Home ΔΙΕΘΝΗ Ο Πάπας παραδέχεται ότι πιθανότατα να προκάλεσε την εισβολή του Πούτιν το ΝΑΤΟ: «Γαβγίζει στις πύλες της Ρωσίας»

Ο Πάπας παραδέχεται ότι πιθανότατα να προκάλεσε την εισβολή του Πούτιν το ΝΑΤΟ: «Γαβγίζει στις πύλες της Ρωσίας»

by _
0 comment 176 views

Photo: Getty Images 

Ο Πάπας παραδέχεται ότι πιθανότατα να προκάλεσε την εισβολή του Πούτιν το ΝΑΤΟ: «Γαβγίζει στις πύλες της Ρωσίας»


Ο Πάπας Φραγκίσκος δήλωσε ότι είναι έτοιμος να συναντήσει τον Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν στη Μόσχα με την ελπίδα να μεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία, σύμφωνα με τα πρακτορεία ειδήσεων του Βατικανού. Είπε σε μια συνέντευξη που δημοσιεύθηκε την Τρίτη στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, “Δεν θα πάω στο Κίεβο προς το παρόν, νιώθω ότι δεν πρέπει να πάω. Πρώτα πρέπει να πάω στη Μόσχα. Πρώτα πρέπει να συναντήσω τον Πούτιν. Αλλά είμαι επίσης ένας ιερέας, τι μπορώ να κάνω; Κάνω ό,τι μπορώ. Να άνοιγε μόνο την πόρτα ο Πούτιν…».

Οι επικρίσεις του Ρωμαιοκαθολικού ηγέτη για τις ενέργειες της Ρωσίας στην Ουκρανία έγιναν σαφείς καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης, αλλά ανάμεσα στις πιο ενδιαφέρουσες και εκπληκτικές γραμμές ήταν όταν αναφέρθηκε στις ρίζες της εισβολής και του πολέμου που ξεκίνησε στις 24 Φεβρουαρίου.

Είπε στην εφημερίδα ότι «το γάβγισμα του ΝΑΤΟ στις πύλες της Ρωσίας» είναι πιθανόν αυτό που παρακίνησε τον Πούτιν να επιτεθεί στην Ουκρανία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ >> https://www.zerohedge.com/geopolitical/pope-admits-putins-invasion-likely-motivated-barking-nato-gates-russia

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr