Home Greek News Η χώρα της πλάκας και οι γελοίες παρεμβάσεις Θεωδορικάκου! Η Έλενα Ακρίτα κατήγγειλε (!) τον βιομήχανο Γιαννακόπουλο ότι σκότωσε αρνί ON AIR και ο υπουργός της τηλεφώνησε ότι θα πράξει τα δέοντα! Το έγκλημα οργιάζει σε κάθε γειτονία αλλά… πέρα βρέχει.

Η χώρα της πλάκας και οι γελοίες παρεμβάσεις Θεωδορικάκου! Η Έλενα Ακρίτα κατήγγειλε (!) τον βιομήχανο Γιαννακόπουλο ότι σκότωσε αρνί ON AIR και ο υπουργός της τηλεφώνησε ότι θα πράξει τα δέοντα! Το έγκλημα οργιάζει σε κάθε γειτονία αλλά… πέρα βρέχει.

by _
0 comment 152 views

Η χώρα της πλάκας και οι γελοίες παρεμβάσεις Θεωδορικάκου! Η Έλενα Ακρίτα κατήγγειλε (!) τον βιομήχανο Γιαννακόπουλο ότι σκότωσε αρνί ON AIR και ο υπουργός της τηλεφώνησε ότι θα πράξει τα δέοντα! Το έγκλημα οργιάζει σε κάθε γειτονία αλλά… πέρα βρέχει…


-Του Άρη Σπίνου


Το είδαμε και αυτό. Σε μια ανάρτηση της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook προχώρησε η Έλενα Ακρίτα η οποία καταγγέλλει πως ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μετέδωσε τη σφαγή ενός κατσικιού.

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

«Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος βασάνισε κι έσφαξε με ένα μαχαίρι ένα κατσικάκι, που σφάδαζε για ώρα ενώ εκείνος του πατούσε το κεφάλι. Έπειτα το σκότωσε μπροστά σε ένα μικρό παιδί κι κι ανέβασε χωρίς να ντραπεί τη σφαγή του ζώου στα σόσιαλ. Έκανε μάλιστα και χαβαλέ με έναν άλλο ότι αν δεν το σφάξει εκείνος θα του δώσει λέει να φάει μπρόκολα που δεν του αρέσουν.

Κύριε Τάκη Θεοδωρικάκο εδώ θα επιληφθεί άμεσα η δικαιοσύνη ή επειδή είναι μεγαλοπαράγοντας θα μείνει ατιμώρητος; Να σας θυμίσω επίσης πως απαγορεύεται η σφαγή εκτός πιστοποιημενων εγκαταστάσεων.

Δεν ανακυκλώνω το βίντεο του αίσχους – το θέαμα δεν αντέχεται. Το κατέβασε τώρα μαθαίνω, αλλά είναι αργά».




Στη συνέχεια επανήλθε με νεότερο πόστ γράφοντας:

 

“Μού τηλεφώνησε τώρα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος  και με ενημέρωσε ότι προώθησε την υπόθεση στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ότι σχηματίζεται δικογραφία η οποία θα αποσταλεί στον Εισαγγελέα. Τον ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση.”

Η απάντηση του υπουργού στην Ακρίτα είναι πολύ πιο σοβαρή από το γεγονός που περιγράφει στην ανάρτηση της. Δεκάδες ειδεχθή εγκλήματα γίνονται κάθε μέρα σε όλη την χώρα. Ο υπουργός τηλεφωνεί στα θύματα ; Προφανώς όχι. Η πρεμούρα του να δείξει ότι είναι ευαίσθητος και φιλόζωος θα έπρεπε να είχε και μια άλλη προτεραιότητα ως προς το πραγματικό έγκλημα που ταλανίζει την κοινωνία. Δεν ξέρουμε το περιεχόμενο του βίντεο αφού δεν υπάρχει πλέον. Έχουν γίνει όμως καθεστώς γελοιότητας οι παρεμβάσεις του Θεοδωρικάκου για ζητήματα που είναι αρμοδιότητας ενός τοπικού αστυνομικού τμήματος. Φτάνει με την υποκρισία και την άγρα ψήφων!




 

ΥΓ

Το αρνάκι που έφαγε η Έλενα Ακρίτα το Πάσχα, οι φίλοι της και οι συγγενείς της έπεσε από τον ουρανό ; Βρέθηκε μόνο του στον φούρνο ή στην σούβλα να κάνει σβούρες ;

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr