Home ΣΤΡΑΤΟΣ / ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ / ΕΥΠ Ελαφόνησος: Σκάφος με Τούρκους αξιωματικούς κατέπλευσε στον Σίμο

Ελαφόνησος: Σκάφος με Τούρκους αξιωματικούς κατέπλευσε στον Σίμο

by _
0 comment 93 views
Ελαφόνησος: Σκάφος με Τούρκους αξιωματικούς κατέπλευσε στον Σίμο
Ελαφόνησος: Σκάφος με Τούρκους αξιωματικούς κατέπλευσε στον Σίμο

Ελαφόνησος: Σκάφος με Τούρκους αξιωματικούς κατέπλευσε στον Σίμο

Φρίξος Δρακοντίδης
Μηνάς Τσαμόπουλος

Οι ίδιοι δήλωσαν «Γκιουλενιστές» και πως είχαν προορισμό την Ιταλία – Λόγω της κακοκαιρίας αναγκάστηκαν να δέσουν στην παραλία του Σίμου – Συνολικά είναι 19 άτομα, ανάμεσά τους και παιδιά – Ζήτησαν βοήθεια από κάμπινγκ της περιοχής και έσπευσαν οι Αρχές – Η ΕΥΠ έχει επιληφθεί της κατάστασης…

Ένα σκάφος με τουρκική σημαία κατέπλευσε τα ξημερώματα σε κόλπο της Ελαφονήσου.

Στο γιοτ επέβαιναν συνολικά 19 άτομα, εκ των οποίων 9 άνδρες, 6 γυναίκες και 4 παιδιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για Τούρκους ανώτερους αξιωματικούς, αλλά και επιχειρηματίες -οι οποίοι δήλωσαν Γκιουλενιστές- που ξεκίνησαν το ταξίδι τους για την Ιταλία και λόγω των κακών καιρικών συνθηκών αναγκάστηκαν να καταπλεύσουν στον Σίμο της Ελαφονήσου περίπου στο 02:30 τα ξημερώματα.

Οι επιβαίνοντες του σκάφους ζήτησαν βοήθεια από ανθρώπους που βρίσκονται στο κάμπινγκ της συγκεκριμένης περιοχής του νησιού, ωστόσο οι Αρχές δεν άργησαν να φτάσουν στο σημείο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει σπεύσει λεωφορείο της Αστυνομίας για να τους παραλάβει, ενώ η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών έχει επιληφθεί της κατάστασης ώστε να αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι.

Δείτε εικόνες από το σκάφος και την περιοχή του κάμπινγκ:

limeniko-skafos-4
limeniko-skafos-3
limeniko-skafos-2

ΠΗΓΗ >> https://www.protothema.gr/greece/article/1245150/elafonisos-skafos-me-tourkous-axiomatikous-katepleuse-ston-simo/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr