Η Ρωσία θα μπορούσε να καταστρέψει ΟΛΕΣ τις χώρες του ΝΑΤΟ σε «μισή ώρα» εάν υπήρχε πυρηνικός πόλεμος, ισχυρίζεται ο επικεφαλής της διαστημικής υπηρεσίας του Κρεμλίνου

Η Ρωσία θα μπορούσε να καταστρέψει ΟΛΕΣ τις χώρες του ΝΑΤΟ σε «μισή ώρα» εάν υπήρχε πυρηνικός πόλεμος, ισχυρίζεται ο επικεφαλής της διαστημικής υπηρεσίας του Κρεμλίνου

Η Ρωσία θα μπορούσε να καταστρέψει ΟΛΕΣ τις χώρες του ΝΑΤΟ σε «μισή ώρα» εάν υπήρχε πυρηνικός πόλεμος, ισχυρίζεται ο επικεφαλής της διαστημικής υπηρεσίας του Κρεμλίνου

Από τον WILL STEWART FOR MAILONLINE

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: 07:45 EDT, 8 Μαΐου 2022 | ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 16:40 EDT, 8 Μαΐου 2022

_______________

Ο Ντμίτρι Ρογκόζιν είπε ότι οι χώρες του ΝΑΤΟ θα καταστραφούν σε 30 λεπτά σε έναν πόλεμο…
Ο επικεφαλής της διαστημικής υπηρεσίας του Κρεμλίνου λέει ότι η Ρωσία θέλει να εξοντώσει την Ουκρανία…
Υποστήριξε επίσης ότι ο στόχος του Πούτιν είναι να νικήσει τον εχθρό της Ρωσίας: τη Δύση…

Αλλά ο Rogozin είπε επίσης ότι «δεν πρέπει να επιτρέψουμε στον πυρηνικό πόλεμο» να αποτρέψει παγκόσμιες συνέπειες…

Ένας από τους πιο στενούς φίλους του Βλαντιμίρ Πούτιν ισχυρίζεται ότι η Ρωσία θα μπορούσε να καταστρέψει όλες τις χώρες του ΝΑΤΟ «σε μισή ώρα».

Ο Ντμίτρι Ρογκόζιν, επικεφαλής της διαστημικής υπηρεσίας του Κρεμλίνου, Roscosmos, παραδέχτηκε επίσης ότι στόχος του ισχυρού άνδρα είναι να νικήσει την «εχθρή» Δύση και να διαγράψει την Ουκρανία από τον χάρτη.

«Το ΝΑΤΟ διεξάγει πόλεμο εναντίον μας», είπε ο πρώην αναπληρωτής πρωθυπουργός της Δυτικής στρατιωτικής συμμαχίας των 30 κρατών.«Δεν το ανακοίνωσαν, αλλά αυτό δεν αλλάζει τίποτα. Τώρα είναι προφανές σε όλους ».

Ο σκληροπυρηνικός, 58 ετών, είπε: «Σε έναν πυρηνικό πόλεμο, οι χώρες του ΝΑΤΟ θα καταστραφούν από εμάς σε μισή ώρα.

«Αλλά δεν πρέπει να το επιτρέψουμε, γιατί οι συνέπειες της ανταλλαγής πυρηνικών χτυπημάτων θα επηρεάσουν την κατάσταση της Γης μας.

«Ως εκ τούτου, θα πρέπει να νικήσουμε αυτόν τον οικονομικά και στρατιωτικά ισχυρότερο εχθρό με συμβατικά ένοπλα μέσα».

Άφησε να εννοηθεί ότι ο Πούτιν θα έθετε τη Ρωσία σε πολεμική βάση εν μέσω εικασιών ότι μια μαζική κινητοποίηση είναι στα χαρτιά για να ενισχύσει την κατακόρυφη πολεμική του προσπάθεια.

«Μια τέτοια νίκη είναι δυνατή με την πλήρη αλληλεγγύη ολόκληρης της χώρας στον στρατό, την κινητοποίηση της κρατικής οικονομίας».Η βιομηχανία πρέπει να αναγκαστεί αμέσως να εξυπηρετήσει στρατιωτικούς στόχους, είπε.

«Αυτό πρέπει να γίνει άμεσα και γρήγορα», είπε.

Χρησιμοποιώντας μια λέξη που απαγόρευσε ο Πούτιν σε σχέση με την Ουκρανία – “πόλεμος” – είπε: “Αυτός είναι ένας πόλεμος για την αλήθεια – και το δικαίωμα της Ρωσίας να υπάρχει ως ενιαίο και ανεξάρτητο κράτος”.

Επέμεινε: «Η ίδια η ύπαρξη μιας Ουκρανίας χωριστής από τη Ρωσία θα τη μετατρέψει αναπόφευκτα σε κάτι αντι-ρωσικό και εφαλτήριο της Δύσης για επιθετικότητα εναντίον του λαού μας.«Γι’ αυτό αυτό που ονομάζουμε Ειδική Στρατιωτική Επιχείρηση ξεπερνά κατά πολύ την αρχική της έννοια και γεωγραφία».

Δεν είπε ποια άλλη περιοχή εποφθαλμιά ο Πούτιν πέρα από την Ουκρανία.

Ωστόσο, ισχυρίστηκε ότι το ΝΑΤΟ εμπλέκεται σε έναν πόλεμο αντιπροσώπων χρησιμοποιώντας Ουκρανούς στρατιώτες για να πολεμήσουν χωρίς να θέσουν σε κίνδυνο τις δικές τους δυνάμεις.

«Οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας είναι αναλώσιμη τροφή για κανόνια για το ΝΑΤΟ», είπε.

«Είναι μόνο χειριστές που έχουν εκπαιδευτεί από εκπαιδευτές του ΝΑΤΟ που πατούν τους μοχλούς και τα κουμπιά των όπλων του ΝΑΤΟ».

Περισσότερα ΕΔΩ >> https://www.dailymail.co.uk/news/article-10794433/Russia-destroy-NATO-countries-half-hour-claims-close-Putin-crony-charge-rockets.html