Home ΔΙΕΘΝΗ Ιταλός Υπουργός: «Όλες οι χώρες του ΝΑΤΟ, συμπεριλαμβανομένης της Τουρκίας, συμφωνούν να δεχθούν τη Φινλανδία και τη Σουηδία στη Συμμαχία»

Ιταλός Υπουργός: «Όλες οι χώρες του ΝΑΤΟ, συμπεριλαμβανομένης της Τουρκίας, συμφωνούν να δεχθούν τη Φινλανδία και τη Σουηδία στη Συμμαχία»

by _
0 comment 113 views

Ιταλός Υπουργός: «Όλες οι χώρες του ΝΑΤΟ, συμπεριλαμβανομένης της Τουρκίας, συμφωνούν να δεχθούν τη Φινλανδία και τη Σουηδία στη Συμμαχία»

Αυτό είπε ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών Λουίτζι Ντι Μάιο που έκανε τις δηλώσεις την Κυριακή

ΡΩΜΗ, 15 Μαΐου. /TASS/. Όλες οι χώρες του ΝΑΤΟ, συμπεριλαμβανομένης της Τουρκίας, συμφωνούν να δεχτούν τη Σουηδία και τη Φινλανδία, δήλωσε την Κυριακή ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών Λουίτζι Ντι Μάιο.

“Όσον αφορά την ένταξη της Σουηδίας και της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ, υπάρχει συναίνεση όλων των εθνών. Ακόμη και η Τουρκία συμφωνεί γενικά. Η Άγκυρα επιδιώκει να έχει ορισμένες εγγυήσεις”, είπε σε συνέντευξή του στο Rai-3 κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης από το Βερολίνο. που φιλοξενεί άτυπη συνάντηση ανώτατων διπλωματών του ΝΑΤΟ.

Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Αυτό είπε αυτός ο Ιταλός υπουργός παρ ‘όλο που, σήμερα, είπε ο Ερντογάν ότι δεν θα εγκρίνει την ένταξη της Σουηδίας και της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ.


ΠΗΓΗ >> https://tass.com/world/1451141?utm_source=rense.com&utm_medium=referral&utm_campaign=rense.com&utm_referrer=rense.com

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr