Home Κορωνοϊος Μεγάλη παραδοχή Μπιλ Γκέιτς: «Δεν καταλάβαμε ότι ο Covid είχε αρκετά χαμηλό ποσοστό θνησιμότητας». ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

Μεγάλη παραδοχή Μπιλ Γκέιτς: «Δεν καταλάβαμε ότι ο Covid είχε αρκετά χαμηλό ποσοστό θνησιμότητας». ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

by _
0 comment 254 views
Μεγάλη «παραδοχή» Μπιλ Γκέιτς: «Δεν καταλαβαίναμε ότι ο Covid είχε αρκετά χαμηλό ποσοστό θνησιμότητας»
Μεγάλη «παραδοχή» Μπιλ Γκέιτς: «Δεν καταλαβαίναμε ότι ο Covid είχε αρκετά χαμηλό ποσοστό θνησιμότητας»

Μεγάλη «παραδοχή» Μπιλ Γκέιτς: «Δεν καταλάβαμε ότι ο Covid είχε αρκετά χαμηλό ποσοστό θνησιμότητας». ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 10 Μάου 2020 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Αφού άσκησε πίεση για τα lockdown και τα πειραματικά εμβόλια που έχουν αφήσει ΝΕΚΡΟΥΣ πάρα πολλούς ανθρώπους παγκοσμίως και βοήθησε στην καταστροφή των οικονομιών του κόσμου, ο Bill Gates “υποχωρεί” όσον αφορά στην προώθη του ψευτο-αφηγήματος για τον COVID.

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης για την προώθηση του νέου του βιβλίου, ο Γκέιτς παραδέχτηκε ότι ο ίδιος και οι ειδικοί του ιδρύματός του: «δεν κατάλαβαν ότι είναι ένα αρκετά χαμηλό ποσοστό θνησιμότητας και ότι είναι μια ασθένεια κυρίως στους ηλικιωμένους, όπως η γρίπη, αν και λίγο διαφορετικό από αυτό.”

Τα λόγια του Gate μοιάζουν εντυπωσιακά με αυτά ορισμένων από τους κορυφαίους αντιπάλους των lockdown στον κόσμο που έλεγαν τα ίδια πράγματα από την αρχή της λεγόμενης πανδημίας…!!!

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης επικρίθηκαν επίσης ως «συνωμοσιολόγοι» και εκδιώχθηκαν από τις πλατφόρμες επειδή έλεγαν…ΤΑ ΙΔΙΑ.

ΆΡΑ, «κ» ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ, αφού είναι έτσι τα πράγματα όσον αφορά στον ΚΟΒΙΝΤ ΣΑΣ, θα ανακαλέσετε όλα τα τα…ΨΕΥΤΟ-ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΑΣ που έχουν αφήσει ΠΑΡΑΛΥΤΟΥΣ και ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΦΙΑΞΑΤΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ…ΨΕΥΤΟ-ΙΟ ΣΑΣ;;;!!!



Γι’ αυτό αγαπητοί μας αναγνώστες, το GreekNewsOnDemand.com (στα Ελληνικά, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ) ευρίσκεται από την πρώτη μέρα κιόλας στις πρώτες γραμμές εκθέτοντας αυτήν την «πανδημίαν» για αυτό που είναι.: Η ΜΕΓΗΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ!!!  Αυτό που παραδέχτηκε ο Γκεϊτς έχει να κάνει με αυτό που σας αποκαλύψαμε εχθές στο άρθρο μας με τίτλο ΒΟΜΒΑ «ΠΥΡΗΝΙΚΗ» – Το ίδιο το CDC παραδέχεται τώρα με ΈΓΓΡΑΦΑ πως ΟΛΟΙ οι δήθεν «ιοί» είναι…ΨΕΥΤΙΚΟΙ, όπως ο…«ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ»!!! ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΙΟΙ = ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ!!! Διαβάστε κι αυτό ΟΛΟ.

___________

-με πληροφορίες από >> https://newspunch.com/bill-gates-admits-we-didnt-understand-covid-had-a-fairly-low-fatality-rate/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr