Home ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΚ: Πρακματικός πατέρας του Ελόν Μάσκ ο… Βέρνχερ Φον Μπράουν της NASA που είχε προβλέψει και την έλευση του Μάσκ;;; Πηγές της CIA Μεγάλος: ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ο Μάσκ…

ΣΟΚ: Πρακματικός πατέρας του Ελόν Μάσκ ο… Βέρνχερ Φον Μπράουν της NASA που είχε προβλέψει και την έλευση του Μάσκ;;; Πηγές της CIA Μεγάλος: ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ο Μάσκ…

by _
0 comment 272 views

ΣΟΚ: Πρακματικός πατέρας του Ελόν Μάσκ ο ίδιος ο… Βέρνχερ Φον Μπράουν, ο ιδρυτής της NASA, που είχε προβλέψει και την έλευση του Μάσκ;;;

Πηγές της CIA Μεγάλος ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ο Μάσκ…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 03 Μα. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ο ίδιος ο ιδρυτής της απατηλής NASA, Βέρνχερ Φον Μπράουν, Wernher Von Braun, είχε γράψει προ ετών ένα βιβλίο όπου δήλωσε ότι ένας άνδρας ονόματι…ΕΛΟΝ θα ηγηθεί μιας αποστολής για την εξερεύνηση του διαστήματος. Δηλαδή, μήπως προέβλεπε την έλευση του γνωστού δισεκατομμυριούχου…ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ (Elon Musk);;;

Πιο συγκεκριμένα, στο μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας του 1952 με τίτλο “The Mars Project”, ο Wernher von Braun προέβλεψε ότι ένας άνθρωπος άποικος με το όνομα “Elon” θα ήταν ο αρχηγός του Άρη και θα δημιουργούσε ένα Συμβούλιο Γερόντων εκεί.

Δεν μπορεί να είναι «σύμπτωση» αυτό!!! Σύμπτωση δεν μπορεί να είναι ούτε το γεγονός πως υπάρχουν μερικές εκπληκτικές ομοιότητες μεταξύ του Μπράουν και του…Μάσκ!!!

Δείτε τες!!!

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο από το 5:50 και μετά…

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Benjamin Fullford:

Ο Φον Μπράουν, ο οποίος θεωρείται ευρέως ως ο εγκέφαλος του διαστημικού προγράμματος των ΗΠΑ, έκανε μερικές ενδιαφέρουσες εξομολογήσεις καθώς πέθαινε από καρκίνο. Είπε ότι οι ΗΠΑ θα προσπαθήσουν να ελέγξουν τον κόσμο κατασκευάζοντας όπλα με βάση το διάστημα. Θα δικαιολογούσαν τις τεράστιες δαπάνες επινοώντας ψεύτικους εχθρούς. Με άλλα λόγια, πρώτα οι Ρώσοι, μετά οι τρομοκράτες, μετά οι τρελοί του τρίτου κόσμου, μετά οι αστεροειδείς και τέλος και «ο πιο αστείος απ’ όλους,…οι εξωγήινοι. Τα ΟΥΦΟ, κι αυτό θα ήταν το τελευταίο τους χαρτί να παίξουν και όλα αυτά είναι ψέματα», είπε Μπράουν.

 

Πηγές της CIA μας λένε ότι η ιστορία της δημόσιας ζωής του Έλον Μασκ είναι ένα τεράστιο ψέμα και ότι είχε στηθεί από την αρχή για να είναι ένας μπροστάρης για την εμπορευματοποίηση της υψηλής τεχνολογίας των …Ναζί που ελέγχουν κρυφά την κυβέρνηση!!!

 

Πηγές που συνδέονται με τον Μασκ μας παρείχαν αποδείξεις ότι η τεχνολογία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων έχει κατασταλεί εδώ και πολύ καιρό. Εδώ βλέπουμε ηλεκτρικά αυτοκίνητα να φορτίζονται το 1917.

 

 

Προτού δείξετε την υποστήριξή σας στον Έλον Μασκ, σκεφτείτε τα εξής για αυτόν: Είναι υπέρ ενός καθολικού βασικού εισοδήματος για όλους, είναι υπέρ των θανατηφόρων εμβολίων κατά του COVID-19 και πολλά άλλα.

Δείτε το παρακάτω tweet όπου αναφέρει:

Για να είμαι σαφής, υποστηρίζω τα εμβόλια γενικά και τα εμβόλια Covid ειδικά. Η επιστήμη είναι αδιαμφισβήτητη.

Εκτοξεύει ρουκέτες στο ψεύτικο “διάστημα” που δεν υπάρχει καν λόγω του γεγονότος ότι υπάρχει ένας αδιαπέραστος θόλος (το…ΣΤΕΡΕΩΜΑ όπως το θέτει το Ευαγγέλιο) πάνω από το κεφάλι μας που συνδέεται με την… επίπεδη γη μας. Ναι…ΣΩΣΤΑ διαβάσατε μιας και αυτό αποτελεί τη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ για την οποίαν έχουμε βγάλει εκατοντάδες άρθρα με ατράνταχτα στοιχεία. Πατήστε ΕΔΩ για περισσότερα.

Ο Έλον Μασκ βοηθά στην οικοδόμηση ενός κράτους επιτήρησης γύρω μας και έχει σημαντικό ρόλο στην τεχνοκρατική εξαγορά, ενώ ταυτόχρονα κάνει tweet για την ελευθερία όλων.



Ο Έλον Μασκ συνδέεται με τον διαβόητο ερευνητικό βραχίονα του Υπ. Αμύνας των ΗΠΑ, DARPA, η μαμά του είναι σατανίστρια, η μητέρα των παιδιών του είναι σατανίστρια, η Boring Company του σκάβει…τούνελ για την κυβέρνηση.

Θέλει να βάλει ένα τσιπάκι στο κεφάλι των ανθρώπων, θέλει να κάνει τους οδηγούς φορτηγών να χάσουν τη δουλειά τους και είχε επίσης στενή σχέση με τη διαβόητη φίλη του Τζέφρι Έπσταϊν, την…Γκισλέιν Μάξγουελ. Διαβάστε επίσης ΔΕΙΤΕ ΤΟ πριν το κατεβάσουν!!! – Φωτο. του Ελόν Μάσκ με την συνεργάτισα του…ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ, ΓΚΙΣΛΑΪΝ ΜΑΞΓΟΥΕΛ

Υποστηρίζει επίσης το σατανικό καθεστώς του Ζελένσκι στην Ουκρανία.

Δείτε τώρα το πίσω μέρος του μπουφάν του που γράφει επάνω…Novus Ordo Seclorum, NEW WORLD ORDER. Δηλαδή,…Η ΝΕΑ ΤΑΞΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!!

_______

-με πληροφορίες από >> https://beforeitsnews.com/alternative/2022/05/ben-fulford-fences-going-up-around-federal-reserve-building-in-dc-mariupol-adrenchrome-harvesting-facility-kamala-harris-arrested-elon-musk-son-of-werner-von-braun-flips-to-whitehat-side-fake-pop-3772215.html

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr