Home ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΕΛΟΣ!!! Ο Bill Gates παραδέχθηκε την αλήθεια για τα ΕΜΒΟΛΙΑ και την ΟΜΙΚΡΟΝ – Θα γίνει ΧΑΜΟΣ με το ΒΙΝΤΕΟ – Να σταματήσουν ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ τα ΠΡΟΣΤΙΜΑ και οι ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ στην Ελλάδα!!!

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΕΛΟΣ!!! Ο Bill Gates παραδέχθηκε την αλήθεια για τα ΕΜΒΟΛΙΑ και την ΟΜΙΚΡΟΝ – Θα γίνει ΧΑΜΟΣ με το ΒΙΝΤΕΟ – Να σταματήσουν ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ τα ΠΡΟΣΤΙΜΑ και οι ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ στην Ελλάδα!!!

by _
0 comment 267 views

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΕΛΟΣ!!! Ο Bill Gates παραδέχθηκε την αλήθεια για τα ΕΜΒΟΛΙΑ και την ΟΜΙΚΡΟΝ – Θα γίνει ΧΑΜΟΣ με το ΒΙΝΤΕΟ


Να σταματήσουν ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ τα ΠΡΟΣΤΙΜΑ και οι ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ στην Ελλάδα!!!…

Μιλώντας στο CNBC στο ετήσιο Συνέδριο Ασφαλείας του Μονάχου της Γερμανίας, ο Μπιλ Γκέιτς, , όπως είδατε, είπε ότι μια πιθανή νέα πανδημία ίσως να προέρχεται από ένα διαφορετικό παθογόνο από αυτό του κορωνοϊού, προσθέτοντας ότι η πρόοδος στην ιατρική τεχνολογία θα πρέπει να βοηθήσει τον κόσμο να κάνει καλύτερη δουλειά για την καταπολέμησή της, αν γίνουν επενδύσεις τώρα.

Όλα αυτά την ώρα, που, όπως διαβάσατε στο ΕΛ, η Δρ. Li-Meng Yan, κάνει λόγο για σχέδιο της Κίνας, της οποίας τις ενέργειες συγκαλύπτει ο ΠΟΥ να απελευθερώσει έναν νέο ιό (ΕΔΩ).

Ωστόσο, ο Bill Gates, χωρίς κανείς να το περιμένει, όπως σχολιάζουν γερμανικά μεσα ενημέρωσης, πέταξε την ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ, παραδεχόμενος ότι ΔΥΣΤΥΧΩΣ, όπως σχολίασε -ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΕ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΕ Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ-, η Όμικρον έκανε ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ  από τα εμβόλια που επιβάλλονται ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ στην Ελλάδα και μάλιστα με ΠΡΟΣΤΙΜΑ στους άνω των 60!!! Εκεί βρισκόταν και άκουγε και ο Μητσοτάκης (ΕΔΩ).

Το el.gr βρήκε το απόσπασμα με τις δηλώσεις του!

Ανέφερε μεταξύ άλλων ο διεθνιστής:



«ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ο ίδιος ο ιός, ιδιαίτερα η παραλλαγή που ονομάζεται Omicron, είναι ένας τύπος εμβολίου. Δηλαδή δημιουργεί ανοσία τόσο Β όσο και Τ κυττάρων. Και έχει κάνει καλύτερη δουλειά στο να προσεγγίσει τον παγκόσμιο πληθυσμό από ό,τι τα εμβόλια.

Εάν κάνετε έρευνες σε αφρικανικές χώρες, περίπου το 80% των ανθρώπων έχουν εκτεθεί είτε στο εμβόλιο είτε σε διάφορες παραλλαγές. Αυτό σημαίνει πιθανότητα σοβαρής ασθένειας, η οποία σχετίζεται κυρίως με το να είσαι ηλικιωμένος και να έχεις παχυσαρκία ή διαβήτη! Aυτοί οι κίνδυνοι τώρα μειώνονται δραματικά λόγω αυτής της έκθεσης στην λοίμωξη.

Είναι ΛΥΠΗΡΟ, δεν κάναμε καλή δουλειά στα θεραπευτικά. Μόνο εδώ, δύο χρόνια μετά, έχουμε μια καλή θεραπευτική. Τα εμβόλια μας χρειάστηκαν δύο χρόνια για να φτάσουμε στην υπερπροσφορά. Σήμερα υπάρχουν περισσότερα εμβόλια από ό,τι υπάρχει ζήτηση για αυτά. Και αυτό δεν ήταν αλήθεια. Και την επόμενη φορά θα πρέπει να προσπαθήσουμε και να καταφέρουμε αντί για δύο χρόνια, να το κάνουμε σε έξι μήνες».



ΦΩΤΟ reflector. com/ eurokinissi / videoscreenshot

ΠΗΓΗ >> https://www.el.gr/nea-taxh/atzenta-2030/propaganda-telos-o-bill-gates-paradechthike-tin/?fbclid=IwAR2fRvIgU86aheIF0rM9FiZ_dXmkj9YrbyBn_8tNcw5XIDfHKjhG_88sJp8

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr