Home ΔΙΕΘΝΗ MEGA ΜΠΟΥΜ!!! – Τα ουκρανικά βιοεργαστήρια ενσωματώθηκαν στο…παγκόσμιο σύστημα ελέγχου μολυσματικών ασθενειών για να έχουν την κάλυψη να φτιάξουν τον…COVID-19!!!

MEGA ΜΠΟΥΜ!!! – Τα ουκρανικά βιοεργαστήρια ενσωματώθηκαν στο…παγκόσμιο σύστημα ελέγχου μολυσματικών ασθενειών για να έχουν την κάλυψη να φτιάξουν τον…COVID-19!!!

by _
0 comment 180 views

TASS: Τα ουκρανικά βιοεργαστήρια ενσωματώθηκαν στο παγκόσμιο σύστημα ελέγχου μολυσματικών ασθενειών — επίσημο

Αυτό το δίκτυο, το οποίο αναπτύσσει το Πεντάγωνο από το 1997, βασίζεται στο WRAMC (Walter Reed Army Medical Center) στο Μέριλαντ…

ΜΟΣΧΑ, 27 Μαΐου. /Πηγή: TASS/. Οι ειδικοί του ρωσικού υπουργείου Άμυνας έχουν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι τα ουκρανικά βιοεργαστήρια ενσωματώθηκαν στο σύστημα παγκόσμιου ελέγχου των μολυσματικών ασθενειών, δήλωσε την Παρασκευή ο επικεφαλής της δύναμης ακτινοβολίας, χημικής και βιολογικής προστασίας της Ρωσίας, Igor Kirillov.

«Ειδικοί του ρωσικού υπουργείου Άμυνας απέδειξαν ότι τα ουκρανικά βιοεργαστήρια ενσωματώθηκαν στο σύστημα παγκόσμιου ελέγχου των μολυσματικών ασθενειών», είπε.

Αυτό το δίκτυο του Πενταγώνου αναπτύσσεται από το 1997 και βασίζεται στο Ιατρικό Κέντρο Στρατού Walter Reed (WRAMC) στο Μέριλαντ, εξήγησε. Το δίκτυο περιλαμβάνει χερσαία στρατεύματα και ναυτικά εργαστήρια, και στρατιωτικές βάσεις σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Σύμφωνα με τον Kirillov, η ανάπτυξη ενός τέτοιου δικτύου ακολουθεί ένα τυπικό σενάριο. Πρώτα, οι Αμερικανοί εκφράζουν ανησυχία για την επιδημιολογική κατάσταση στην περιοχή, μετά εργάζονται για να υποκινήσουν το ενδιαφέρον, συμπεριλαμβανομένου υλικού, αντίστοιχων στελεχών, κυρίως των υπουργείων υγείας, για κοινές δραστηριότητες και στη συνέχεια υπογράφουν διακυβερνητικές συμφωνίες. Μακροπρόθεσμα, κατασκευάζουν ένα βιοεργαστήριο και το ενσωματώνουν στο σύστημα βιοπαρακολούθησης. “Όλες οι εξελίξεις της χώρας στη βιολογική σφαίρα γίνονται ιδιοκτησία των ΗΠΑ. Επιπλέον, οι τοπικοί ειδικοί δεν έχουν πρόσβαση σε ορισμένες έρευνες και τα αποτελέσματά τους”, πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης το άρθρο του GreekNewsOnDemand.com με τίτλο ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Τρεις μήνες πριν από την αποκάλυψη του Covid σε όλο τον κόσμο, το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ ανέθεσε στην Ουκρανία ειδική σύμβαση για «Έρευνα για τον Covid-19»!!! διότι η ενσωμάτωση των ουκρανικών βιοεργαστηρίων στο σύστημα παγκόσμιου ελέγχου των μολυσματικών ασθενειών είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ που οδήγησε στην ύπουλη και μυστική δημιουργία του…COVID-19!!!…

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr