Home ΚΟΣΜΟΣ Κορυφαίος βοηθός του Πούτιν προβλέπει «Παγκόσμιο λιμό» μέχρι το τέλος αυτού του έτους…

Κορυφαίος βοηθός του Πούτιν προβλέπει «Παγκόσμιο λιμό» μέχρι το τέλος αυτού του έτους…

by _
0 comment 179 views

Κορυφαίος βοηθός του Πούτιν προβλέπει «Παγκόσμιο λιμό» μέχρι το τέλος αυτού του έτους…

Αναμένεται μεγάλη ανθρωπιστική καταστροφή…

από τον Paul Joseph Watson
20 Μαΐου 2022, 5:23 π.μ


Κορυφαίος συνεργάτης του Βλαντιμίρ Πούτιν πρόβλεψε έναν «παγκόσμιο λιμό» που θα συμβεί πριν από το τέλος του έτους ως αποτέλεσμα των παγκόσμιων ελλείψεων σιτηρών που προκλήθηκαν από τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Ο Maksim Oreshkin ισχυρίζεται ότι η προσπάθεια των Ηνωμένων Πολιτειών να κατακτήσουν τα αποθέματα σιτηρών της Ουκρανίας πρόκειται να οδηγήσει σε μια ανθρωπιστική καταστροφή.

«Είναι σημαντικό στις συνθήκες, για παράδειγμα, ενός παγκόσμιου λιμού που θα συμβεί πιο κοντά στο φθινόπωρο, μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους σε όλο τον κόσμο, η Ρωσία δεν πρέπει να υποφέρει, αλλά να της παρέχεται πλήρως τροφή», είπε ο Oreshkin.

Ο Oreshkin κατηγόρησε τον πληθωρισμό που προκλήθηκε από την υπερβολική εκτύπωση του δολαρίου από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ από το 2020 ως μία από τις αιτίες, αλλά και τις πιο πρόσφατες ενέργειες της κυβέρνησης του Μπάιντεν στην Ουκρανία.

«Στην πραγματικότητα, αυτό που προσπαθεί να κάνει η Αμερική με την Ουκρανία τώρα είναι να αφαιρέσει τα αποθέματα σιτηρών που έχει αυτή τη στιγμή στην κατοχή της η Ουκρανία – απλώς μια άλλη ενέργεια που καταδικάζει την Ουκρανία σε σοβαρά ανθρωπιστικά προβλήματα αλλά επίσης καταδικάζει την παγκόσμια κοινότητα να έχει μεγάλα προβλήματα με την πείνα», προειδοποίησε.



Η Ρωσία και η Ουκρανία αντιπροσωπεύουν σχεδόν το ένα τρίτο των παγκόσμιων εξαγωγών σιταριού, με τις κυρώσεις στη Ρωσία και τον πόλεμο στην Ουκρανία να έχουν οδηγήσει σε άνοδο των τιμών κατά 60% μέχρι στιγμής φέτος.

Όπως τονίσαμε προηγουμένως, ο αρχηγός του κόμματος Ιταλική Λέγκα, Ματέο Σαλβίνι, προειδοποίησε ότι εάν ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος αυτού του μήνα, οι χρόνιες ελλείψεις τροφίμων θα προκαλέσουν κύμα μετανάστευσης που θα οδηγήσει σε 20 εκατομμύρια Αφρικανούς μετανάστες να προσπαθήσουν να εισέλθουν στην Ευρώπη.

«Αναμένεται σημαντική πείνα στην αφρικανική ήπειρο, η οποία θα είναι ανθρωπιστικό, μετά κοινωνικό και τέλος ιταλικό πρόβλημα», είπε ο Σαλβίνι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ >> https://www.infowars.com/posts/top-putin-aide-predicts-global-famine-by-the-end-of-this-year/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr