Home Κορωνοϊος Νεκροταφείο…ΕΒΡΑΪΚΟ Γεμάτο Με Σήματα Bluetooth Καθώς Οι Νεκροί Εμβολιασμένοι Εκπέμπουν Διευθύνσεις MAC Από Τον Τάφο!!! (Video)

Νεκροταφείο…ΕΒΡΑΪΚΟ Γεμάτο Με Σήματα Bluetooth Καθώς Οι Νεκροί Εμβολιασμένοι Εκπέμπουν Διευθύνσεις MAC Από Τον Τάφο!!! (Video)

by _
0 comment 69 views

Νεκροταφείο Γεμάτο Με Σήματα Bluetooth Καθώς Οι Νεκροί Εμβολιασμένοι Εκπέμπουν Διευθύνσεις MAC Από Τον Τάφο!!! (Video)

Μαΐου 17, 2022


Κύριοι και κυρίες, μπολιασμένοι και μπολιασμένες, όντως το μπόλιασμα προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα… Ένα από αυτά, πέραν του ξαφνικού θανάτου βεβαίως, είναι ότι θα εκπέμπετε σήματα Bluetooth, τα οποία θα μπορούσαν να ενεργοποιήσουν και τεχνητά καντήλια.  Καθώς είστε πάρα πολλοί, είναι λίγο δύσκολο για τους μη μπολιασμένους να τρέχουν να ανάβουν σε όλους σας τα καντήλια… (Με τις Υγείες σας…)…

Δεν είστε εντελώς σοκαρισμένοι και εξοργισμένοι που συμβαίνει αυτό;… αυτό είναι επίσης απόδειξη ότι τα συστατικά στο μπολι, δεν είναι κανονικά συστατικά του μπολιου, και ότι κάτι σκοτεινό και διαβολικό συμβαίνει, που μπορεί να έχει να κάνει με τη δημιουργία του νέου ανθρώπινου είδους που είναι συνδεδεμένο με το διαδίκτυο των πραγμάτων. Αυτά τα σώματα στους τάφους είναι καν ΑΝΘΡΩΠΟΙ ή μετατράπηκαν σε ΠΡΑΓΜΑΤΑ; Απλά αηδιαστικό… παρακαλώ μοιραστείτε το ευρέως.

Το O.N.E. News βοηθάει στην αποκάλυψη των πιο παράξενων και ασυνήθιστων ιστοριών για το vaxx.

GreekNewsOnDemand.com: Σημειωτέον – Το νεκροταφείο που ερεύνησαν κι δύο ερευνητές αυτοί έχει το δικό του ξεχωριστό, εβραϊκό μέρος όπου σκόνταψαν σε πολλούς νεκρούς που είχαν…ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ. Όταν πήραν να ερευνήσουν το άλλα τμήματα του νεκροταφείαο, βγήκαν μπολιασμένους νεκρούς Χριστιανούς.

Για περισσότερα πάνω σε αυτό το θέμα, διαβάστε επίσης…

Εἴδηση πού μεταδόθηκε ἀπό τήν Ἀμερική. Οἱ ἐμβολιασμένοι ἀνιχνεύονται μέ bluetooth!

Εμβολιασμένοι, RFID και επαλήθευση με Bluetooth, ο γιατρός βγάζει την κάρτα του εμβολιασμένου!

Άνδρας ενεβολιάσθη και τώρα κάθε ηλεκτρονική συσκευή Bluetooth προσπαθεί να συνδεθεί με το σήμα…Astrazeneca που είναι στο σώμα του!!!

Δείτε το βίντεο και…ΦΡΙΞΤΕ!!!.

Πηγή >> beforeitsnews.com

Μέσω >> https://www.ksipnistere.com/2022/05/bluetooth-mac-video.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr