Home ΚΟΣΜΟΣ Επίθεση ΣΟΚ στον Ρώσο απεσταλμένο στην Πολωνία – Αγριεύουν τα πράγματα

Επίθεση ΣΟΚ στον Ρώσο απεσταλμένο στην Πολωνία – Αγριεύουν τα πράγματα

by _
0 comment 176 views

Ευτυχια Σπελ

Επίθεση ΣΟΚ στον Ρώσο απεσταλμένο στην Πολωνία – Αγριεύουν τα πράγματα,

Παίζουν πιο άγρια από ποτέ με την φωτιά οι Πολωνοί…

Ο Ρώσος εκπρόσωπος βάφτηκε με κόκκινη μπογιά κατά τη διάρκεια τελετής κατάθεσης λουλουδιών στους τάφους σοβιετικών στρατιωτών με αφορμή την Ημέρα της Νίκης κατά των ΝΑΖΙ.

Η επίθεση δεν έγινε καθόλου τυχαία, την ώρα που οι σχέσεις των δύο χωρών χτυπάνε κόκκινο, καθώς η Πολωνία είναι στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης της ρωσικής επιχείρησης στην Ουκρανία.

Υπενθυμίζεται πως ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε πως δηλώσεις εχθρικές έναντι της Ρωσίας γίνονται από την Πολωνία και πως η Βαρσοβία θα μπορούσε να αποτελέσει «πηγή απειλής».

Η πολωνή υπουργός Περιβάλλοντος και Κλίματος Άννα Μόσκβα δήλωσε τη Δευτέρα πως «η Πολωνία είναι υπερήφανη που βρίσκεται στον κατάλογο του Πούτιν με τις μη φιλικές χώρες».



Να θυμίσουμε επίσης πως η Πολωνία είναι η πρώτη και μοναδική δυτική χώρα που έχει καλέσει ανοικτά το ΝΑΤΟ για αποστολή μίας…”ειρηνευτικής αποστολής” στην Ουκρανία, γεγονός που εκλαμβάνεται από τη ρωσική πλευρά ως προσπάθεια εισβολής σε εδάφη της δυτικής Ουκρανίας.

Eξάλλου η ίδια η Πολωνία είναι το κράτος από το οποίο συγκεντρώνεται και μπαίνει στην Ουκρανία το μεγαλύτερο μέρος της δυτικής στρατιωτικής βοήθειας, επομένως δεν γινόταν να μην αποτελούσε έστω και έμμεση απειλή για τη Μόσχα!

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr