Home ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΓΑΣ ο ΜΑΓΚΑΣ ΛΑΒΡΟΦ που είπε την ΑΛΗΘΕΙΑ για τον ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ…Αδόλφο Χίτλερ!!! «Είχε ΕΒΡΑΪΚΟ ΑΙΜΑ»!!! ΤΡΕΜΟΥΝ τέτοιες αποκαλύψεις οι «Περιούσιοι»!!!

ΜΕΓΑΣ ο ΜΑΓΚΑΣ ΛΑΒΡΟΦ που είπε την ΑΛΗΘΕΙΑ για τον ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ…Αδόλφο Χίτλερ!!! «Είχε ΕΒΡΑΪΚΟ ΑΙΜΑ»!!! ΤΡΕΜΟΥΝ τέτοιες αποκαλύψεις οι «Περιούσιοι»!!!

by _
0 comment 189 views

ΜΕΓΑΣ ο ΜΑΓΚΑΣ ΛΑΒΡΟΦ που είπε την ΑΛΗΘΕΙΑ για τον ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ…Αδόλφο Χίτλερ!!! «Είχε ΕΒΡΑΪΚΟ ΑΙΜΑ»!!! ΤΡΕΜΟΥΝ τέτοιες αποκαλύψεις οι «Περιούσιοι»!!!


Το Ισραήλ αντέδρασε με μανία όταν ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών ισχυρίστηκε ότι ο ηγέτης των Ναζί Αδόλφος Χίτλερ «είχε εβραϊκό αίμα».

Ο Σεργκέι Λαβρόφ έκανε τα σχόλια επειδή η Ρωσία έχει παρουσιάσει την Ουκρανία ως «ναζί», κάτι που είναι ειρωνικό δεδομένου ότι ο πρόεδρος εκεί είναι Εβραίος.

Το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ κάλεσε τον πρεσβευτή της Ρωσίας για «διευκρίνιση» και ζήτησε συγγνώμη.

Ο κ. Λαβρόφ έκανε τις παρατηρήσεις σε μια συνέντευξη στο ιταλικό τηλεοπτικό πρόγραμμα Zona Bianca την Κυριακή, μέρες αφότου το Ισραήλ γιόρτασε την «Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος», μια από τις πιο επίσημα γεγονότα στο ισραηλινό ημερολόγιο καθώς και μια από τις μεγαλύτερες απάτες που έγιναν ΠΟΤΕ εις βάρος όλης της ανθρωπότητος!!! Διαβάστε τα παρακάτω άρθρα μας για περισσότερα.

Όταν ρωτήθηκε πώς η Ρωσία μπορεί να ισχυριστεί ότι μάχεται για να «απο-ναζιστοποιήσει» την Ουκρανία όταν ο Πρόεδρος Volodymyr Zelensky είναι ο ίδιος Εβραίος, ο κ. Λαβρόφ είπε: «Ο Χίτλερ είχε επίσης εβραϊκό αίμα αν δεν κάνω λάθος. [Ότι ο Ζελένσκι είναι Εβραίος] σημαίνει απολύτως τίποτα. Οι σοφοί Εβραίοι λένε ότι οι πιο ένθερμοι αντισημίτες είναι συνήθως…Εβραίοι».



Διαβάστε τώρα τα άρθρα που έχουμε βγάλει αποκλειστικά για αυτό το θέμα…!!!….

Ο Χίτλερ ήταν εβραίος! Επιστημονική έρευνα απόδειξε ότι ο δολοφόνος ήταν εβραίος και μάλιστα από τη Βόρεια Αφρική…

Βόμβα μεγατόνων: Ο Χίτλερ ήταν ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ που υπηρέτησε ΠΙΣΤΑ τα σχέδια των ΕΒΡΑΙΩΝ όλη τη ζωή του!

«6 Εκατ. Νεκροί Εβραίοι» απο το…1869;;;!!!

Πόλεμος στην Ουκρανία: Τι σημαίνει τελικά το ΝΑΖΙ;;; NAZI = Εθνικοσοσιαλιστές +…Σιωνιστές!!!

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr