Home ΔΙΕΘΝΗ Ευρωπαϊκά Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων: «Το ξέσπασμα της ευλογίας των πιθήκων φαίνεται να διέρρευσε από εργαστήριο της Ουκρανίας»

Ευρωπαϊκά Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων: «Το ξέσπασμα της ευλογίας των πιθήκων φαίνεται να διέρρευσε από εργαστήριο της Ουκρανίας»

by _
0 comment 210 views

Ευρωπαϊκά Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων: «Το ξέσπασμα της ευλογίας των πιθήκων φαίνεται να διέρρευσε από εργαστήριο της Ουκρανίας»

Το παρόν άρθρο να το στείλετε στον…ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ που «βοηθάει» την Ουκρανία με ΟΠΛΑ κατά της Ρωσίας, ενώ είναι οι…ΟΥΚΡΑΝΟΙ που…ΟΠΛΟΠΟΙΟΥΝ ΨΕΥΤΟ-ΙΟΥΣ (COVID-19, Ευλογιά των ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΩΝ), σε συνεργασία με τους…ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, στα εργαστήρια τους, για να τους εξαπολύσουν μετά…ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΑ…ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ…!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 23 Μάιου 2022 | 09:07 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Το τρέχον ξέσπασμα της ευλογιάς των πιθήκων προήλθε από ένα εργαστήριο βιοόπλων στην Ουκρανία, σύμφωνα με πληροφορίες, αποκάλυψε πηγή από τα Ευρωπαϊκά Κέντρα Ελέγχου Νόσων.

Ο ανεξάρτητος ερευνητής Δρ. Benjamin Braddock ισχυρίζεται ότι μια ανώνυμη πηγή του ECDC (European Centers For Disease Control, Ευρωπαϊκά Κέντρα Ελέγχου Νόσων) του είπε ότι η προκαταρκτική ανάλυση του στελέχους της ευλογιάς των πιθήκων που κάνει επί του παρόντος τους γύρους διαπίστωσε ότι ο ιός προήλθε από εργαστήριο και μπορεί να σχετίζεται με τη βιολογική έρευνα των ΗΠΑ στην Ουκρανία.

«Πηγή του ECDC μου λέει ότι η προκαταρκτική ανάλυση της ευλογιάς των πιθήκων δείχνει ότι είναι “ένα τρίτο εργαστηριακό στέλεχος με άγνωστα χαρακτηριστικά” και ότι γίνεται πολύς λόγος ότι αυτό σχετίζεται κατά κάποιο τρόπο με τις κατηγορίες της Μόσχας κατά των βιολογικών δραστηριοτήτων των ΗΠΑ στην Ουκρανία», έγραψε ο Braddock στο Twitter το Σάββατο.

Το Infowars.com αναφέρει: Επιπλέον, μια κοινή ρωσο-κινεζική ομάδα δράσης φέρεται να έχει ξεκινήσει έρευνα για το «από πού προήλθε, εάν είναι ανιχνεύσιμη σε έρευνα που διεξήχθη από τις ΗΠΑ στην Ουκρανία, στη Γεωργία εάν υπάρχει σύνδεση με τη βιολογική έρευνα που διεξάγεται από τις ΗΠΑ για την ευλογιά στην Ουκρανία», πρόσθεσε.



Αλλά όμως σας είχαμε αποκαλύψει εχθές στο άρθρο του σάιτ μας GreekNewsOnDemand.com με τίτλο Το εργαστήριο της Γουχάν της Κίνας πειραματιζόταν με την ευλογιά των πιθήκων το…2021. – ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!! είναι…ΟΝΤΩΣ οι ΚΙΝΕΖΟΙ που παίζουν ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΤΗΤΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΤΗΣ ΕΥΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ!!! Ήταν οι..ΚΙΝΕΖΟΙ που είχαν συνεργαστεί με τον Δρ. Φάουτσι για τη δημιουργία του ΧΙΜΑΙΡΙΚΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ώστε να ενσωματωθεί στο θανατηφόρο μπόλι για τον ψευδο-κορωνοϊό για την…ΕΞΩΝΤΟΣΗ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ και είναι…ΠΑΛΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ που πίσω και από αυτήν νέα μορφή της ευλογιάς των πιθήκων που ΚΙ ΑΥΤΗ θα αρχίσει να «μεταδίδεται»…ΟΧΙ «ΜΕΣΩ ΑΕΡΟΣ» αλλά…ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΩΣ, όπως θα διαπιστώσετε στο παρόν άρθρο.

Και παρ όλο που υπάρχει μια κοινή ρωσο-κινεζική ομάδα δράσης για την «ανίχνευση» της προελεύσεως αυτής της μορφής της ευλογιάς των πιθήκων, οι Ρώσοι έχουν κάνει τον…ΚΟΥΦΟ σχετικά με τον ύπουλο ρόλο των φίλων τους των Κινέζων σχετικά με όλους αυτούς τους ΨΕΥΤΟ-ΙΟΥΣ! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

Ενόψει των αυξανόμενων κρουσμάτων ευλογιάς στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, η πηγή του ECDC φέρεται να ισχυρίζεται ότι ο οργανισμός προτίθεται να αγοράσει εμβόλια κατά της ευλογιάς (Imvanex) από την εταιρεία βιοτεχνολογίας Bavarian Nordic, παρόλο που δεν έχουν δοκιμαστεί σε αυτό το συγκεκριμένο στέλεχος της ευλογιάς των πιθήκων. 

«Η κύρια εστίαση του ECDC αυτή τη στιγμή είναι στην αγορά όσο το δυνατόν μεγαλύτερου μέρους του εμβολίου BN. «Αγοράζουν πριν μάθουν αν είναι αποτελεσματικό ενάντια σε αυτό το στέλεχος της ευλογιάς των πιθήκων. Δεν θα εκπλαγώ αν παρέλειπαν εντελώς τη δοκιμή της αποτελεσματικότητάς του», έγραψε στο Twitter ο Braddock.

Λίγο μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προειδοποίησε τις ουκρανικές αρχές να καταστρέψουν τυχόν παθογόνους οργανισμούς υψηλής απειλής που ερευνώνται σε βιοεργαστήρια για να αποτρέψουν «οποιεσδήποτε πιθανές διαρροές» στο κοινό.

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή της Ρωσίας για τη Διερεύνηση των Βιολογικών Εργαστηρίων των ΗΠΑ στην Ουκρανία κατηγόρησε την Παρασκευή τις ΗΠΑ για παράνομη έρευνα για την ευλογιά και τον Έμπολα σε μυστικά βιοεργαστήρια στην Ουκρανία.



«Σήμερα, παρουσιάσαμε μια ανάλυση για τα παθογόνα για τα οποία οι ΗΠΑ ενδιαφέρονται ιδιαίτερα στην Ουκρανία», δήλωσε στους δημοσιογράφους την Παρασκευή η Ιρίνα Γιαροβάγια, συμπρόεδρος της επιτροπής. «Εκτός από τα παθογόνα που συνδέονται εδαφικά με την Ουκρανία, [τα εργαστήρια] ερεύνησαν ιούς και παθογόνα που βρίσκονται ενδημικά πολύ μακριά από την Ουκρανία, όπως ο Έμπολα και η ευλογιά».

Πριν από αυτό το πρόσφατο ξέσπασμα, τα κρούσματα ευλογιάς των πιθήκων είχαν τεκμηριωθεί μόνο σε χώρες της Κεντρικής και Δυτικής Αφρικής, μπερδεύοντας τους ειδικούς σχετικά με τα κρούσματα της ευλογιάς των πιθήκων που εμφανίστηκαν γρήγορα στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη τις τελευταίες εβδομάδες.

«Είμαι έκπληκτος με αυτό. Κάθε μέρα ξυπνάω και υπάρχουν περισσότερες χώρες που μολύνονται», είπε ο Oyewale Tomori, ιολόγος που προηγουμένως ήταν επικεφαλής της Ακαδημίας Επιστημών της Νιγηρίας και συμμετέχει σε πολλά συμβουλευτικά συμβούλια του ΠΟΥ.

«Αυτό δεν είναι το είδος της εξάπλωσης που έχουμε δει στη Δυτική Αφρική, επομένως μπορεί να συμβεί κάτι νέο στη Δύση», είπε.

Περιέργως, η Αρχή Βιοϊατρικής Προηγμένης Έρευνας και Ανάπτυξης των ΗΠΑ (BARDA) αγόρασε πρόσφατα 13 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου κατά της ευλογιάς/ευλογιάς της Βαυαρίας Nordic Jynneo, αλλά το Health and Human Services (HHS, Υπηρεσία Υγείας και Ανθρωπόνων Υπηρεσιών) δημοσίευσε μια δήλωση υποστηρίζοντας ότι η μεγάλη παραγγελία δεν έχει καμία σχέση με την τρέχουσα ξέσπασμα της ευλογιάς των πιθήκων.



«Η πιο πρόσφατη αγορά του εμβολίου κατά της ευλογιάς της BARDA ήταν μέρος μιας τυπικής και συνεχούς προσπάθειας ετοιμότητας και άσχετη με συγκεκριμένα γεγονότα», δήλωσε στο Axios την Παρασκευή εκπρόσωπος του HHS.

«Η BARDA συνεργάστηκε με τη βιομηχανία για την ανάπτυξη και την αγορά εμβολίων και θεραπειών για μια πιθανή έκτακτη ανάγκη ευλογιάς, μερικά από τα οποία μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθούν για την αντιμετώπιση της ευλογιάς των πιθήκων», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Σημειωτέον, δεν υπήρξαν φυσικά περιστατικά ευλογιάς στις ΗΠΑ από τότε που ο ιός εξαλείφθηκε το 1980.

Γιατί η κυβέρνηση των ΗΠΑ να αισθάνεται ΤΩΡΑ υποχρεωμένη να αγοράσει ένα φορτίο εμβολίων ευλογιάς/ευλογιάς των πιθήκων, ειδικά αυτή τη στιγμή;

_____________

-με πληροφορίες από >> https://newspunch.com/ecdc-bombshell-monkeypox-outbreak-appears-to-have-leaked-from-ukraine-lab/

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr