Home ΣΤΡΑΤΟΣ / ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ / ΕΥΠ Μια από τις μεγάλες επιτυχίες κατασκοπείας της ΕΥΠ η αρπαγής των δεδομένων του τουρκικού υπουργείου εσωτερικών με αποτέλεσμα η ΕΥΠ να γνωρίζει όλα τα στοιχεία των Τούρκων πολιτών σε πραγματικό χρόνο.

Μια από τις μεγάλες επιτυχίες κατασκοπείας της ΕΥΠ η αρπαγής των δεδομένων του τουρκικού υπουργείου εσωτερικών με αποτέλεσμα η ΕΥΠ να γνωρίζει όλα τα στοιχεία των Τούρκων πολιτών σε πραγματικό χρόνο.

by _
0 comment 217 views

Μια από τις μεγάλες επιτυχίες κατασκοπείας της ΕΥΠ η αρπαγής των δεδομένων του τουρκικού υπουργείου εσωτερικών με αποτέλεσμα η ΕΥΠ να γνωρίζει όλα τα στοιχεία των Τούρκων πολιτών σε πραγματικό χρόνο…

ΠΗΓΗ >> www.greekcorruption.dk

Μια από τις μεγάλες επιτυχίες κατασκοπείας της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) ήταν το δίκτυο στην Τουρκία που είχε φτιάξει και εδραιώσει καλά ο πράκτορας της ΕΥΠ Εμμανουήλ («Μανώλης») Αθ. Χατζησάββας, είχε ως αποτέλεσμα μεταξύ πολλών δράσεων, της αρπαγής των δεδομένων του τουρκικού υπουργείου εσωτερικών σε ανύποπτο χρόνο όσο δρούσε στην τουρκία, με αποτέλεσμα η ΕΥΠ να γνωρίζει όλα τα στοιχεία των Τούρκων πολιτών σε πραγματικό χρόνο.

Τα δεδομένα αυτά έγινε η βάση αναζήτησης πληροφοριών τούρκων εγκληματιών, αξιωματούχων των Τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, των πρακτόρων της ΜΙΤ, ανθρώπων του Muhammed Fethullah Gülen – Γκιουλενιστών κλπ.


Έτσι μπορούσε η ΕΥΠ να γνωρίζει τα δεδομένα ταυτότητας ακόμα και του Τούρκου στρατηγού ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ διοικητή της 29ης στρατιάς της Τουρκίας και σημερινού Υπουργού Άμυνας.

Δείτε τώρα το βίντεο…

Ο τότε διοικητής της ΕΥΠ Γιάννης Ρουμπάτης για άγνωστους λόγους μέχρι σήμερα αποφάσισε και διέλυσε το δίκτυο πρακτόρων στην Τουρκία και έπαψε την δράση του πράκτορα Εμμανουήλ Αθ. Χατζησάββα φοβούμενος ότι τα μεγάλης σημασίας αποτελέσματα κατασκοπείας θα μπορούσαν να βλάψουν την Νατοϊκή σχέση των δυο χωρών, μιας και είχαν προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό διήμερής σχέσης για την επίλυση των διαφορών, μαζί και την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου.

Διαβάστε τώρα >> ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ να έχετε τον Μανώλη Χατζησάββα ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ και, ταυτόχρονα, να τον έχετε στρατολογήσει στην ΕΥΠ;;;

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr