Home ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΦΡΙΚΗ – Βρέθηκαν μεγάλες κηλίδες…ΑΙΜΑΤΟΣ πάνω στις Κατευθυντήριες Πλάκες της πολιτείας Τζώρτζιας που είναι από…ΘΥΣΙΕΣ της ελίτ;;;!!!

ΦΡΙΚΗ – Βρέθηκαν μεγάλες κηλίδες…ΑΙΜΑΤΟΣ πάνω στις Κατευθυντήριες Πλάκες της πολιτείας Τζώρτζιας που είναι από…ΘΥΣΙΕΣ της ελίτ;;;!!!

by _
0 comment 245 views

ΦΡΙΚΗ – Βρέθηκαν μεγάλες κηλίδες…ΑΙΜΑΤΟΣ πάνω στις Κατευθυντήριες Πλάκες της πολιτείες Τζώρτζιας που είναι από…ΘΥΣΙΕΣ της ελίτ;;;!!!

Πρόσφατα στο “Stew Peters Shop” μίλησε ο παραγωγός ντοκυμαντέρ κος Nicolas Stumphauzer που ήταν και ο παραγωγός του πρόσφατου και επιτυχημένου ντοκυμαντέρ “Watch the Water” (Παρακολουθείτε το Νερό) που έχει να κάνει με τα πεπτίδια…ΦΙΔΙΩΝ που έχουν βρεθεί στο….ΜΠΟΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ!!!

Τώρα επανέρχεται ο Stumphauzer να μας αποκαλύψει αποκλειστικές εικόνες από τις Κατευθυντήριες Πλάκες (ή Κατευθυντηροι Λίθοι) της πολιτείας Γεωργίας (ή Τζώρτζας) των ΗΠΑ, πάνω στα οποία βρέθηκαν…άκουσον-άκουσον….μεγάλες κηλίδες από αυτό που φαίνεται να είναι…ΑΙΜΑ!!! Άρα, και όπως συμπεραίνει ο κος Stumphauzer, αυτό το νεό «φαινόμενο» που έχει παρατηρηθεί πρόσφατα επι των Πλακών μπορεί να οφείλεται σε…ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ που κάνουν εκεί οι…ΕΛΙΤ!!!

Αν δεν ξέρετε ακόμη για αυτό το θέμα, διαβάστε πρώτα το άρθρο με τίτλο Ιδου οι Κατευθυντήριοι λίθοι της πολιτείας Τζώρτζα των ΗΠΑ που καλούν για τη μείωση του Παγκόσμιου πληθυσμού! 

Αυτό είναι μεγάλο θέμα ανάμεσα σε κύκλους πολλών εκατομμυρίων αντι-νεοταξιτών παγκομίως μιας και πάνω στις οποίες αναγράφονται ανατριχιαστικές δηλώσεις της ελίτ, όπως «Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000, σε διαρκή ισορροπία με την φύση»…!!!

Δείτε τώρα την εκπομπή από το 45:00 και μετά….

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr