Home ΔΙΕΘΝΗ Ήταν τελικά το καθεστώς Μπάιντεν που βοήθησε την Ουκρανία να βυθίσει το ρωσικό πλοίο “Moskva”!!! Στη συνέχεια το διέρρευσε στους πολεμοκάπηλους στα αριστερόστροφα μέσα ενημέρωσης (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήταν τελικά το καθεστώς Μπάιντεν που βοήθησε την Ουκρανία να βυθίσει το ρωσικό πλοίο “Moskva”!!! Στη συνέχεια το διέρρευσε στους πολεμοκάπηλους στα αριστερόστροφα μέσα ενημέρωσης (ΒΙΝΤΕΟ)

by _
0 comment 164 views

Ήταν τελικά το καθεστώς Μπάιντεν που βοήθησε την Ουκρανία να βυθίσει το ρωσικό πλοίο “Moskva”!!! Στη συνέχεια το διέρρευσε στους πολεμοκάπηλους στα αριστερόστροφα μέσα ενημέρωσης!!! Θα προκαλέσουν το θάνατο όλων μας!!! (ΒΙΝΤΕΟ)


Το καθεστώς Μπάιντεν θέλει να σκοτωθούμε εμείς όλοι με πυρηνικό πόλεμο με τη Ρωσία!!!

Οι υπηρεσίες μυστικών πληροφοριών των ΗΠΑ, υπό την καθοδήγηση των χειριστών του Τζο Μπάιντεν, βοήθησαν την Ουκρανία να βυθίσει τη ρωσική ναυαρχίδα, τη Moskva, στη Μαύρη Θάλασσα.

Στη συνέχεια το διέρρευσαν στα ΜΜΕ, στους The New York Times και στο NBC News που ανέφεραν με χαρά την είδηση.

Το NBC News έχει αναφέρει την επιχείρηση πληροφοριών των ΗΠΑ πίσω από τη βύθιση της Moskva.

Η Mediaite αναφέρει:

Στις 11 Απριλίου, οι ουκρανικές δυνάμεις εξαπέλυσαν δύο πυραυλικές επιθέσεις στο καταδρομικό Moskva, τη ναυαρχίδα του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας. Βυθίστηκε λίγο αργότερα.

 

Το NBC και οι Times ανέφεραν ότι η Ουκρανία δεν θα μπορούσε να χτυπήσει το πλοίο χωρίς τη βοήθεια των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ.

 

Οι Times ανέφεραν,

 

Η βοήθεια για τη στόχευση, η οποία συνέβαλε στην τελική βύθιση της ναυαρχίδας, του Moskva, αποτελεί μέρος μιας συνεχιζόμενης απόρρητης προσπάθειας της κυβέρνησης Μπάιντεν να παρέχει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο στο πεδίο της μάχης στην Ουκρανία. Αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνουν επίσης την ανταλλαγή αναμενόμενων κινήσεων ρωσικών στρατευμάτων, που προέκυψαν από μια πρόσφατη αμερικανική αξιολόγηση του σχεδίου μάχης της Μόσχας για τις μάχες στην περιοχή Ντονμπάς της ανατολικής Ουκρανίας, δήλωσαν οι αξιωματούχοι.

 

Η κυβέρνηση επιδίωξε να κρατήσει μυστικό μεγάλο μέρος του πεδίου της μάχης και των ναυτικών πληροφοριών που μοιράζεται με τους Ουκρανούς από φόβο ότι θα θεωρηθεί ως κλιμάκωση και θα προκαλέσει τον πρόεδρο Βλαντιμίρ Β. Πούτιν της Ρωσίας σε έναν ευρύτερο πόλεμο.

Αν αυτοί οι άνθρωποι έχουν φαγούρα για έναν πόλεμο με τη Ρωσία, τότε μπορεί τελικά να τον πάρουν!!!

__________

ΠΗΓΗ: https://www.thegatewaypundit.com/2022/05/going-get-us-killed-biden-regime-helped-ukraine-sink-russian-ship-moskva-leaked-warmongers-liberal-media-video/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr