Home Greek News Η Τουρκία κλιμακώνει την επιθετικότητά της και ημείς άδομεν…

Η Τουρκία κλιμακώνει την επιθετικότητά της και ημείς άδομεν…

by _
0 comment 215 views

Η Τουρκία κλιμακώνει την επιθετικότητά της και ημείς άδομεν…


Τις τελευταίες ημέρες η Τουρκία έχει κλιμακώσει επικίνδυνα τις παραβιάσεις της στον εναέριο χώρο της Ελλάδος, οδηγώντας τα πράγματα σε μια επιδιωκόμενη κρίση!

Εκατοντάδες οι παραβιάσεις της του εθνικού μας εναερίου χώρου από τουρκικά αεροσκάφη, που ίπτανται πάνω από τα ελληνικά νησιά του Αιγαίου μας! Επάνω από την Κω, την Λέρο, την Κάλυμνο, την Κάρπαθο, την Σάμο, ακόμη και επάνω από τη Ρω, το Φαρμακονήσι, τους Φούρνους, τη Στρογγύλη, τους Λειψούς κ.α. νησιά μας!

Πρωτοφανείς τουρκικές παραβιάσεις, εχθροπολεμικές παραβιάσεις, τις οποίες η ελληνική πλευρά τις αντιμετωπίζει με έκτακτη σύσκεψη στο Πεντάγωνο!

Όπου αποφασίστηκε να ακυρωθεί η πρόσκληση που είχε απευθυνθεί στην Τουρκία για τη συμμετοχή της στη Νατοϊκή άσκηση Tiger Meet!…

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ba%ce%af%ce%b1-%ce%ba%ce%bb%ce%b9%ce%bc%ce%b1%ce%ba%cf%8e%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b8%ce%b5%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%84%ce%b7/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr