Home Greek News “Από τα 10 εκατομμύρια Έλληνες θα σωθούν μόνο…”: Ανατριχιαστική προφητεία! Σοκάρει!

“Από τα 10 εκατομμύρια Έλληνες θα σωθούν μόνο…”: Ανατριχιαστική προφητεία! Σοκάρει!

by _
0 comment 209 views

“Από τα 10 εκατομμύρια Έλληνες θα σωθούν μόνο…”: Ανατριχιαστική προφητεία! Σοκάρει!

ΠΡΟΣΕΞΤΕ το ΠΟΤΕ είχε δημοσιευθεί το ακόλουθο άρθρο του AthensMagazine.gr: Στις…14 Ιανουαρίου 2020! Δηλαδή, δύο μήνες από την έναρξη της ψευτο-πανδημίας! Και δεν ήξεραν ακόμη για τα…ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΜΠΟΛΙΑ που εμπρόκειτο να επιβάλουν στον κόσμο, τα οποία ψευτο-μπόλια θα μπορούσαν ΚΑΛΙΣΤΑ να μειώσουν τόσο σημαντικά τόσο τον πληθυσμό της Ελλάδος (όπως αναφέρεται παρακάτω) όσο και του παγκόσμιο πληθυσμό γενικότερα!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΣΟΙΩΝΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ!!!

Νέα προφητεία έρχεται στο φως και σοκάρει! Σύγχρονος διορατικός και προορατικός Αγιος ο Γέροντας Αμβρόσιος. Μάλιστα ανάλογη προφητεία αναφέρει πως οι Έλληνες θα γίνουν όλο και λιγότερο πιστοί!

«Από τα 10 εκατομμύρια Έλληνες τα 2 εκατομμύρια θα σωθούνε, γιατί κρατάνε. Γιατί, είδες τι μου λες; Δεν αλλάζεις πορεία όπως είσαι, μα να σου κόψουν το κεφάλι. Έτσι είναι τα 2 εκατομμύρια των Ελλήνων.

Αλλά τα 8, πού τα πήρε ο λύκος και τα έπνιξε, πού είναι;

Και δεν ξέρεις τί διαφθορά υπάρχει μέσα στην Ελλάδα. Μέχρι αφαντάστου βαθμού καταστροφή ψυχική και σωματική».

Προφητεία από το 1555: Το 2020 θα γίνει ο τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος!

Ο αστρολόγος Νοστράδαμος ήταν Γάλλος φαρμακοποιός και αστρολόγος, γνωστός για το βιβλίο του Les Propheties, η πρώτη έκδοση του οποίου εμφανίστηκε το 1555. Πολλοί του αποδίδουν την πρόβλεψη κοσμοιστορικών γεγονότων. Σε μια προφητεία από αυτές αναφέρεται ότι το 2020 θα είναι η χρονιά που θα γίνει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος!



Μάλιστα, μαζί με αυτό αναφέρει την επάνοδο του Αδόλφου Χίτλερ και του ναζισμού, την παγκόσμια οικολογική καταστροφή, που όντως συμβαίνει στην Αυστραλία, και πιθανώς το τέλος της ανθρωπότητας. Μάλιστα αναφέρεται και η ημερομηνία που θα ξεκινήσει ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος!

Ο Νοστράδαμος είχε προβλέψει το 1993 την άνοδο του Χίτλερ και την καταστροφική φωτιά στο Λονδίνο το 1666.

Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν Αϊατολάχ Χαμενέι έχει ορκιστεί “ισχυρή εκδίκηση” σε αντίποινα για την επίθεση, για την οποία η ΗΠΑ έχουν πάρει αντίμετρα κατά των μελλοντικών πράξεων τρομοκρατίας.

Με τη σύγκρουση του δυτικού κόσμου και του ανατολικού κόσμου, των συγκρούσεων στη Μέση Ανατολή και των εγχώριων αναταραχών στην Κίνα, ο κόσμος τρελαίνεται στο χείλος του χάους.

Ένα απόσπασμα του, ειδικότερα, θα μπορούσε να προειδοποιήσει για μια παγκόσμια σύγκρουση που ξετυλίγεται το 2020.



“Ο μεγάλος άνθρωπος θα χτυπηθεί την ημέρα από έναν κεραυνό. Μια κακή πράξη, που προηγήθηκε από τον κομιστή. ”

Με βάση τις προβλέψεις του για το επόμενο έτος, ο κ.Χάμιλόν- Πάρκερ δήλωσε ότι υπάρχει μια ισχυρή πιθανότητα να ξεσπάσει ένας πόλεμος.

Νοστραδάμος

Ωστόσο, οι φυσικοί προβλέπουν μια καταστροφική σύγκρουση που εκτυλίσσεται στη Μέση Ανατολή και όχι σε παγκόσμια κλίμακα, την οποία ανέφερε ότι θα διαρκέσει από το 2020 έως το 2021.

Η σύγκρουση θα περιλαμβάνει “ταραχές στο Ιράν” και έναν πόλεμο μεταξύ Σαουδικής Αραβίας και Ιράν.

“Ο Πούτιν και το Τράμπ επιβάλλουν συμφωνία για ειρήνη”.

“Οι Χριστιανοί θα γίνουν τόσο ολιγόπιστοι που..”: Η ανατριχιαστική προφητεία πριν το τέλος του κόσμου!

Τα γεγονότα στην Ρωσία έφεραν στην δημοσιότητα μία προφητεία για το µέλλον της χώρας που ήταν γνωστή σε ελάχιστους πριν την Επανάσταση. Η ανατριχιαστική προφητεία για το τέλος του κόσμου που σοκάρει και μάλιστα δεν είναι και η μόνη!

Ήταν τόσο τολµηρή που ο εκλησιαστικός λογοκρίτης δεν θα επέτρεπε να τυπωθεί. Βρέθηκε στην ίδια συλλογή του Μοτοβίλωφ που έδωσε στον κόσµο την περίφηµη «Συνοµιλία» του Αγίου Σεραφείµ του Σαρώφ περί της αποκτήσεως του Αγίου Πνεύµατος.

Η προφητεία, η οποία τώρα εµφανίσθηκε σε µερικές εκτυπώσεις στην τελευταία δεκαετία, προειδοποιεί για την επανεµφάνιση του Αγίου Σεραφείµ του Σαρώφ πριν το τέλος του κόσµου. Εδώ είναι ότι είπε ο Άγιος Σεραφείµ του Σαρώφ στον Μοτοβίλωφ:



Προφητεία για το τέλος του κόσμου

«Πολλές φορές άκουσα από το στόµα του µεγάλου ευαρέστου στον Θεό Γέροντος, πατρός Σεραφείµ, ότι δεν θα έκειτο στο Σάρωφ µε το σώµα του. Και τόλµησα µόνος εγώ (ο Μοτοβίλωφ) να τον ρωτήσω: «Μπάτιουσκα (παπούλη), καταδέχεσαι να µας λες συνεχώς ότι το σώµα σου δεν θα κείται στο Σάρωφ. Μήπως αυτό σηµαίνει ότι οι Μοναχοί (της Μονής του Σαρώφ) θα το αποµακρύνουν;

«Θεοφιλέστατε, ο Κύριος και Θεός είχε καθορίσει ότι εγώ, ο ταπεινός Σεραφείµ, θα έπρεπε να ζήσω αρκετά περισσότερο από 100 χρόνια. Αλλά επειδή µετά από καιρό οι επίσκοποι θα γίνουν τόσο ολιγόπιστοι που θα ξεπεράσουν στην ολιγοπιστία τους Ρωµιούς επισκόπους της εποχής του (αυτοκράτορος) Θεοδοσίου του Μικρού, ώστε δεν θα πιστεύουν πλέον στο κυρίαρχο δόγµα της Χριστιανικής Πίστης (της Αναστάσεως -Λ.Μ.∆.), γι’ αυτό φάνηκε ευάρεστο στον Κύριο να πάρει εµένα, τον ταπεινό Σεραφείµ, από την πρόσκαιρη ζωή, άχρι καιρού, και µετά να µε επανεµφανίσει. Και η επανεµφάνισή µου θα είναι κάπως σαν το ξύπνηµα των Επτά Παίδων στο σπήλαιο της Οχλίδος στις ηµέρες του Θεοδοσίου του µικρού».

«Έχοντας αποκαλύψει σε µένα αυτό το µεγάλο και φοβερό µυστήριο, ο µεγάλος Γέροντας µε πληροφόρησε ότι µετά την επανεµφάνισή του θα πήγαινε από το Σάρωφ στο Ντιβέγιεβο και από εκεί θα ξεκινούσε το κήρυγµα για την µετάνοια όλου του κόσµου. Για το κήρυγµα αυτό και την θαυµαστή του επανεµφάνιση ,ένα µεγάλο πλήθος ανθρώπων θα προσέλθουν από όλα τα µέρη της Γης. Το Ντιβέγεβο θα γίνει Λαύρα, η Βερτυάνοβα πόλι και η Αρζαµάς επαρχία.» Και φτάνοντας να κηρύξει µετάνοια στο Ντιβέγεβο, ο µπάτιουσκα Σεραφείµ, θα αποκαλύψει τέσσερα Άγια λείψανα σε αυτό, και µετά την αποκάλυψή τους, αυτός ο ίδιος θα τοποθετηθεί ανάµεσά τους. Και ύστερα, σύντοµα, θα έρθει το τέλος όλων…



Μία άλλη φορά, ο Άγιος Σεραφείµ, µίλησε στο Μοτοβίλωφ για τα αφορώντα την πνευµατική κατάσταση των τελευταίων Χριστιανών που θα αποµείνουν να πιστεύουν (αληθινά) στο Θεό πριν το τέλος του κόσµου:

«Και στις ηµέρες αυτής της µεγάλης θλίψης, από την οποία δεν θα σωζόταν κανείς άνθρωπος, αν για χάρη των εκλεκτών δεν περιεκόπτοντο αυτές οι ηµέρες, σ’ αυτές τις ηµέρες, οι πιστοί που θα έχουν αποµείνει πρόκειται να βιώσουν οι ίδιοι, κάτι σαν αυτό που βιώθηκε από τον ίδιο τον Κύριο, όταν κρεµάµενος επί του Σταυρού, όντας τέλειος Θεός και τέλειος άνθρωπος, αισθάνθηκε τον Εαυτό του τόσο εγκαταλειµένο από τη Θεότητά Του, που εκραύγασε προς αυτήν: «Θεέ µου, Θεέ µου, ίνα τι µε εγκατέλειπες;»

Οι τελευταίοι Χριστιανοί επίσης, θα βιώσουν στον εαυτό τους µία παρόµοια εγκατάλειψη της ανθρώπινης φύσεώς τους από την Χάρη του Θεού. Αλλά µόνο για µια πολύ σύντοµη περίοδο, µετά το πέρασµα της οποίας, ο Κύριος δεν θα καθυστερήσει να εµφανισθεί µε όλη τη ∆όξα Του, και µε όλους τους Αγίους Αγγέλους µαζί Του. Και τότε θα ολοκληρωθεί σε όλη την πληρότητά του κάθε τι που προορίσθηκε προ των αιώνων από την προαιώνια βουλή της Αγίας Τριάδος.

ΠΗΓΗ >> https://www.athensmagazine.gr/article/social/retromania/441121-apo-ta-10-ekatommyria-ellhnes-tha-swthoyn-mono-anatrixiastikh-profhteia

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr