Home ΔΙΕΘΝΗ MEGA ΣΟΚ – ΣΧΕΔΙΑΣΕ ο ΠΟΥ ψευτο-πανδημίες που να διαρκέσουν επι μια ολόκληρη δεκαετία από το 2020 έως το 2030!!!

MEGA ΣΟΚ – ΣΧΕΔΙΑΣΕ ο ΠΟΥ ψευτο-πανδημίες που να διαρκέσουν επι μια ολόκληρη δεκαετία από το 2020 έως το 2030!!!

by _
0 comment 252 views

MEGA ΣΟΚ – ΣΧΕΔΙΑΣΕ ο ΠΟΥ ψευτο-πανδημίες που να διαρκέσουν επι μια ολόκληρη δεκαετία, από το 2020 έως το 2030…!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 07 Μάιου 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ, όπως θα το δείτε στο παρακάτω ντοκυμαντέρ με τίτλο «ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ: Ο ΠΟΥ σχεδίασε 10 χρόνια μολυσματικών ασθενειών, από το 2020 έως το 2030» («The Plan: The WHO has planned 10 years of infectious diseases, from 2020 to 2030», δείχνει την επίσημη ατζέντα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για δέκα χρόνια συνεχιζόμενων πανδημιών, από το 2020 έως το 2030. Αυτό αποκαλύπτει μια ιολόγος του ΠΟΥ, την κα Marion Koopmans.

Θα δείτε επίσης συγκλονιστικά στοιχεία ότι η πρώτη πανδημία είχε σχεδιαστεί και ανακοινωθεί άφθονα ακριβώς πριν συμβεί. Φροντίστε να το παρακολουθήσετε και να το κοινοποιήστε παντού.

Επίσης, στο ίδιο ντοκυμαντέρ, ο Μπιλ Γκέιτς αφήνει να εννοηθεί ότι η επόμενη «πανδημία» θα είναι μια επίθεση… βιοτρομοκρατίας. Λέει ότι πρέπει να προετοιμαστούμε για την επόμενη και ότι αυτό σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή μας αυτή τη φορά.

Επίσης, δήλωσε πρόσφατα ο Πρίγκιπας Κάρολος ότι αν δεν λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα και οικοδομήσουμε ξανά με πιο πράσινο, πιο βιώσιμο και περιεκτικό τρόπο, τότε θα καταλήξουμε να έχουμε όλο και περισσότερες πανδημίες και περισσότερες καταστροφές από την επιτάχυνση της υπερθέρμανσης του πλανήτη και της κλιματικής αλλαγής. Δηλαδή, η ελίτ αφήνει να εννοηθεί ότι οι επόμενες «πανδημίες» μπορεί να προκληθούν από την…«κλιματική αλλαγή». ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!

Ολλανδή ιολόγος από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας λέει ότι υπάρχει ένα 10ετές σχέδιο για συνεχείς μολυσματικές ασθένειες!!!

Στην παρακάτω συνέντευξη από το 2020, ακούμε αυτή την Ολλανδή ιολόγο να δηλώνει τα εξής απίστευτα:

Δημοσιογράφος: Λοιπόν, σύμφωνα με εσάς, είναι πολύ μεγάλες οι πιθανότητες να υπάρξει μια δεύτερη πανδημία;

Ιολόγος Marion Koopmans: Ναι, αυτό συμεριλαμβάνεται στο 10ετές σχέδιο του ΠΟΥ εδώ και καιρό. Αυτό το σχέδιο λέει ότι θα υπάρξει μια μεγάλη κρίση μολυσματικών ασθενειών. Λοιπόν, φέτος ήταν η πρώτη χρονιά.

Χιλιάδες γιατροί λένε ότι η πανδημία ήταν ΠΡΟσχεδιασμένη επίτηδες 

planned pandemic germany

Επίσης, στο ίδιο ντοκυμαντέρ μαθαίνουμε για μια ομάδα σχεδόν χιλίων γιατρών στη Γερμανία με την ονομασία «Γιατροί για την Πληροφόρηση», η οποία υποστηρίζεται από περισσότερους από 7.000 επαγγελματίες, συμπεριλαμβανομένων δικηγόρων, επιστημόνων, δασκάλων κ.λπ., έκανε μια συγκλονιστική δήλωση κατά τη διάρκεια μιας εθνικής συνέντευξης Τύπου:

«Ο πανικός Corona είναι ένα θεατρικό έργο. Είναι απάτη. Είναι καιρός να καταλάβουμε ότι βρισκόμαστε στη μέση ενός παγκόσμιου εγκλήματος ».

Αυτή η μεγάλη ομάδα ιατρικών εμπειρογνωμόνων εκδίδει μια εφημερίδα με κυκλοφορία 500.000 αντιτύπων κάθε εβδομάδα, για να ειδοποιήσει το κοινό για την παραπληροφόρηση από τα μέσα ενημέρωσης σχετικά με τον κορονοϊό. Οργανώνουν επίσης μαζικές διαδηλώσεις με εκατομμύρια ανθρώπους σε όλη την Ευρώπη.

Εκατομμύρια κιτ δοκιμών για τον COVID-19 πωλήθηκαν το 2017 και το 2018

Η νέα ασθένεια COVID-19 εμφανίστηκε στην Κίνα προς τα τέλη του 2019. Γι’ αυτό ονομάστηκε COVID-19, το οποίο είναι ακρωνύμιο του Corona Virus Disease 2019. Ωστόσο, τα δεδομένα από την Παγκόσμια Ολοκληρωμένη Λύση Εμπορίου (World Integrated Trade Solution), δείχνουν κάτι εκπληκτικό:

Το 2017 και το 2018, εκατοντάδες εκατομμύρια κιτ δοκιμών COVID-19 διανεμήθηκαν παγκοσμίως.

Αφήστε αυτό να βυθιστεί λίγο στο μυαλό σας: εξήχθησαν και εισήχθησαν κυριολεκτικά εκατοντάδες εκατομμύρια κιτ δοκιμών COVID-19 σε όλο τον κόσμο, το 2017 και το 2018.

Εκατοντάδες εκατομμύρια!!!

ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

Περισσότερα στοιχεία από το ντοκυμαντέρ εδώ >> https://stopworldcontrol.com/proof/

Δείτε τώρα το βίντεο….

____________

ΠΗΓΗ >> https://wethepundit.com/the-plan-the-who-plans-for-10-years-of-pandemics-form-2020-to-2030/

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr