Home Greek News Το κόμμα Εμφιετζόγλου στη βράβευση Μπουρλά της φαρμακευτικής Εταιρίας Pfizer

Το κόμμα Εμφιετζόγλου στη βράβευση Μπουρλά της φαρμακευτικής Εταιρίας Pfizer

by _
0 comment 384 views

Το κόμμα Εμφιετζόγλου στη βράβευση Μπουρλά της φαρμακευτικής Εταιρίας Pfizer


 

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]www.egerssi.gr

Όταν ο γνωστός για τις εθνικές θέσεις  του, επιχειρηματίας Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, ανακοίνωσε πως κάνει κόμμα διεμβολίζοντας την νεοφιλελεύθερη  Νέα Δημοκρατία από τα δεξιά της, πολλοί χάρηκαν και είδαν το νέο κόμμα ”Πανελλήνια Πατριωτική Ένωση”, ως μια πολιτική λύση για τις εκλογές που οσονούπω φθάνουν!

Ωστόσο, οι πληροφορίες μου – και τις οποίες σε ανύποπτο χρόνο δημοσίευσα – έλεγαν ότι ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου επιζητούσε τη συνεργασία με άλλα μη κοινοβουλευτικά κόμματα και βεβαίως πολύ καλά έκανε. Όμως αρκετά από αυτά τα κόμματα δεν συνέχισαν περαιτέρω συζητήσεις κοινής καθόδου σε εκλογές, γιατί – όπως μου μετέφεραν – ο κ. Πρόδρομος Εμφιετζόγλου διακατεχόταν από αλαζονική συμπεριφορά! Και πως θα μπορούσε να ερμηνευτεί άλλως, από τη στιγμή που ο επιτυχημένος επιχειρηματίας ζητούσε από τους συνομιλητές του, να συμπράξουν απριόρι μαζί του χωρίς προαπαιτούμενα!

Όπου όμως υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά!

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/78232-2/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr