Home Greek News ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΔΕΝΔΙΑ

ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΔΕΝΔΙΑ

by _
0 comment 153 views

ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΔΕΝΔΙΑ


“Συνήγορος υπεράσπισης” Μητσοτάκη ο Νίκος Δένδιας…

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected] / www.egerssi.gr

Ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στις εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ για την ανάδειξη του νέου Προέδρου του κόμματος, υποστήριξε ολόθερμα και με όλες του τις δυνάμεις την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη! Πολλοί τότε ισχυρίστηκαν ότι η παραδοσιακή πολυετής μάχη χαρακωμάτων της Οικογένειας Μητσοτάκη και του Αντώνη Σαμαρά, έλαβε τέλος. Από τη στιγμή που θεωρούσαν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε έναν αέρα νέου ανθρώπου, με νέες ιδέες, που θα έβαζε στην άκρη τα παλιά, όταν μάλιστα έτυχε απεριόριστης βοήθειας από τον διαχρονικό “αντίπαλο” της  Οικογένειας Μητσοτάκη! Έτσι, ο ευεργετηθείς και αχάριστος Κυριάκος Μητσοτάκης, παρ΄ ότι είχε πρόταση πολλών Βουλευτών του κόμματος της ΝΔ για να είναι η επιλογή του για την Προεδρία της Δημοκρατίας, ο Αντώνης Σαμαράς, εκείνος τον άδειασε μεγαλοπρεπώς! Απέναντι από τη βάση της ΝΔ, που έδινε προβάδισμα στους πρώην Πρωθυπουργούς Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά για την Προεδρία της Δημοκρατίας!

Οι υποστηριχτές μάλιστα αυτής της θέσεως, ισχυρίζονταν, πως επειδή στις δύσκολες ώρες που περνάει το Έθνος, με την Ελλάδα να βρίσκεται συνεχώς στο “κόκκινο” μιας πιθανής σύρραξης με την Τουρκία, αφού ο Τούρκος Σουλτάνος Ρ. Τ. Ερντογάν και τα πρωτοπαλίκαρά του Μεβλούτ Τσαβούσογλου (ΥΠΕΞ) και Χουλουσί Ακάρ (ΥΕΘΑ) καθημερινώς κραυγάζουν διεκδικώντας τη μισή Ελλάδα, θα ήταν απολύτως χρήσιμο ΠτΔ να ήταν ένας πρώην Πρωθυπουργός, αφού το πολιτικό του βάρος στο διεθνές γίγνεσθαι είναι υψηλού κύρους και βεβαίως θα είχαν οι θέσεις του και οι λόγοι του ιδιαίτερη διεισδυτικότητα στις αποφάσεις των ΗΠΑ και της ΕΕ (κατά τα πρότυπα του Κωνσταντίνου Καραμανλή)!

“Μακεδονομάχος” ο Μητσοτάκης ως αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης, προστάτης της “Συμφωνίας των Πρεσπών”, ως Πρωθυπουργός!

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%85%ce%b3%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%cf%89%ce%bd%ce%b9%ce%b1%cf%83-%ce%b1%cf%80%ce%bf-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b9%ce%b4%ce%b5%ce%bf/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr