Home ΚΟΣΜΟΣ Δρ. Reiner Fuellmich – ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ στον κόσμο: Το AIDS θα είναι η επόμενη ψεύτικη πανδημία τους!

Δρ. Reiner Fuellmich – ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ στον κόσμο: Το AIDS θα είναι η επόμενη ψεύτικη πανδημία τους!

by _
0 comment 269 views

Δρ. Reiner Fuellmich – ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ στον κόσμο: Το AIDS θα είναι η επόμενη ψεύτικη πανδημία τους!

Πηγή >> Δημοσιεύθη στις 15/04/2022


Ο Δρ. Reiner Fuellmich συμμετείχε στο παρακάτω podcast του Zeee Media για δεύτερη φορά αυτή την εβδομάδα για μια επείγουσα προειδοποίηση προς τον κόσμο με βάση τα στοιχεία που έχουν συλλέξει ο ίδιος και η ομάδα του κατά τη διάρκεια των ακροάσεων της Ερευνητικής Επιτροπής Corona (Corona Investigative Committee).

Αυτός και η ομάδα του πιστεύουν με βάση μια σειρά παραγόντων ότι το επόμενο σχέδιο των παγκοσμιοποιητών είναι να ξεκινήσουν μια εκστρατεία φόβου για το AIDS. Αυτό κατέστη δυνατό μέσω του εξασθενημένου ανοσοποιητικού συστήματος όσων έχουν λάβει ένεση. Αυτό απηχεί συμβουλές από ειδικούς όπως ο Δρ Zelenko.

Ο Δρ Fuellmich θέλει να υπενθυμίσει στον κόσμο ότι το AIDS δεν είναι αερομεταφερόμενο και ότι αυτό θα είναι AIDS που προκαλείται από εμβόλια για τον ψευδο-κορωνοϊό.

Μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι για το έργο του Dr. Fuellmich εδώ:

https://www.fuellmich.com/
https://crimesagainshumanitytour.com/

Το τηλεγράφημα του Dr Reiner Fuellmich:

https://t.me/ReinerFuellmichEnglish

Εάν θέλετε να υποστηρίξετε τη Zeee Media για να συνεχίσει να ευαισθητοποιεί και να βελτιώνει την παραγωγή, μπορείτε να κάνετε δωρεά μέσω αυτού του συνδέσμου:

https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=48KZT6SYT2R44

Δικτυακός τόπος:

https://www.zeeemedia.com

Χωρίς λογοκρισία στο Telegram:

https://t.me/zeeemedia

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr