Home ΚΟΣΜΟΣ Ο Μπιλ Γκέιτς εκμεταλλεύεται την έλλειψη φόρμουλας για μωρά εισάγοντας τη δική του επωνυμία!!! Θέλει τώρα να ΣΚΟΤΩΣΕΙ τα μωρά και μέσα από το δικό τους γάλα!!!

Ο Μπιλ Γκέιτς εκμεταλλεύεται την έλλειψη φόρμουλας για μωρά εισάγοντας τη δική του επωνυμία!!! Θέλει τώρα να ΣΚΟΤΩΣΕΙ τα μωρά και μέσα από το δικό τους γάλα!!!

by _
0 comment 143 views

Παρασκευή 13 Μαΐου 2022 12:34

Ο Μπιλ Γκέιτς εκμεταλλεύεται την έλλειψη φόρμουλας για μωρά εισάγοντας τη δική του επωνυμία!!! Θέλει τώρα να ΣΚΟΤΩΣΕΙ τα μωρά και μέσα από το δικό τους γάλα!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 13 Μάιου 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Καθώς το βρεφικό γάλα περιλαμβάνεται πλέον στην κρίση έλλειψης τροφίμων που λαμβάνει χώρα στις ΗΠΑ και παγκοσμίως, ξαφνικά και στα καλά καθούμενα, ο Μπιλ Γκέιτς κυκλοφορεί τώρα τη δική του μάρκα βρεφικής φόρμουλας!

Ο Μπιλ Γκέιτς εκμεταλλεύεται την έλλειψη φόρμουλας για μωρά εισάγοντας τη δική του επωνυμία. Θέλει τώρα, δηλαδή, εκτός από τα θανατηφόρα του μπόλια, να ΣΚΟΤΩΣΕΙ τα μωρά και μέσα από το δικό τους γάλα!!!

Αναφέρεται ότι, εδώ στις ΗΠΑ, όλες οι προμήθειες της βρεφικής φόρμουλας αποστέλλονται τόσο στα σύνορα με το Μεξικό (όπου υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες παράνομοι εισβολείς) όσο και στην…ΟΥΚΡΑΝΙΑ!!!

Πέρυσι, τον Σεπτέμβριο, η FDA έκλεισε πολλά εργοστάσια επεξεργασίας βρεφικών γάλακτος στις ΗΠΑ επειδή βρήκαν εκεί μολυσμένο γάλα. Αυτό έτυχε να συνέπεσε με την έναρξη πυρπολήσεως και καταστροφής μονάδων επεξεργασίας τροφίμων σε όλες τις ΗΠΑ την ακριβώς ίδια εποχή!

Τώρα μαθαίνουμε ότι υπάρχει –όλως τυχαίως– μια νέα νεοσύσταση εταιρεία του Bill Gates που ονομάζεται Biomilq και που δημιουργεί ανθρώπινο γάλα σε εργαστήριο. Ακριβώς πάνω στην ώρα, Μπιλ Γκέιτς! Ο Μπιλ Γκέιτς είναι γνωστός για την υποστήριξη του τεχνητού μητρικού γάλακτος.

Σύμφωνα με το cnbc.com, σε άρθρο τους από το…2020 με τίτλο Η επενδυτική εταιρεία του Bill Gates για την κλιματική αλλαγή στοιχηματίζει σε μητρικό γάλα που παράγεται σε εργαστήριο, μαθαίνουμε τα εξής…

Η Biomilq στοχεύει στη διατροφή των βρεφών επιχειρώντας να αναπαράγει το μητρικό γάλα της μητέρας σε εργαστήριο.

 

Η νεοφυής επιχείρηση μόλις κέρδισε την υποστήριξη των κορυφαίων επενδυτών στον κόσμο, συγκεντρώνοντας 3,5 εκατομμύρια δολάρια από τη χρηματοδότηση της Series A από την Breakthrough Energy Ventures, την επενδυτική εταιρεία του Bill Gates που επικεντρώνεται στην κλιματική αλλαγή.

 

Οι συνιδρυτές ελπίζουν ότι το μητρικό γάλα που παράγεται από την Biomilq από την καλλιέργεια των επιθηλιακών κυττάρων του μαστού θα συμβάλει στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα από την παγκόσμια αγορά βρεφικών παρασκευασμάτων.



Δηλαδή, την εταιρεία αυτή του Μπίλ Γκέιτς την ανακοίνωσαν ήδη από το 2020, αλλά την προωθούν ΤΩΡΑ που έχουμε «κρίση» με τις φόρμουλες των μωρών!!!

Δείτε το βίντεο όπου ο κος Owen Shroyer του  InfoWars.com μας τα αναφέρει ολα. Το κομμάτι που αφορά τον Μπίλ Γκέιτς ξεκινάει από το 1:21:00 και μετά..!!!…

____________

Bill Gates Launches Artificial Breast Milk Formula — Right As Formula Shortage Hits America!!

 Bill Gates Launches Artificial Breast Milk Formula — Right As Formula Shortage Hits America!!

ΠΗΓΗ >> https://beforeitsnews.com/alternative/2022/05/bill-gates-launches-artificial-breast-milk-formula-right-as-formula-shortage-hits-america-3772879.html

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr