Home Greek News ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ;;;

ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ;;;

by _
0 comment 188 views

ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ;


Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]www.egerssi.gr

Κατάφερε ο παραλογισμός του Κυριάκου Μητσοτάκη στο ζήτημα διαχείρισης τις πολεμικής σύγκρουσης Ρωσίας – Ουκρανίας, να θέσει την Ελλάδα στις μη φιλικές χώρες της Ρωσίας! Δηλαδή στις εχθρικές, όταν η Τουρκία (μέλος και εκείνη του ΝΑΤΟ και φιλική προς τις ΗΠΑ) κρατάει μια ουδέτερη στάση!

Ωστόσο αυτός ο παραλογισμός καλά κρατεί, από τη στιγμή που η ελληνική κυβέρνηση είναι αποφασισμένη για νέα αποστολή πολεμικού υλικού στην Ουκρανία, υλοποιώντας την “παράκληση” της κυβέρνησης των ΗΠΑ, όπως αυτή εκφράστηκε από τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου της Αμερικής!

Αφού άλλωστε υπάρχει η δέσμευση για αποστολή νέου οπλισμού στην Ουκρανία κατά τη συνάντηση Υπουργών Άμυνας από 40 χώρες και στην οποία παραβρέθηκε ο Έλληνας ΥΠΕΞ Νίκος Παναγιωτόπουλος, καθώς και ο Α΄ ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος (;;;)!

Σε αυτήν την πολεμική συνεύρεση, ο κ. Παναγιωτόπουλος δεσμεύθηκε για κάθε αποστολή ανθρωπιστικής και αμυντικής βοήθειας στην Ουκρανία!…

ΝΑΤΟ και ΗΠΑ, διαχρονικό φίδι στον κόρφο της Ελλάδος…

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%cf%80%ce%bf%cf%83%ce%bf-%ce%b8%ce%b1-%ce%bc%ce%b1%cf%83-%ce%ba%ce%bf%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%cf%84%ce%b1%ce%be%ce%b9%ce%b4%ce%b9-%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%84%ce%b1/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr