Ιδού η «σύνδεση» μεταξύ του ΨΕΥΤΙΚΟΥ και ΣΤΗΜΕΝΟΥ «πυροβολισμού» στο Τέξας με την…ΕΛΛΑΔΑ….


Ιδού η «σύνδεση» μεταξύ του ΨΕΥΤΙΚΟΥ και ΣΤΗΜΕΝΟΥ «πυροβολισμού» στο Τέξας με την…ΕΛΛΑΔΑ….


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που συμβαίνει ένας τέτοιος «πυροβολισμός», οποουδήποτε στον κόμσο, αποδεικνύεται μετά πως ήταν…ΣΤΗΜΕΝΟΣ…ΨΕΥΤΙΚΟΣ και ότι χρησίμευσε για την περαιτέρα ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ούτε «τραυματισμένο» ούτε «αίματα» στο έδαφος ούτε «νεκροί». Υπάρχουν όμως πολλοί…ΗΘΟΠΟΙΟΙ. Αυτούς τους λέμε…ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΚΡΙΣΕΩΣ και προσλαμβάνονται από το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας για να συμμετάσουν σε αυτά τα στημένα «χτυπήματα». Είναι τόσο απλό.

ΚΑΝΕΝΑΣ από αυτούς τους δήθεν «πυροβολισμούς» ΔΕΝ αποδείχτηκε μετά ως «πραγματικός», αλλά προοριζόμενος να αμαυρώσει την υπόληψη των πολιτών που πιστεύουν και τηρούν το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟ-ΑΜΥΝΑΣ!!! Εμείς έχουμε βγάλει εκατοντάδες άρθρο για αυτό το θέμα με ατράνταχτα στοιχεία. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για περισσότερα.

Πάμε τώρα στα σχετικά βίντεο…

Το πρώτο βίντεο του γνωστού αντινεοταξίτη ερευνητή του διαδικτύου RussianVids (επίσης γνωστός ως RV Truth) δείχνει τον «μακελιάρη» του Μπάφαλο της Νέας Υόρκης να «πυροβολεί» -δήθεν- μια μαύρη γυναίκα στο έδαφος αλλά μετά από περαιτέρω εξέταση, βλέπουμε ότι, όντως, ΔΕΝ πυροβολήθηκε γιατί δεν υπάρχει ούτε αίμα, ούτε μακελειο…τίποτα!

Δείτε το….

https://rokfin.com/post/86822/The-Buffalo-Shooting-Hoax-Exposed?fbclid=IwAR1lnkcZtxo_oRArkXHZrPYuoPpSk7XsFWSU_7qBQtNYLkzu0Nt1Rd5uVrc

Στο δεύτερο βίντεο, που αφορά τον προχθεσινό «μακελειο» στο Τέξας, αποδομεί ΠΛΗΡΩΣ αυτό το ΠΑΡΑΜΥΘΙ…

https://rokfin.com/stream/18769/RV-Truth-Rokfin-Livestream-6–Texas-School-Shooting-Hoax–Rapid-Fire-Government-Hoaxes———-

Στο δε τρίτο βίντεο περιλαμβάνονται αρκετές συγκλονιστικές ιατροδικαστικές αποδείξεις…


ΕΙΔΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ TPF — ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ! Συγκλονιστικές ιατροδικαστικές αποδείξεις!

TPF SPECIAL REPORT — Buffalo Shooting Video FAKE! Compelling Forensic proof!

Πηγή >> Rising Tide Media

Αδιαμφισβήτητα ιατροδικαστικά και ερευνητικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι το βίντεο που φέρεται να είναι η επίθεση στο Μπάφαλο ήταν 100% πλαστό. Ο καθηγητής Jim Fetzer, ο ιδιωτικός ερευνητής Brian Davidson, ο David Scorpio και ο Giuseppe Vafanculo «κάνουν κομμάτια» το επίσημο προδοτικό αφήγημα των παγκοσμιοποιητών.

Indisputable forensic and investigative evidence that the video purported to be the Buffalo shooting was 100% fake. Professor Jim Fetzer, Private Investigator Brian Davidson, David Scorpio and Giuseppe Vafanculo shred the official Globalist traitorous narrative.


Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, και σύμφωνα με το ελληνικό κανάλι ΑΛΦΑ (ALPHA) στο δελτίο ειδήσεών του το βράδυ της Παρασκευής που μόλις πέρασε, ο ψευτο-μακελιάρης του ψευτο-πυροβολισμού του Τέξας επικοινωνούσε…ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ…με…ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ πριν προβεί στη «μοιραία πράξη»…!!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Ακόμη και την…ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ την έχουν εμπλέξει σε αυτό το ΜΕΓΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ !!! Αναφέρθηκε ότι ο «δράστης» μιλούσε με…ΕΛΛΗΝΕΣ σε κάτι διαδικτυακό φόρουμ για αυτά που…«έμελλε να διαπράξει». Δηλαδλη, ….ΕΛΕΟΣ!!!…