ΦΡΙΚΗ: Αήττητος Τούρκος πυγμάχος, 38, πεθαίνει στο ρινγκ μετά από καρδιακή προσβολή. Πολλοί πιστεύουν ότι ο θάνατός του προκλήθηκε από το…ΜΠΟΛΙ…

ΦΡΙΚΗ: Αήττητος Τούρκος πυγμάχος, 38, πεθαίνει στο ρινγκ μετά από καρδιακή προσβολή. Πολλοί πιστεύουν ότι ο θάνατός του προκλήθηκε από το…ΜΠΟΛΙ…

Image Credit: Image credit: twitter / @hasanturantr

ΦΡΙΚΗ: Αήττητος Τούρκος πυγμάχος, 38, πεθαίνει στο ρινγκ μετά από καρδιακή προσβολή. Πολλοί πιστεύουν ότι ο θάνατός του προκλήθηκε από το…ΜΠΟΛΙ…

του Adan Salazar
19 Μαΐου 2022, 5:41 μ.μ


Πολλοί πιστεύουν ότι ο θάνατος του πυγμάχου προκλήθηκε από το εμβόλιο Covid, καθώς το τρύπημα συνδέεται με πολυάριθμες τεκμηριωμένες περιπτώσεις αθλητών που έπασχαν από καρδιακά προβλήματα…

Πυγμάχος στο ζενίθ της καριέρας του πέθανε ξαφνικά κατά τη διάρκεια ενός αγώνα πυγμαχίας στο Μόναχο της Γερμανίας, την περασμένη εβδομάδα, με τρομακτικά πλάνα που τον δείχνουν να καταρρέει στο ταπί μεταξύ των γυρών.

Ο διεθνής πρωταθλητής ελαφρών βαρέων βαρών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, Musa Yamak, 38, ήταν 8-0 πριν υποστεί την πρώτη του ήττα το Σάββατο, όταν έτρεξε μέσα στο ρινγκ καθώς ετοιμαζόταν να μπει στον τρίτο γύρο ενάντια στον μαχητή της Ουγκάντα, Hamza Wandera.

Πλάνα δείχνουν τον τουρκικής καταγωγής γερμανό πυγμάχο να φαίνεται σαθρός, πριν πέσει στα γόνατά του και τελικά ξαπλώσει στο ταπί.

«Σύμφωνα με τη γερμανική αστυνομία, ωστόσο, οι παραϊατρικοί καθυστέρησαν την άφιξή τους λόγω όλων των στοιχηματηστών εκτός του χώρου», αναφέρει το RT.

Εκείνη τη στιγμή, πολλοί γιατροί φαίνονται να μπαίνουν στο ρινγκ και να παρακολουθούν το Yamak. Ο πυγμάχος μεταφέρθηκε αργότερα σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του από έμφραγμα του μυοκαρδίου (καρδιακή προσβολή).Η New York Post αναφέρει ότι ο Yamak είχε υποστεί «ένα βαρύ χτύπημα από τον Wandera στον δεύτερο γύρο του αγώνα».

Παρά το γεγονός ότι δεν είχαν γνώση για το ιατρικό του ιστορικό, πολλοί σχολιαστές στον ιστότοπο βίντεο World Star Hip Hop απέδωσαν τον θάνατο του Yamak στο εμβόλιο Covid λόγω πολυάριθμων τεκμηριωμένων περιπτώσεων αθλητών που έπασχαν από καρδιακά προβλήματα μετά το τρύπημα.

Δείτε εικόνα >>

Δείτε τη δεύτερη εικόνα. Οι σχολιαστές της New York Post εξέφρασαν παρόμοιες απόψεις: >>Δεν είναι σαφές εάν ο Yamak είχε λάβει εμβόλιο Covid-19, το οποίο κατηγορηθηκε για μια σειρά καρδιακών προβλημάτων που είχαν αντιμετωπίσουν πρόσφατα αθλητές σε πολλά αθλήματα. Οι Γενικές Ιατρικές Κατευθυντήριες Γραμμές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πυγμαχίας αναφέρουν ότι οι πυγμάχοι ενθαρρύνονται να λαμβάνουν ετήσιες ιατρικές εξετάσεις και ότι τους συνιστάται να εμβολιάζονται κατά της ηπατίτιδας Β.

Ο ισπανικός αθλητικός ιστότοπος Marca αναφέρει ότι ο Yamak είναι ο δεύτερος πυγμάχος που πεθαίνει στο ρινγκ φέτος «μετά τον θάνατο του γεννημένου στην Αρμενία Ρώσου πυγμάχου Arrest Sahakyan τον περασμένο Ιανουαρίου».

Αν και είναι άγνωστο εάν το εμβόλιο Covid συνέβαλε στο θάνατο του Yamak, είναι σαφές ότι πολλοί εξακολουθούν να είναι δύσπιστοι για το πειραματικό εμβόλιο λόγω της εδραιωμένης φήμης του για θανατηφόρα ανεπιθύμητα συμβάντα.

ΠΗΓΗ >> https://www.infowars.com/posts/horror-undefeated-boxer-38-dies-in-ring-after-suffering-heart-attack/