Home Κορωνοϊος Νέα Μελέτη & Εμπιστευτικά Έγγραφα της Pfizer αποδεικνύουν ότι το COVID “Vaccine Shedding” συνέβαινε και εξακολουθεί να συμβαίνει με επικίνδυνες συνέπειες!

Νέα Μελέτη & Εμπιστευτικά Έγγραφα της Pfizer αποδεικνύουν ότι το COVID “Vaccine Shedding” συνέβαινε και εξακολουθεί να συμβαίνει με επικίνδυνες συνέπειες!

by _
0 comment 148 views

-John Kapsimalis

Νέα Μελέτη & Εμπιστευτικά Έγγραφα της Pfizer αποδεικνύουν ότι το COVID “Vaccine Shedding” συνέβαινε και εξακολουθεί να συμβαίνει με επικίνδυνες συνέπειες!

Μια νέα μελέτη που διεξήχθη από επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Κολοράντο επιβεβαιώνει ότι η συντριπτική πλειοψηφία της ανθρωπότητας δεν είχε καμία απολύτως επιλογή στο θέμα του αν επιθυμεί να κάνει την ένεση Covid-19 ή όχι, επειδή οι εμβολιαζόμενοι μεταδίδουν τα αντισώματα που δημιουργούνται από τις ενέσεις μέσω αερολυμάτων.

Τα ευρήματα δεν θα πρέπει ωστόσο να αποτελούν έκπληξη, διότι ένα εμπιστευτικό έγγραφο της Pfizer είχε ήδη επιβεβαιώσει ότι η έκθεση στις ενέσεις mRNA ήταν απολύτως δυνατή μέσω της επαφής δέρμα με δέρμα και της αναπνοής του ίδιου αέρα με κάποιον που είχε λάβει το εμβόλιο Covid-19.

Δυστυχώς, προσθέτουν επίσης βάρος στους ισχυρισμούς του Dr Phillipe van Welbergen, ο οποίος απέδειξε ότι το γραφένιο, ένα υποτιθέμενο μη αποκαλυπτόμενο συστατικό των ενέσεων Covid-19, μεταδίδεται από τους εμβολιασμένους στους μη εμβολιασμένους και καταστρέφει τα ερυθρά αιμοσφαίρια και προκαλεί επικίνδυνους θρόμβους αίματος.

Η τελευταία μελέτη, με τίτλο “Evidence for Aerosol Transfer of SARS-CoV2-specific Humoral Immunity”, που δημοσιεύθηκε την 1η Μαΐου 2022, διεξήχθη από τους ακόλουθους επιστήμονες για το Πανεπιστήμιο του Κολοράντο –

Ross M. Kedl, Elena Hsieh,

Thomas E. Morrison,

Gabriela Samayoa-Reyes,

Siobhan Flaherty,

Conner L. Jackson,

Rosemary Rochford

Η περίληψη της μελέτης έχει ως εξής –



Παρά την προφανή γνώση ότι τα μολυσματικά σωματίδια μπορούν να διαμοιραστούν μέσω της αναπνοής, το κατά πόσον άλλα συστατικά των ρινικών/στοματικών υγρών μπορούν να περάσουν μεταξύ των ξενιστών, παραδόξως δεν έχει καν υποτεθεί, πόσο μάλλον διερευνηθεί.

Οι συνθήκες της παρούσας πανδημίας διευκόλυναν μια μοναδική ευκαιρία να εξεταστεί πλήρως αυτή η προκλητική ιδέα. Τα δεδομένα που παρουσιάζουμε παρέχουν αποδείξεις για έναν νέο μηχανισμό με τον οποίο μπορεί να εκδηλώνεται η ανοσία της αγέλης, τη μεταφορά αντισωμάτων μέσω αερολυμάτων μεταξύ ανοσοποιημένων και μη ανοσοποιημένων ξενιστών.

Και εδώ είναι τα κύρια ευρήματα των συγγραφέων της μελέτης –

Οι εκτεταμένες εντολές για τη χρήση μάσκας τόσο σε κοινωνικά όσο και σε εργασιακά περιβάλλοντα παρείχαν μια μοναδική ευκαιρία να αξιολογηθεί η πιθανότητα εκπνοής αντισωμάτων από τα εμβολιασμένα άτομα με αερολύματα.

Χρησιμοποιώντας έναν ανοσοπροσδιορισμό με βάση την κυτταρομετρία ροής Multiplex Microsphere Immunoassay (MMIA) για την ανίχνευση ειδικών αντισωμάτων SARS-CoV-2 (Εικ. 1Α και Β) 4,5 και μια μέθοδο που χρησιμοποιήθηκε προηγουμένως για την έκλουση αντισωμάτων από επανυδατωμένες αποξηραμένες κηλίδες αίματος (DBS), εντοπίσαμε ειδικά αντισώματα κατά του SARS-CoV-2 που εκλούστηκαν από χειρουργικές μάσκες προσώπου που φορούσαν εμβολιασμένα μέλη εργαστηρίου που δόθηκαν στο τέλος μιας εργάσιμης ημέρας.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που αναφέρθηκαν από άλλους, εντοπίσαμε τόσο IgG όσο και IgA στο σάλιο από εμβολιασμένα άτομα (Εικ. 1C και D). Επομένως, δεν ήταν έκπληξη η ανίχνευση τόσο IgG όσο και IgA μετά την έκλουση του αντισώματος από τις μάσκες προσώπου (Εικ. 1C και D).

Λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις παρατηρήσεις, υποθέσαμε ότι η μεταφορά αντισωμάτων με σταγονίδια/αερολύματα μπορεί να συμβεί μεταξύ των ατόμων, όπως ακριβώς μπορούν να ανταλλάσσονται με την ίδια οδό σωματίδια ιού με σταγονίδια/αερολύματα.



Αυτό σημαίνει ότι η απόρριψη του εμβολίου Covid-19 είναι απολύτως δυνατή, όταν λαμβάνουμε υπόψη μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της Pfizer στην Ιαπωνία.

Η μελέτη παρατήρησε την κατανομή της ένεσης Covid-19 στον οργανισμό αρουραίων Wister κατά τη διάρκεια περιόδου 48 ωρών. Ένα από τα πιο ανησυχητικά ευρήματα της μελέτης είναι το γεγονός ότι η ένεση της Pfizer συσσωρεύεται στις ωοθήκες με την πάροδο του χρόνου. Η υψηλότερη συγκέντρωση παρατηρήθηκε στο ήπαρ. Συσσωρεύεται όμως και στους σιελογόνους αδένες του δέρματος.

Δεν είναι γνωστό αν η ένεση συνεχίζει να συσσωρεύεται μετά από 48 ώρες, επειδή οι παρατηρήσεις διακόπηκαν μετά από αυτό το χρονικό διάστημα στη μελέτη. Όμως αυτά τα αποτελέσματα σε συνδυασμό με την πρώτη παραπάνω μελέτη μας λένε ότι για τουλάχιστον 48 ώρες, ένα μη εμβολιασμένο άτομο κινδυνεύει να εκτεθεί στην ένεση Covid-19 εάν αναπνεύσει τον ίδιο αέρα με ένα άτομο που έχει εμβολιαστεί ή αγγίξει το δέρμα του.

Ωστόσο, αυτό δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη, διότι η Pfizer το παραδέχθηκε στο έγγραφό της “A PHASE 1/2/3, PLACEBO-CONTROLLED, RANDOMIZED, OBSERVER-BLIND, DOSE-FINDING STUDY TO EVALUATE THE SAFETY, TOLERABILITY, IMMUNOGENICITY, AND EFFICACY OF SARS-COV-2 RNA VACCINE CANDIDATES AGAINST COVID-19 IN HEALTHY INDIVIDUALS”.

Το έγγραφο περιέχει ένα ολόκληρο τμήμα που καλύπτει την πιθανότητα “αποβολής του εμβολίου mRNA” κατά την οποία είναι δυνατόν να υποστούν ανεπιθύμητη αντίδραση όσοι έχουν βρεθεί σε στενή επαφή με κάποιον που έχει κάνει το εμβόλιο mRNA της Pfizer.

Στην ενότητα 8.3.5 του εγγράφου περιγράφεται πώς η έκθεση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού στο εμβόλιο mRNA της Pfizer κατά τη διάρκεια των δοκιμών θα πρέπει να αναφέρεται στην ασφάλεια της Pfizer εντός 24 ωρών από τη στιγμή που ο ερευνητής το αντιλαμβάνεται. Αυτό είναι περίεργο, διότι οι έγκυες γυναίκες / νέες μητέρες δεν ήταν και δεν είναι μέρος των δοκιμών ασφαλείας. Επομένως, πώς μπορούν να εκτεθούν;

Λοιπόν, η Pfizer επιβεβαιώνει ότι η έκθεση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορεί να συμβεί εάν μια γυναίκα βρεθεί έγκυος και εκτεθεί περιβαλλοντικά στο εμβόλιο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Το έγγραφο αναφέρει ότι η περιβαλλοντική έκθεση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορεί να συμβεί εάν ένα θηλυκό μέλος της οικογένειας ή ο πάροχος υγειονομικής περίθαλψης αναφέρει ότι είναι έγκυος αφού έχει εκτεθεί στην παρέμβαση της μελέτης μέσω εισπνοής ή δερματικής επαφής. Ή εάν ένα αρσενικό μέλος της οικογένειας ή ο πάροχος υγειονομικής περίθαλψης που έχει εκτεθεί στην παρέμβαση της μελέτης μέσω εισπνοής ή δερματικής επαφής εκθέσει στη συνέχεια τη γυναίκα σύντροφό του πριν ή γύρω από τη στιγμή της σύλληψης.

Στις αρχές Ιουλίου 2021, ο Δρ Philippe, πήρε συνέντευξη και εξήγησε ότι όταν οι ασθενείς του άρχισαν να παραπονιούνται για χρόνια κόπωση, ζάλη, προβλήματα μνήμης, ακόμη και μερικές φορές παράλυση και καθυστερημένη έναρξη έντονης εμμηνόρροιας (γυναίκες από τα 60 τους και πάνω), πήρε δείγματα αίματος.

Το αίμα τους είχε ασυνήθιστες σωληνοειδείς δομές, κάποια σωματίδια που άναβαν και πολλά κατεστραμμένα κύτταρα. Λίγα υγιή κύτταρα ήταν ορατά. Μέχρι τρεις μήνες νωρίτερα, δεν είχε δει ποτέ αυτούς τους σχηματισμούς στο αίμα.

Στη συνέχεια, τον Φεβρουάριο του 2022, ο Δρ Φιλίπ παρουσίασε εικόνες από τις τελευταίες του διαφάνειες αίματος και εξήγησε τι δείχνουν οι εικόνες. Οι διαφάνειες του δείχνουν ότι οι ασθενείς που δεν έχουν εμβολιαστεί έχουν “μολυνθεί” με τοξίνες του εμβολίου μέσω της αποβολής, συμπεριλαμβανομένου αυτού που ισχυρίζεται ότι είναι γραφένιο.



Αυτό που έδειξε ο Dr. Philippe van Welbergen είναι ότι το γραφένιο που εγχέεται στους ανθρώπους οργανώνεται και αναπτύσσεται σε μεγαλύτερες ίνες και δομές, αποκτά μαγνητικές ιδιότητες ή ηλεκτρικό φορτίο και οι ίνες παρουσιάζουν ενδείξεις πιο σύνθετων δομών με ραβδώσεις.

Απέδειξε επίσης ότι “θραύσματα” γραφενίου μεταδίδονται από “εμβολιασμένους” σε ανθρώπους χωρίς εμβόλιο ή μη εμβολιασμένους καταστρέφοντας τα ερυθρά αιμοσφαίρια τους και προκαλώντας θρόμβους αίματος στους μη εμβολιασμένους.

Φαίνεται ότι δεν υπήρξε ποτέ καμία ανάγκη να σπαταληθεί ένα υπέρογκο ποσό χρημάτων των φορολογουμένων για προπαγάνδα ώστε να εξαναγκαστεί το κοινό να κάνει τις ενέσεις Covid-19. Επειδή ο φορολογούμενος δεν είχε ποτέ επιλογή στο θέμα αυτό. Το μόνο που έπρεπε να κάνουν ήταν να αναπνεύσουν.

ΠΗΓΗ >> https://expose-news.com/…/study-confidential-covid…/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr