Home ΚΟΣΜΟΣ Οι Βούλγαροι στους δρόμους κατά της κυβέρνησης: Μας οδηγείτε σε ΠΟΛΕΜΟ! ΗΠΑ και ΕΕ είναι με τον Αντίχριστο! «ΦΩΤΙΑ» στα Βαλκάνια! Στην Ελλάδα πέρα βρέχει…

Οι Βούλγαροι στους δρόμους κατά της κυβέρνησης: Μας οδηγείτε σε ΠΟΛΕΜΟ! ΗΠΑ και ΕΕ είναι με τον Αντίχριστο! «ΦΩΤΙΑ» στα Βαλκάνια! Στην Ελλάδα πέρα βρέχει…

by _
0 comment 151 views

Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

Οι Βούλγαροι στους δρόμους κατά της κυβέρνησης: Μας οδηγείτε σε ΠΟΛΕΜΟ! ΗΠΑ και ΕΕ είναι με τον Αντίχριστο! vid


Οι Βούλγαροι πολίτες ζητούν την παραίτηση της βουλγαρικής κυβέρνησης, επειδή όπως λένε τους σέρνει σε πόλεμο με την Ρωσία υπό την ηγεσία των «σατανικών» ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης:… «Η βουλγαρική κυβέρνηση, με επικεφαλής τις ΗΠΑ, προσπαθεί να καταστρέψει τη Βουλγαρία», λένε!

Το δεξιό κόμμα Vasrazhdane (Αναγέννηση) πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά από το βουλγαρικό κοινοβούλιο την Τετάρτη, καλώντας την κυβέρνηση να παραιτηθεί λόγω του χειρισμού της στον πόλεμο στην Ουκρανία.

Ο αρχηγός του κόμματος Kostadin Kostadinov είπε ότι η βουλγαρική κυβέρνηση “με επικεφαλής τις ΗΠΑ” προσπαθεί να καταστρέψει την Βουλγαρία, όπως η ουκρανική κυβέρνηση κατέστρεψε την Ουκρανία.

Ο Κοσταντίνοφ εξέφρασε την αντίθεσή του αφού η Ευρωπαϊκή Ένωση προέτρεψε πρόσφατα τα μέλη της ΕΕ, μεταξύ των οποίων και η Βουλγαρία, να απαγορεύσουν τις εισαγωγές πετρελαίου από την Ρωσία και να επιβάλουν περαιτέρω κυρώσεις στην Μόσχα.

Η Βουλγαρία, η οποία ήταν ένας από τους στενότερους συμμάχους της Ρωσίας κατά την σοβιετική εποχή, είναι τώρα μέλος του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, αλλά πολλά από τα 6,5 εκατομμύρια του πληθυσμού της Βουλγαρίας εξακολουθούν να είναι έντονα φιλορώσοι.



Δεν αποκλείεται να λάβουν χώρα ακόμα και εμφύλιες διαμάχης!

Ένα είναι το σίγουρο: Μπαίνει φωτιά και στα Βαλκάνια!

ΠΗΓΗ ..https://www.el.gr/diethni/voylgaroi-stoys-dromoys-kata-tis-kyve/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr