Home Κορωνοϊος ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ – Έγγραφα της Pfizer: Περισσότερα από 1.200 άτομα-πειραματόζωα ΣΦAΧΤΗΚΑΝ κατά τη διάρκεια δοκιμών του εμβολίου Pfizer…!!!

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ – Έγγραφα της Pfizer: Περισσότερα από 1.200 άτομα-πειραματόζωα ΣΦAΧΤΗΚΑΝ κατά τη διάρκεια δοκιμών του εμβολίου Pfizer…!!!

by _
0 comment 225 views

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ – Έγγραφα της Pfizer: Περισσότερα από 1.200 άτομα-πειραματόζωα ΣΦAΧΤΗΚΑΝ κατά τη διάρκεια δοκιμών του εμβολίου Pfizer…!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 10 Μάιου 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Μετά τη δημοσιοποίηση των εγγράφων της Pfizer, επιβεβαιώθηκε τώρα ότι 1.223 άνθρωποι πέθαναν μέσα στις πρώτες 28 ημέρες μετά τον εμβολιασμό με το εμβόλιο BioNTech Pfizer κατά τη διάρκεια δοκιμών — αλλά παρ’ ‘ολ’ αυτλα, ενεκρίθη για χρήση.

Εάν θέλετε να διαβάσετε μόνοι σας τα έγγραφα, μπορείτε να το κάνετε κάνοντας κλικ εδώ. Αλλά προσέξτε, είναι πυκνό και περιέχει πάνω από 80.000 σελίδες.

Μακριά από το να είναι «ασφαλές και αποτελεσματικό», τα έγγραφα της Pfizer αποδεικνύουν το αντίθετο: το εμβόλιο BioNTech Pfizer είναι ίσως το πιο αναποτελεσματικό, επικίνδυνο «εμβόλιο» που έχει κυκλοφορήσει ποτέ στην αγορά.

Εκτός από τη σφαγή περισσότερων από 1.000 ανθρώπων σε λιγότερο από ένα μήνα, οι δοκιμές προκάλεσαν επίσης εκατοντάδες δυνητικά θανατηφόρες παρενέργειες, δημιούργησαν προβλήματα γονιμότητας και ήταν μόνο 12-15 τοις εκατό αποτελεσματικές στην πρόληψη της μόλυνσης συνολικά και στη συνέχεια μειώθηκαν σε λιγότερο από 1 τοις εκατό — παρά το γεγονός ότι οι υγειονομικοί αξιωματούχοι ισχυρίστηκαν ότι θα ήταν πάνω από 90 τοις εκατό αποτελεσματικό το «εμβόλιο». Έλεγαν ψέματα.

Ωστόσο, αυτό δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη, καθώς ακτιβιτστές-δημοσιογράφοι του Project Veritas είχαν προηγουμένως πιάσει στα «πράσα» επιστήμονες της Pfizer να παραδέχονται ότι η φυσική ανοσία είναι «πιθανώς καλύτερη από τον εμβολιασμό».



Ακολουθεί μια συνοπτική λίστα παρενεργειών που εντοπίστηκαν κατά τις δοκιμές εμβολίων της Pfizer:

Η μυοκαρδίτιδα και άλλα σοβαρά καρδιακά προβλήματα: ηπατική ανεπάρκεια· πήξης του αίματος· οξεία διάμεση πνευμονίτιδα· μια ολόκληρη σειρά από αυτοάνοσες διαταραχές· διάφορες διαταραχές του μυοσκελετικού και του συνδετικού ιστού· γαστρεντερικές διαταραχές· διαβήτης· έρπης· διαταραχές του θυρεοειδούς· αρκετές νευρολογικές παθήσεις, συμπεριλαμβανομένης της σκλήρυνσης κατά πλάκας· τύφλωση· επιληπτικές κρίσεις· επιληψία; ναρκοληψία· έκζεμα· φουσκάλες· άσθμα· προβλήματα γονιμότητας· φλεγμονώδης νόσος του εντέρου· η νόσος του Κρον· και το σύνδρομο Guillain-Barré.

Η σοβαρότητα και η συχνότητα των ανεπιθύμητων ενεργειών μετά τον εμβολιασμό με το εμβόλιο κατά τη διάρκεια των δοκιμών έγιναν τόσο άσχημες που η Pfizer χρειάστηκε να προσλάβει 600 επιπλέον προσωπικό πέρα από την ομάδα των 1.800 ατόμων για να το αντιμετωπίσει.

Όσο για τις έγκυες γυναίκες –τις οποίες το CDC είχε διαβεβαιώσει ότι θα μπορούσαν να κάνουν με ασφάλεια το εμβόλιο – η Pfizer κατέγραψε πολλαπλές περιπτώσεις αυτόματης αποβολής, πολλές από τις οποίες προκλήθηκαν από αναφυλακτοειδές σύνδρομο εγκυμοσύνης που οδήγησε σε σοβαρή αιμορραγία, σύγχυση και δύσπνοια.



Θυμάστε όλες εκείνες τις έγκυες γυναίκες που είχαν εμφανιστεί στο Instagram για να πουν τις ιστορίες τους για το πώς άρχισαν να αιμορραγούν μετά το τρύπημα και έχασαν τα μωρά τους; Έλεγαν την αλήθεια και τις κακολογούσαν ως συνωμοσιολόγους που διακινούν παραπληροφόρηση.

Στην πραγματικότητα, η μόνη μελέτη που έκανε η Pfizer σχετικά με τη λήψη του εμβολίου ενώ οι γυναίκες είναι έγκυες ήταν σε ένα μικρό δείγμα 44 εργαστηριακών…αρουραίων.

Ίσως αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Ρυθμιστική Υπηρεσία Φαρμάκων και Προϊόντων Υγείας της Βρετανίας συνέστησε στις έγκυες γυναίκες να μην πλησιάζουν το εμβόλιο.

«Δεν υπάρχουν ή υπάρχουν περιορισμένα δεδομένα από τη χρήση του COVID-19 mRNA Εμβολίου BNT162b2. Οι μελέτες αναπαραγωγικής τοξικότητας σε ζώα δεν έχουν ολοκληρωθεί. Το εμβόλιο mRNA COVID-19 BNT162b2 δεν συνιστάται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης», ανέφερε η ρυθμιστική αρχή φαρμάκων της Βρετανίας.

«Για τις γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία, η εγκυμοσύνη θα πρέπει να αποκλείεται πριν από τον εμβολιασμό. Επιπλέον, οι γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία θα πρέπει να συμβουλεύονται να αποφεύγουν την εγκυμοσύνη για τουλάχιστον 2 μήνες μετά τη δεύτερη δόση τους».



Δεδομένων όλων των καταδικαστικών πληροφοριών που αποκαλύπτονται στα έγγραφα, δεν είναι περίεργο που η Pfizer ήθελε τα έγγραφα να παραμείνουν σφραγισμένα για 75 χρόνια και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Albert Bourla, ο «μέγας» εκ Θεσσαλονίκης «περιούσιος του θεού» αποκάλεσε κυριολεκτικά…εγκληματίες όσους διέδωσαν «παραπληροφόρηση» (δηλαδή την αλήθεια) για το εμβόλιο τους ενώ, στην…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΑ, ο μεγαλάυτερος ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ εδώ είναι…Ο ΙΔΙΟΣ!!!

Είναι να απορεί κανείς το ΓΕΓΟΝΟΣ πως το ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ λέγει τα εξής για τους…ΕΛΛΗΝΕΣ….

– KETHUBOTH (3Β) : Το σπέρμα των Ελλήνων έχει την αυτήν αξίαν με το σπέρμα του κτήνους.

 

– ABHODAH ZARACH (26Β) : Οι καλύτεροι των Ελλήνων πρέπει να φονεύονται.

 

-SEPHER OR ISRAEL (177B) : Εάν Εβραίος φονεύση Έλληνα , δεν διαπράττει έγκλημα.

Περισσότερα επ’ αυτού εδώ.

Διαβάστε τώρα το άρθρο μας με τίτλο Ο επίσημος ιστότοπος της Pfizer λέει ότι το εμβόλιο τους, μεταξύ άλλων, μπορεί και να σε…ΣΚΟΤΩΣΕΙ…!!! ΑΥΤΟ θέλει να μας ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ο Μητσοτάκης!!!, γιατί ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ PFIZER ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ ΤΟ ΨΕΥΤΟ-ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟ-ΚΟΡΩΝΟΪΟ, ΜΕΤΑΞΥ ΟΛΩΝ,…ΣΚΟΤΩΝΕΙ !!!

Διαβάστε επίσης >> «ΣΟΚ» ή μάλλον όχι – Οι «Περιούσιοι» του «θεού» ομολογούν: Το COVID και τα εμβόλιά του είναι ΜΟΝΟ για τους ΜΗ Εβραίους και ΟΧΙ για ΜΑΣ. ΕΒΡΑΪΚΗ η…ΚΑΘΕ ΠΤΥΧΗ της ψευτοπανδημίας!!!…

____________

-με πληροφορίες από >> https://thecountersignal.com/pfizer-documents-over-1200-died-during-pfizer-vaccine-trials/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr