Έτοιμοι οι Τούρκοι να σώσουν τους φίλους ΝΑΖΙΣΤΕΣ τους από το Azovstal! Θα στείλει πλοίο για εκκένωση τους!


Smoke rises above a plant of Azovstal Iron and Steel Works during Ukraine-Russia conflict in the southern port city of Mariupol, Ukraine May 8, 2022. REUTERS/Alexander Ermochenko

14 ΜΑΪΟΥ, 09:50

TASS: Η Τουρκία είναι έτοιμη να στείλει πλοίο για εκκένωση ανθρώπων από το Azovstal, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Ερντογάν

Σύμφωνα με το σχέδιο, οι άνθρωποι που εκκενώθηκαν από το τεράστιο εργοστάσιο χάλυβα Azovstal θα μεταφερθούν δια ξηράς στο λιμάνι του Μπερντιάνσκ….

ΑΓΚΥΡΑ, 14 Μαΐου. /TASS/. Η Άγκυρα είναι έτοιμη να στείλει ένα πλοίο για εκκένωση Ουκρανών εθνικιστών και αμάχων από το εργοστάσιο Azovstal στη Μαριούπολη, δήλωσε ο εκπρόσωπος του τουρκικού προέδρου Ιμπραήμ Καλίν σε συνέντευξή του στο Reuters το Σάββατο.

«Σύμφωνα με το σχέδιο, οι άνθρωποι που εκκενώθηκαν από το τεράστιο εργοστάσιο χάλυβα Azovstal θα οδηγούνταν μέσω ξηράς στο λιμάνι του Μπερντιάνσκ, το οποίο όπως και η Μαριούπολη βρίσκεται στην Αζοφική Θάλασσα, και ένα τουρκικό πλοίο θα τους μετέφερε μέσω της Μαύρης Θάλασσας στην Κωνσταντινούπολη», είπε ο Καλίν. είπε στο Reuters.

“Εάν μπορεί να γίνει με αυτόν τον τρόπο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να το κάνουμε. Είμαστε έτοιμοι. Στην πραγματικότητα το πλοίο μας είναι έτοιμο να πάει και να φέρει τους τραυματίες στρατιώτες και άλλους πολίτες στην Τουρκία”.

ΠΗΓΗ > https://tass.com/world/1450957?utm_source=rense.com&utm_medium=referral&utm_campaign=rense.com&utm_referrer=rense.com