Home ΔΙΕΘΝΗ MEGA ALERT – Η Τράπεζα της Αγγλίας προειδοποιεί για «αποκαλυπτική» παγκόσμια έλλειψη τροφίμων στον ορίζοντα

MEGA ALERT – Η Τράπεζα της Αγγλίας προειδοποιεί για «αποκαλυπτική» παγκόσμια έλλειψη τροφίμων στον ορίζοντα

by _
0 comment 239 views

Image Credit: screenshot/YouTube

MEGA ALERT – Η Τράπεζα της Αγγλίας προειδοποιεί για «αποκαλυπτική» παγκόσμια έλλειψη τροφίμων στον ορίζοντα

από τον Jamie White
17 Μαΐου 2022, 1:05 μ.μ


«Αυτό είναι μια μεγάλη ανησυχία. Δεν είναι μόνο μια μεγάλη ανησυχία για αυτή τη χώρα, είναι μια μεγάλη ανησυχία για τον αναπτυσσόμενο κόσμο», λέει ο διοικητής της BoE Andrew Bailey…

Ο διοικητής της Τράπεζας της Αγγλίας Άντριου Μπέιλι προειδοποίησε ότι «αποκαλυπτικές» ελλείψεις τροφίμων σε όλο τον κόσμο βρίσκονται στο δρόμο, επικαλούμενος τον αυξανόμενο πληθωρισμό.

Σε μια συνάντηση με βουλευτές στην Επίλεκτη Επιτροπή του Υπουργείου Οικονομικών τη Δευτέρα, ο Μπέιλι εξήγησε ότι ο λαός της Βρετανίας αντιμετωπίζει ένα «πολύ μεγάλο εισοδηματικό σοκ» που θα επιδεινωθεί καθώς ο πληθωρισμός επιταχύνεται σε διψήφιο ποσοστό το τελευταίο τρίμηνο του 2022.

«Ο [κίνδυνος] για τον οποίο θα φανώ μάλλον αποκαλυπτικός, υποθέτω, είναι το φαγητό», είπε ο Μπέιλι, ισχυριζόμενος ότι μια συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών της Ουκρανίας αποκάλυψε ότι η Ουκρανία δεν θα μπορέσει να στείλει τα αποθέματα σιταριού και λαδιού της έξω από τη χώρα εν μέσω της σύγκρουσής της με τη Ρωσία.

«Η Ουκρανία έχει τρόφιμα, αλλά δεν μπορεί να τα βγάλει αυτή τη στιγμή. Ενώ [ο υπουργός Οικονομικών] ήταν αισιόδοξος για τη φύτευση καλλιεργιών – όπως γνωρίζετε η Ουκρανία είναι σημαντικός προμηθευτής σιταριού, σημαντικός προμηθευτής λαδιού – είπε ότι ήταν αισιόδοξος για τη φύτευση, αλλά είπε αυτή τη στιγμή δεν έχουμε τρόπο να το στείλουμε όπως έχουν τα πράγματα, και χειροτερεύει», είπε ο Μπέιλι.

«Αυτό είναι μια μεγάλη ανησυχία. Δεν είναι μόνο μια μεγάλη ανησυχία για αυτή τη χώρα, είναι μια μεγάλη ανησυχία για τον αναπτυσσόμενο κόσμο», πρόσθεσε. «Συγγνώμη που είμαι αποκαλυπτικός, αλλά είναι μια μεγάλη ανησυχία».



Στη συνέχεια, ο Μπέιλι προέτρεψε για περισσότερη στρατιωτική επέμβαση από το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ για να βοηθήσουν την Ουκρανία για να μετακινήσει τις εξαγωγές τροφίμων της εκτός χώρας.

«Δεν είμαι καθόλου στρατιωτικός στρατηγιστής, αλλά ό,τι μπορεί να γίνει για να βοηθήσει την Ουκρανία να βγάλει την τροφή της έξω θα ήταν μια τεράστια συνεισφορά».

Αυτό έρχεται μόλις λίγες εβδομάδες αφότου ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Rockefeller Rajiv Shah προειδοποίησε ότι μια «μαζική, άμεση επισιτιστική κρίση» παγκοσμίως θα ξεκινήσει «σε περίπου έξι μήνες».

Προτού η έλλειψη γάλακτος για μωρά φτάσει στα ύψη στις ΗΠΑ, ο Τζο Μπάιντεν προειδοποίησε τον Μάρτιο ότι οι ελλείψεις τροφίμων στις ΗΠΑ «θα είναι πραγματικές».



Αυτά δεν είναι απλώς προβλέψεις, είναι προγραμματισμένες εξελίξεις ως μέρος της Μεγάλης Επανεκκίνησης του Βιομηχανικού Κόσμου του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ χρησιμοποιώντας μια ελεγχόμενη κατάρευση της προσφοράς βασικών αγαθών και υπηρεσιών για την ανασύσταση ενός παγκόσμιου συστήματος τροφίμων που αναγκάζει τους ανθρώπους να καταναλώνουν ζωύφια και να πρωτεΐνη φυτών.

Σε ένα άρθρο του Ιουνίου 2020 στον ιστότοπό του με τίτλο «Πώς να ξαναφανταστούμε τα διατροφικά μας συστήματα για έναν κόσμο μετά τον COVID», το WEF καλεί για πρωτοβουλίες κοινωνικής μηχανικής για τη μετατόπιση της παγκόσμιας διατροφής στο όνομα της υγείας και της καταπολέμησης της κλιματικής αλλαγής.

Δείτε τις πλήρεις παρατηρήσεις του Bailey:

___________

ΠΗΓΗ >> https://www.infowars.com/posts/bank-of-england-warns-apocalyptic-global-food-shortage-on-the-horizon/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr