΙΟΣ που δημιουργήθηκε σε…εργαστήριο!!!

Διαβάστε ακόμη >> ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ – Η Pfizer συνεργαζόταν με τη Κίνα για διαβατήρια εμβολίων ένα χρόνο πριν ξεκινήσει η «πανδημία»!!!

Και >> «ΣΟΚ» ή μάλλον όχι – Οι «Περιούσιοι» του «θεού» ομολογούν: Το COVID και τα εμβόλιά του είναι ΜΟΝΟ για τους ΜΗ Εβραίους και ΟΧΙ για ΜΑΣ. ΕΒΡΑΪΚΗ η…ΚΑΘΕ ΠΤΥΧΗ της ψευτοπανδημίας!!!…

Και >> Έλα μωρέ τώρα! ΠΟΙΑ εβραϊκή συνωμοσία για την εξόντωση του Ελληνικού Λαού και όλων των εθνών;;;

Και >> 70 μέλη του επενδυτικού συμβουλίου της Pfizer είναι και μέλη του…Κινέζικου Κομμουνιστικού Κόμματος…!!!



Και >> ΦΡΙΚΗ: Εμβόλιο Pfizer που μεγεθύνεται με μικροσκόπιο φαίνεται να δείχνει ζωντανά κύτταρα/οργανισμούς να αναμιγνύονται μέσα!!!

Και >> Το μπόλι της Φάιζερ περιέχει την ίδια ουσία που χρησιμοποιούν οι ΗΠΑ σε ενέσημες εκτελέσεις…θανατοποινιτών!!!

Και >> Ο επίσημος ιστότοπος της Pfizer λέει ότι το εμβόλιο τους μπορεί και να σε…ΣΚΟΤΩΣΕΙ..!!! ΑΥΤΟ θέλει να μας ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ο Μητσοτάκης!!!

Δείτε τώρα το βίντεο….

 

View this post on Instagram

 

A post shared by John Kountouris (@johnkountouris)

Κάποιοι λένε ότι είναι πειραγμένο και ότι το πραγματικό βίντεο είναι εξής. Ξεκινήστε από το 2:40 και μετά….

Δηλαδή, απ’ ό, τι ΦΑΙΝΕΤΑΙ, η πραγματική δήλωση του Μπουρλά διαβάζει ως εξής…

Είναι ένα όνειρο που είχαμε με την ηγεσία όταν πρωτοξεκινήσαμε την συνεργασία.

Την πρώτη εβδομάδα που συναντηθήκαμε τον Ιανουάριο του 2019 στην Καλιφόρνια για να βάλουμε τους στόχους για την επόμενη πενταετία και ένας από αυτούς ήταν μέχρι το 2023 να έχουμε μειώσει τον αριθμό των ανθρώπων στον κόσμο που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν τα φάρμακά μας κατά 50 τοις 100.

Πάντως, η δεδηλωμένος στόχος της ελίτ σχετικά με τις τύχες της ανθρωπότητας είναι όντως να μειωθεί κατά τουλάχιστον….80 τοις 100 ο ανθρώπινος πληθυσμός και το ξέρει αυτό ο Μπουρλά! Γι’ αυτο ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ότι αυτός κι η ομάδα του προσχεδιάζαν το ύπουλο σχέδιό τους για τον εμβολιασμό πολλών δις. ανθρώπων παγκοσμίως με τα…ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΜΠΟΛΙ ΤΟΥΣ ήδη από το…2019, μια εποχή κατά την οποίαν ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ούτε για κορωνοϊούς ούτε για COVID…ΤΙΠΟΤΕ!!!

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Ιδού η «Λέσχη των Καλών» των δισεκατομμυριούχων που από το 2009, συγκαλείτο για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού με επικεφαλής τον… Μπίλ Γκέιτς!!! Αυτοί είναι όλοι φίλοι και συνάδελφοι του…ΜΠΟΥΡΛΑ. 

Δηλαδή, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ο Μπουρλά να μας παραδεχθεί το οτιδήποτε με λόγια, αφού τον απώτερο σκοπό του εδώ μάς τον έχει ήδη καταδείξει ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ εδώ και ενάμιση χρόνο, από τότε, δηλαδή, που πρωτοδρομολογήθηκαν οι πρώτες παρτίδες των εμβολίων. Και ποιός είν᾽αυτός ο απώτερος σκοπός του και της Pfizer;;; Ρωτήστε τα…ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ οικογένειες που έχουν χάσει τους αγαπημένους τους…ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΟΛΙ. Θα σας πούνε…ΑΥΤΟI…!!!

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr