Home ΚΟΣΜΟΣ ΦΡΙΚΗ – Θύματα του εμβολίου COVID βγάζουν…«βιολογικά πλάσματα» που σέρνονται κάτω από το δέρμα τους!!! – ΔΕΝ επηρεάζεται το DNA των «Περιούσιων» από το ψευτο-μπόλι!!!

ΦΡΙΚΗ – Θύματα του εμβολίου COVID βγάζουν…«βιολογικά πλάσματα» που σέρνονται κάτω από το δέρμα τους!!! – ΔΕΝ επηρεάζεται το DNA των «Περιούσιων» από το ψευτο-μπόλι!!!

by _
0 comment 274 views

ΦΡΙΚΗ – Θύματα του εμβολίου COVID βγάζουν…«βιολογικά πλάσματα» που σέρνονται κάτω από το δέρμα τους!!!

ΔΕΝ επηρεάζεται το DNA των «Περιούσιων» από το ψευτο-μπόλι!!!

Αυτο-μεταδιδόμενα τελικά τα μπόλια κορωνοϊού!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 12 Μάιου 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Τι βρίσκεται πραγματικά μέσα σε αυτές τις θανατηφόρες ενέσεις;! Η Δρ Ariyana Love μίλησε πρόσφατα στο «Stew Peters Show» για να συζητήσει μια ασθενή της που έχει μολυνθεί από παρασιτικούς θρόμβους που προέκυψαν από το εμβόλιο COVID…

Στην παρακάτω εκπομπή, ακούμε για μια πελάτισσα της Δρ. Love που ισχυρίζεται ότι από τότε που έκανε το εμβόλιο κατά του COVID, βήχει μικρά, παράξενα πλάσματα παρασιτικού τύπου! Βγαίνουν μέχρι και στα περιτώματά της!!!

Πιο συγκεκριμένα, από τότε που έκανε το εμβόλιο Moderna τα πράγματα μετετράπησαν σε ένα σόου τρόμου για εκείνη. Έχει λάβει θεραπεία με διοξείδιο του χλωρίου. Αυτό της λειτούργησε, αλλά έχει πιο αργή δράση και της προκαλούσε εμετό. Αλλά έπρεπε να καταπολεμήσει, με κάποιο τρόπο, αυτά τα πράγματα που…ΜΕΓΑΛΩΝΩΝ μέσα της!!!

Μπορούμε να δούμε αυτά τα μικρά πλάσματα που είναι σαν ύδρες και έχουν πλοκάμια και κολυμπούν γύρω στον εμετό της. Υπήρχε επίσης ένα οργανοειδές που βγήκε και έμοιαζε σαν να ήταν ακόμα ζωντανό και να κολυμπά. Μιλάμε για εξαιρετικά περίεργα και ΦΡΙΚΤΑ πράγματα!!!

Έφτυσε κάτι που φαινόταν νεκρό αλλά είχε ένα πλοκάμι που κινούνταν ακόμα. Ένα βράδυ, κάτι άλλο βγήκε από μέσα της που είχε το μέγεθος του χεριού της και είχε μια ουρά πάνω της. Έμοιαζε με ουρά ερπετού ή κάτι τέτοιο.

Είπε ότι μπορεί να νιώσει αυτά τα πλάσματα να σέρνονται κάτω από το δέρμα της. Μπορεί επίσης να τα δει κάτω από το δέρμα της να κινούνται. Υπήρχε επίσης μια «σακούλα» που σχηματίστηκε στο μέτωπό της και ήταν μαύρο με σκούρο μαύρο αίμα μέσα και κινούνταν. Είπε ότι ένιωθε αυτό να κινείται γύρω από το κεφάλι της και ότι ένιωθε σαν σφιγκτήρα πάνω στο κεφάλι της. Αυτό την κρατούσε ξύπνια τη νύχτα και την τρομοκρατούσε.



Αλλά μόλις άρχισε να κάνει το πρωτόκολλο θεραπείας της Dr. Ariyanna Love, η κατάστασή της βελτιώθηκε αμέσως.

Η Dr. Love έχει πολλούς πελάτες που βιώνουν τα ίδια πράγματα. Όλα αυτά συμβαίνουν και είναι αληθινά. Αυτοί οι άλλοι πελάτες λένε ότι υπάρχουν πράγματα που σέρνονται στο κεφάλι τους. Λένε ότι υπάρχουν πράγματα που προσπαθούν να σφίξουν επάνω στο σώμα τους και ότι κινούνται γρήγορα κάτω από δέρμα τους!!!

Δείτε τώρα την εκπομπή…

Πάμε τώρα στο δεύτερο κομμάτι της όλης ιστορίας αυτής….

Οι εμβολιασμένοι ΔΕΝ είναι οι μόνοι που πρέπει να φοβούνται για το καλώς έχειν τους. Η βελονηστήτρια κα Ananda (Ανάντα) μίλησε πρόσφατα κι αυτή στο «The Stew Peters Show» για να συζητήσει την ιστορία της πίσω από τις παρενέργειες που αντιμετώπισε η ίδια -παρ’ όλο που είναι ανεμβολίαστοι– κατά τη διάρκεια της πρακτικής της στη θεραπεία εμβολιασμένων ασθενών από θρόμβους αίματος μέσω ιατρικών βεντουζών.

Αξιοσημείωτο είναι πως άρχισε αμέσως να υποφέρει από μεγάλους θρόμβους αίματος (από ακανόνιστο εμμηνορροϊκό κύκλο) από τους πελάτες της που ήταν πρόσφατα εμβολιασμένοι. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ Η ΙΔΙΑ.

Είχε ακανόνιστο εμμηνορροϊκό κύκλο όπου έβγαζε πολύ αίμα για 120 ημέρες. Λέει ότι είναι θαύμα που είναι ακόμα εν ζωή αφού έχει χάσει τόσο πολύ αίμα!!!

Η ίδια αποδίδει τα ιατρικά της προβλήματα στο φαινόμενο της αποβολής δέρματος (“shedding“) που κάνουν οι εμβολιασμένοι -χωρίς να το καταλαβαίνουν– και που επιδρά αρνητικώς εις τους…ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ και τους προκαλεί κι αυτούς…ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ!!!

Αρχικά, όταν άρχισε να ερευνά για πρώτη φορά αυτό το θέμα η κα Ανάντα, βρήκε τα έγγραφα κλινικής δοκιμής της Pfizer και στη σελίδα 67 έως 69 (περισσότερα εδώ) δηλώνει ξεκάθαρα ότι η μετάδοση από τον εμβολιασμένο στον μη εμβολιασμένο γίνεται μέσω εισπνοής και επαφής με το δέρμα. Έτσι γίνεται το «shedding» (η αποβολή δέρμστος ή έκκρισις), δηλαδή!!! Διαβάστε επίσης το άρθρο μας πάνω σε αυτό το θέμα των κλινικών δοκιμών του εμβολίου Pfizer με τίτλο ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ – Έγγραφα της Pfizer: Περισσότερα από 1.200 άτομα-πειραματόζωα ΣΦAΧΤΗΚΑΝ κατά τη διάρκεια δοκιμών του εμβολίου Pfizer…!!!

Μέσα στους πρώτους πέντε μήνες από τον εμβολιασμό των ασθενών της, δεν γνώριζε η Ανάντα για την έκκριση που πρόκειται πραγματικά για…μετάδοση, μετάδοση της ουσίας του ψευτο-εμβολίου που έχει να τάση να…ΞΕΦΕΥΓΕΙ από τον εμβολιασμό και να πετάει μετά, μέσω αέρος, και να προσγειώνεται στον…ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ και να του προκαλεί απίστευτες παρενέργειες, όπως και στους εμβολιασμένους.

Λέει ότι η αποβολή μπορεί να επηρεάσει οποιονδήποτε, άνδρες και γυναίκες, και οι παρενέργειες και για τις δύο ομάδες είναι ποικίλες και πολλές.

Αυτό που περιγράφεται εδώ δεν είναι τίποτα άλλο το πως λειτουργούν τα εμβόλιο για τον κορωνοϊό που, στην πραγματικότητα, είναι…αυτομεταδιδόμενα εμβόλια!!! ΈΤΣΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΤΟΣΟ ΥΠΟΥΛΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ «ΠΙΑΣΟΥΝ» ΑΚΌΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ…ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΜΠΟΛΙ !!! ΓΙ’ ΑΥΤΟ, ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ, ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ…ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ…ΑΛΛΙΩΣ!!!

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, γιατί η κα Ανάντα στο τέλος της συνεντεύξεως έθιξε επίσης ένα πολύ «καυτό» θέμα που έχει να κάνει με το ΓΕΓΟΝΟΣ πως οι Ασκεναζίμ Εβραίοι ΔΕΝ επηρεάζονται από τις συνέπειες της λήψεως αυτών των βλαβερών για την υγεία όλων εμβολίων γιατί ο τρόπος με τον οποίον φτιάχτηκαν εξ αρχής εξασφάλισε που ΔΕΝ θα επιδράνε αρνητικά στο DNA τους ενώ στους…ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ και επιδράνε αρνητικά και τους…ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!!!

Για περισσότερα για αυτό το θέμα, διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο ΒΟΜΒΑ-ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ: Έφτιαξαν οι Εβραίοι τα εμβόλια κορωνοϊού για να είναι ειδικά για τη φυλή και να μην βλάπτουν ούτε ΑΥΤΟΥΣ ούτε τους…ΤΟΥΡΚΟΥΣ;;;…!!!…

Δείτε τώρα το δεύτερο βίντεο…

__________

ΠΗΓΗ Α’ >> https://beforeitsnews.com/alternative/2022/05/jab-victim-discharging-biological-creatures-30-yr-old-reports-horror-after-moderna-shot-video-3772775.html

ΠΗΓΗ Β’ >> https://beforeitsnews.com/health/2022/05/new-stew-peters-shocking-covid-shot-shedding-effects-acupuncturist-treating-vaxxed-starts-passing-parasites-must-video-3045434.html

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr