Home ΗΠΑ ΕΚΤΑΚΤΟ – Έρχονται ΔΙΩΞΕΙΣ για τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ του COVID Μπίλ Γκεϊτς και Δρ. Φάουτσι από ομάδα Γενικών Εισαγγελέων των ΗΠΑ…!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ – Έρχονται ΔΙΩΞΕΙΣ για τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ του COVID Μπίλ Γκεϊτς και Δρ. Φάουτσι από ομάδα Γενικών Εισαγγελέων των ΗΠΑ…!!!

by _
0 comment 176 views

ΕΚΤΑΚΤΟ – Έρχονται ΔΙΩΞΕΙΣ για τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ του COVID Μπίλ Γκεϊτς και Δρ. Φάουτσι από ομάδα Γενικών Εισαγγελέων των ΗΠΑ…!!!


Ο Δρ Ρίτσαρντ Φλέμινγκ του flemingmethod.com μίλησε στο “The Alex Jones Show” για να αναλύσει την υπόθεση που εξετάζεται επί του παρόντος από πολλούς γενικούς εισαγγελείς για να απαγγελθούν κατηγορίες για τον Φάουτσι, τον Γκέιτς και όσους εμπλέκονται στη ψευτο-πανδημία του ψευδο-κορωνοϊού!

Αυτοί οι γενικοί εισαγγελείς άρχισαν να εξετάζουν τα δεδομένα και συνειδητοποίησαν πια ότι τόσο ο Φάουτσι όσο και ο Μπιλ Γκέιτς ενεπλάκησαν στη δαπάνη των φορολογικών χρημάτων των Αμερικανών για τη διεξαγωγή αυτής της πολυσυζητούμενης και παράνομης έρευνας κέρδους λειτουργίας, gain-of-function στα Αγγλικά, που χρησιοποιήθηκε για την δημιουργία μιας θανατηφόρας και οππλοποιημένης ομάδος…χιμαιρικών κορωνοϊών ώστε να ενσωματωθεί στο…ΜΠΟΛΙ που…ΣΚΟΤΩΝΕΙ, όπερ και ΕΓΕΝΕΤΟ! Και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αρχίσουν να κολλάνε κορωνοϊό…ΟΧΙ οι ανεμβολίστοι αλλά οι…ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΟΛΙ !!!

ΑΥΤΟ έφτιαχναν στα εργαστήριά τους τόσο καιρό οι Κινέζοι και ο Δρ. Φάουτσι!!! ΟΧΙ ένα «ιον» που να σε «πιάσει» μέσω αέρος, αλλά έναν ΤΕΧΝΗΤΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΙΟΝ που μπορεί να σε «πιάσει»…ΑΠΟ ΜΕΣΑ, ΜΕΣΑ, δηλαδή, από το ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΨΕΥΤΟ-ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟ-ΚΟΡΩΝΟΪΟ!!!

Εξήγαγαν λοιπόν την έρευνα κέρδους λειτουργίας σε άλλες χώρες το 2014, συμπεριλαμβανομένης της Ουκρανίας, επειδή ήταν παράνομη στις Ηνωμένες Πολιτείες!!! Και τα είχε διευκολύνει ΟΛΑ τότε ο ίδιος ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ…ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ!!!

Αυτό το είδος κακής έρευνας για τους ιούς συνεχίζεται εδώ και δεκαετίες.

Η περιοδεία Crimes Against Humanity επικεντρώθηκε σε μια παρουσίαση που κάνει ο Δρ Φλέμινγκ, η οποία παρουσιάζεται σε διάφορα μέρη.

Το πρώτο μέρος έχει να κάνει με την παρουσίαση των αποδεικτικών στοιχείων. Για παράδειγμα, από πού προήλθαν τα χρήματα στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση για την έρευνα κέρδους λειτουργίας (gain-of-function). Δεύτερον, τι είδους έρευνα έγινε, τι είδους ερευνητικές εργασίες δημοσιεύτηκαν που καταδεικνύουν αυτήν την έρευνα. Τρίτον, ποιοι τύποι διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας χορηγήθηκαν όχι μόνο στον Peter Daszak και στον Ralph Barric αλλά και the Bat Lady (την Κυρία των Νυχτερίδων) από την Κίνα, αλλά και στην ίδια την ομοσπονδιακή κυβέρνηση. Όλοι τους συμμετείχαν σε έρευνα κέρδους λειτουργίας.

Η έρευνα κέρδους λειτουργίας (ή λειτουργικότητας) είναι όπου οι άνθρωποι εισέρχονται και αλλάζουν σκόπιμα κάτι που συμβαίνει φυσικά για να το κάνουν πιο μολυσματικό και πιο επιβλαβές για την υγεία των ανθρώπων. ΟΠΛΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ!!!

Και οι πρόσφατες αποκαλύψεις σχετικά με τα βιολογικά εργαστήρια των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ουκρανία το καταδεικνύουν αυτό. Οκτώ από αυτά τα εργαστήρια στην Ουκρανία βρίσκονται υπό τον έλεγχο του Υπουργείου Άμυνας υπό την αιγίδα του Peter Daszak, ο οποίος είναι στενός συνεργάτης του Dr. Fauci.

Δείτε την εκπομπή!…

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr