Home Greek News Ποιοι και πώς θα μοιραστούν τις μίζες από τα πετρέλαια του Αιγαίου;

Ποιοι και πώς θα μοιραστούν τις μίζες από τα πετρέλαια του Αιγαίου;

by _
0 comment 113 views

Ποιοι και πώς θα μοιραστούν τις μίζες από τα πετρέλαια του Αιγαίου;

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 24 ΜΑΪΟΥ 2022

Είναι πάντοτε χρήσιμη η πολιτική άποψη του δικηγόρου Κομοτηνής Παύλου Αλτίνη. Δεν θα μπορούσε να μην είναι χρήσιμη η άποψή του λοιπόν για το πρόσφατο ταξίδι του Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ:

Ο Μητσοτάκης στο πρόσφατο ταξίδι του στις ΗΠΑ, με αποκορύφωμα την ομιλία του στο Κογκρέσο των ΗΠΑ, βοήθησε τον Μπάιντεν (δηλαδή τα αφεντικά του Μπάιντεν) στο θέμα της μοιρασιάς του Αιγαίου με την Τουρκία. Ο Μητσοτάκης έδειξε ότι είναι πλήρως υποταγμένος και έτοιμος να δεχθεί τα πάντα, άρα και το μοίρασμα του Αιγαίου!!!!

Τα υπόλοιπα κόμματα της Βουλής των Ελλήνων, αντέδρασαν πολύ χλιαρά στην δήλωση υποταγής του Μητσοτάκη. Άρα, έδειξαν ότι και αυτά είναι υποταγμένα και θα δεχθούν το μοίρασμα του Αιγαίου, με ορισμένες αντιδράσεις του τύπου “νάχαμε να λέγαμε και δήθεν”…

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%BF-%CF%80%CE%B9%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%83-24-%CE%BC%CE%B1%CF%8A%CE%BF%CF%85-2022/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr