Home Greek News Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΔΙΧΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΝΑ ΝΟΥΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΔΙΧΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΝΑ ΝΟΥΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

by _
0 comment 126 views

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΔΙΧΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΝΑ ΝΟΥΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ


Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]www.egerssi.gr

Μετά την αποστολή πολεμικού υλικού στην Ουκρανία, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έβαλε ολοσχερώς απέναντί του την Ρωσία, η οποία συμπεριέλαβε την Ελλάδα στις “μη φιλικές χώρες”, χωρίς κανένα ουσιαστικό αντάλλαγμα από τη Δύση!

Ακολούθως είχαμε την όλως παρανοϊκή απόφαση των Μητσοτάκη – Δένδια να απελάσουν 12 μέλη των διπλωματικών και προξενικών αποστολών της Ρωσίας, με συνέπεια την περαιτέρω επιδείνωση των σχέσεων Ελλάδας – Ρωσίας και την ταυτόχρονη αντίδραση της Ρωσίας προς την Ελλάδα, με την απειλή, πως αυτές οι ενέργειες δεν θα μείνουν αναπάντητες!

Ενέργειες της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που ευθυγραμμίζονται με τις εντολές των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ και που δυστυχώς ακολουθούν πειθήνια και άλλα κράτη της Ευρώπης (εκτός της Ελλάδος), όπως, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ιταλία, η Δανία, η Σουηδία, η Ισπανία, η Πορτογαλία και η Ρουμανία!…

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%ce%bf-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b5%ce%bc%ce%bf%cf%83-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%86%cf%85%cf%83%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%85-%ce%b1%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%bf%cf%85-%ce%b4%ce%b9%cf%87%ce%b1%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%84/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr