Home ΗΠΑ Δήλωση-σοκ του προέδρου-μαϊμού Μπάιντεν στην ομιλία του για τον πληθωρισμό: «Εμείς ελέγχουμε και τους τρείς κλάδους της κυβερνήσεως»

Δήλωση-σοκ του προέδρου-μαϊμού Μπάιντεν στην ομιλία του για τον πληθωρισμό: «Εμείς ελέγχουμε και τους τρείς κλάδους της κυβερνήσεως»

by _
0 comment 153 views

Δήλωση-σοκ του προέδρου-μαϊμού Μπάιντεν στην ομιλία του για τον πληθωρισμό: «Εμείς ελέγχουμε και τους τρείς κλάδους της κυβερνήσεως»


Η 30λεπτη συνέντευξη Τύπου του Τζο για τον πληθωρισμό μετατρέπεται σε καταστροφή και κωμωδία…

Ξεφτιλίζεται εντελώς μπροστά σε όλους όταν του ζητείται να παραιτηθεί!..

Έχοντας παραμείνει στον Λευκό Οίκο για σχεδόν δύο χρόνια, ο Τζο Μπάιντεν είχε το δύσκολο έργο εχθές να μιλήσει στον αμερικανικό λαό για τον πληθωρισμό. Μετά την «πανδημία» του COVID-19, πολλοί Αμερικανοί πάσχιζαν ήδη να τα βγάλουν πέρα. Για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα, όταν ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν εισέβαλε στην Ουκρανία, οι τιμές του φυσικού αερίου εκτινάχθηκαν πάνω από 4 δολάρια το γαλόνι. Τώρα με τον πληθωρισμό να προκαλεί μεγαλύτερη πίεση στους Αμερικανούς, ο Πρόεδρος Μπάιντεν προσπάθησε να μην δώσει απαντήσεις ή σχέδιο, αλλά αντ’ αυτού εστίασε στο πώς για όλα έφταιγαν οι Ρεπουμπλικάνοι. Φρόντισε όμως να προσθέσει ότι ο πληθωρισμός ήταν η κορυφαία εγχώρια προτεραιότητά του.

Χωρίς να χάσει καθόλου χρόνο, ο Πρόεδρος Μπάιντεν μπήκε κατευθείαν στο ζήτημα του πληθωρισμού ισχυριζόμενος αρχικά: «Όταν κοιτάς την οικονομία σήμερα, είναι σαφές ότι έχουμε κάνει τεράστια βήματα προόδου». ΑΧΑΧΑΧΑ!!!

Ρίξε μια ματιά.

Η ομιλία του Μπάιντεν έρχεται λίγο μετά την προειδοποίηση της Federal Reserve ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία και ο πληθωρισμός είναι δύο κύριες απειλές που αντιμετωπίζει το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα. Η έκθεση της FED εξήγησε: «Ο πληθωρισμός ήταν υψηλότερος και πιο επίμονος από το αναμενόμενο, ακόμη και πριν από την εισβολή στην Ουκρανία, και η αβεβαιότητα σχετικά με τις προοπτικές για τον πληθωρισμό εγκυμονεί κινδύνους για τις χρηματοπιστωτικές συνθήκες και την οικονομική δραστηριότητα».

Επίσης, έχοντας να απαντήσει σε ένα πεδίο ερωτήσεων σχετικά με τον πληθωρισμό, ο Πρόεδρος Μπάιντεν φάνηκε να παραδέχεται ότι οι Δημοκρατικοί και η κυβέρνησή του έφταιγαν για το πρόβλημα. Στο παρακάτω βίντεο, ο Πρόεδρος Μπάιντεν ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι η σημερινή κυβέρνηση θα έπρεπε να φέρει μέρος της ευθύνης για τον πληθωρισμό. Παραδόξως, ο Πρόεδρος είπε: «Πρώτον, είμαστε στην εξουσία. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα και δικαιολογημένα έχεις δίκιο. Ελέγχουμε και τους τρεις κλάδους της κυβέρνησης».

ΤΙ..;;;!!!…



Δείτε το επόμενο βίντεο για αυτό….

Ακόμη και πριν ο πρόεδρος Μπάιντεν μιλήσει για τον πληθωρισμό, Ρεπουμπλικάνοι όπως ο γερουσιαστής Ρικ Σκοτ πρότειναν στον Τζο να παραιτηθεί. «Το πιο αποτελεσματικό πράγμα που μπορεί να κάνει ο Τζο Μπάιντεν για να λύσει την κρίση πληθωρισμού που δημιούργησε είναι να παραιτηθεί. Αυτός είναι το πρόβλημα. Ας είμαστε ειλικρινείς εδώ. Ο Τζο Μπάιντεν δεν είναι καλά. Είναι ακατάλληλος για το αξίωμά του. Είναι ασυνάρτητος, ανίκανος και μπερδεμένος. Δεν ξέρει πού βρίσκεται τις μισές φορές. Είναι ανίκανος να ηγηθεί, και είναι ανίκανος να εκτελέσει τα καθήκοντά του». Αν και δεν είναι ασυνήθιστο για τους Ρεπουμπλικάνους να επικρίνουν τον Μπάιντεν, ένας δημοσιογράφος είχε την ευκαιρία να ρωτήσει τον Πρόεδρο τις σκέψεις του για αυτό με αποτέλεσμα να ξεφτιλιστεί μπροστά σε όλους!!!..

Δείτε το βίντεο….

Για όσους θα ήθελαν να παρακολουθήσουν ολόκληρη την ομιλία, μπορούν να τη δουν παρακάτω όπως δήλωσε, για άλλη μια φορά, ο Πρόεδρος Μπάιντεν, «κοιτάζοντας την οικονομία σήμερα. Είναι ξεκάθαρο, έχουμε κάνει τεράστια βήματα. Και τα σχέδιά μας και οι πολιτικές μας έχουν δημιουργήσει την ισχυρότερη οικονομία δημιουργίας θέσεων εργασίας στη σύγχρονη εποχή».



ΔΗΛΑΔΗ, ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ Ο ΤΡΕΛΟ-ΤΖΟ!!!

_________

-με πληροφορίες από  >> https://www.redvoicemedia.com/2022/05/biden-gets-destroyed-directly-to-his-face-asked-to-resign-his-initial-reaction-was-spot-on-videos/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr