Home ΗΠΑ ΕΚΤΑΚΤΟ – Μόλις ψήφισε τον ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ των αμβλώσεων στις ΗΠΑ το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ – Μόλις ψήφισε τον ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ των αμβλώσεων στις ΗΠΑ το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ!!!

by _
0 comment 164 views

Μόλις ψήφισε τον ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ των αμβλώσεων στις ΗΠΑ το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 03 Απρ. 2022 | 10:46 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ ψήφισε υπέρ του ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ του ψευτο-νόμου Roe v. Wade σε ένα ΣΧΕΔΙΟ ΓΝΩΜΗΣ του δικαστή Samuel Alito — που διέρρευσε στο Politico σήμερα το απόγευμα.

Το σχέδιο γνωμοδότησης διέρρευσε στον Τύπο – κάτι που είναι ασυνήθιστο.

Αυτή η αναφορά εξελίσσεται ακόμα………

Η Daily Mail αναφέρει:

Το Ανώτατο Δικαστήριο σχεδιάζει να ψηφίσει για να καταρρίψει την απόφαση του Roe εναντίον Wade, που θεωρείται εδώ και καιρό απόφαση-πρωτοπόρος για τη διασφάλιση του «δικαιώματος» στην άμβλωση στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το προσχέδιο γνώμης – το οποίο αρχικά έλαβε το Politico – συντάχθηκε από τον δικαστή Samuel Alito, έναν από τους έξι δικαστές που διορίστηκαν από τους Ρεπουμπλικάνους προέδρους στο εννεαμελές δικαστήριο, αποκηρύσσοντας τόσο τον δήθεν «νόμο» Roe όσο και την απόφαση Planned Parenthood εναντίον Casey το 1992.

«Ο Roe έκανε τρομερά λάθος από την αρχή», γράφει ο Alito. «Πιστεύουμε ότι ο Roe και ο Casey πρέπει να ακυρωθούν», συνεχίζει στο έγγραφο, με τίτλο «Η Γνωμοδότηση του Δικαστηρίου».

«Είναι καιρός να προσέξουμε το Σύνταγμα και να επιστρέψουμε το ζήτημα των αμβλώσεων στους εκλεγμένους εκπροσώπους του λαού».

Το Politico σημείωσε ότι αυτή είναι η πρώτη τέτοια υπόθεση στη σύγχρονη ιστορία με σχέδιο απόφασης του Ανωτάτου Δικαστηρίου που διέρρευσε στο κοινό ενώ η υπόθεση ήταν ακόμη σε εκκρεμότητα.

Ο δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου, Τζον Ρόμπερτς, εξέδωσε μια δήλωση που επιβεβαιώνει την αυθεντικότητα της διαρροής για την οποία διέταξε έρευνα.

Δείτε τη δήλωσή του εδώ >>

 

Το επιβεβαίωσε και το FOX News που αναφέρει τα εξής…

Σημειωτέον – Αυτή η απόφασις ΔΕΝ έγινε ΠΟΤΕ «νόμος» όλων των ΗΠΑ, διότι, πολύ απλά, εμπρόκειτο για απόφασιν ενος χαμηλότερου επιπέδου δικαστηρίου της πολιτείας του Τέξας αλλά την πλασάρανε μετά στο κοινό ως «απόφασιν»-«νόμο» του Ανωτάτου Δικαστηρίου (Α.Δ.)! Και όχι μόνο αυτό, το Α.Δ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ να νομοθετεί, να δημιουργεί νόμους! Είναι μια από τις μεγαλύτερες ΑΠΑΤΕΣ που διεπράχθησαν ποτέ εις βάρος του κυρίαρχου αμερικανικού λαού!

Αλλά παρ όλ’ αυτά και για να ρίξουμε μια ματιά σε όλα όσα συμβαίνουν…ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ…

Αναφέρεται ότι η απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου διέρρευσε σκόπιμα, έτσι ώστε οι κακοποιοί των Δημοκρατικών να αρχίσουν να ξεσηκώνονται σε όλες τις ΗΠΑ και να προκαλέσουν όλεθρο παντού. Αυτό προφανώς έγινε σκόπιμα ενόψει των ενδιάμεσων εκλογών που θα λάβουν χώρα τον Νοεμ. φέτος, ώστε οι Δημοκρατικοί ψηφοφόροι να επιστρέψουν στο Δημοκρατικό κόμμα διότι το κόμμα έχει απολέσει ΠΟΛΛΟΥΣ ΨΗΦΟΡΟΥΣ λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον ψευδο-κορωνοϊού. ΑΡΑ, αυτό σημαίνει ότι στο κόλπο είναι τόσο οι Δημοκρατικοί πολιτικοί ηγέτες όσο και το…ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ που ΣΙΓΟΥΡΑ θα γνώριζε τι είδους επιπτώσεις θα είχε μια τέτοια απόφαση!!! Η χρονική στιγμή αυτής της απόφασης είναι πάρα πολύ ύποπτη να πούμε το λιγότερο!!!   

ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΒΡΩΜΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ…ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ!!! ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ Α.Δ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΗ ΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΥΣ ΨΗΦΟΡΟΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ…ΑΠΟΓΟΗΤΕΟΥΝ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΕΡΕΥΤΕΡΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ ΤΗΣ…ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (που ελέγχει και τη Αριστερά αλλά και τη…ΔΕΞΙΑ) ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΤΙ ΑΓΑΘΟΥ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ.

ΟΠΟΤΕ, ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ, ΠΑΡ ΌΛΟ ΠΟΥ, ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ «ΝΙΚΗ» ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΨΗΦΟΡΟΡΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ.

Δείτε το έγγραφο του Δικαστηρίου ΕΔΩ  >> https://s3.documentcloud.org/documents/21835435/scotus-initial-draft.pdf

_________

Με πληροφορίες από >> https://www.thegatewaypundit.com/2022/05/breaking-supreme-court-vote-end-roe-v-wade-draft-opinion-justice-samuel-alito/

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr