Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES ΙΔΟΥ οι μέντορες του Klaus Schwab που ορκίστηκαν να ερημώσουν τον κόσμο για τη Νέα Τάξη. Πίσω από τα ΠΥΡΗΝΙΚΑ…ΟΙ ΙΔΙΟΙ!!! Επικεφαλής ανάμεσά τους ο… Κίσινγκερ.

ΙΔΟΥ οι μέντορες του Klaus Schwab που ορκίστηκαν να ερημώσουν τον κόσμο για τη Νέα Τάξη. Πίσω από τα ΠΥΡΗΝΙΚΑ…ΟΙ ΙΔΙΟΙ!!! Επικεφαλής ανάμεσά τους ο… Κίσινγκερ.

by _
0 comment 405 views

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – ΙΔΟΥ οι 3 μέντορες του Klaus Schwab του ΠΟΦ ορκίστηκαν όλοι να ερημώσουν τον κόσμο και να ξεκινήσουν την «Παγκόσμια Κυβέρνηση»!!! Επικεφαλής ανάμεσά τους ο… Χένρι Κίσινγκερ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 30 Απρ. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν πλέον το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Klaus Schwab και το πρόγραμμα “Young Global Leaders” (Νεαρών Παγκόσμιων Ηγετών) του που δημιουργησε πολλούς από τους ριζοσπαστικούς αριστερούς ηγέτες των εθνών του κόσμου, όπως ο Καναδάς, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ουκρανία και η Νέα Ζηλανδία.

Ποιος είναι όμως ο Klaus Schwab και ποιος τον επέλεξε για να ηγηθεί της παγκοσμιοποίησης στην εποχή μας;

Δεν θα εκπλαγείτε αν μάθετε ότι οι τρεις μέντορες του Klaus Schwab ήταν κορυφαίοι υποστηρικτές μιας παγκοσμιοποιημένης παγκόσμιας κυβέρνησης και της ατζέντας ερήμωσης του πληθυσμού.

Μέντορας νούμερο 1: Χένρι Κίσινγκερ

Ο Χένρι Κίσινγκερ είχε στρατολογήσει τον Κλάους Σουάμπ στο Διεθνές Σεμινάριο του Χάρβαρντ, το οποίο χρηματοδοτήθηκε από τη CIA.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Κίσινγκερ επικεντρωνόταν στην παγκόσμια διακυβέρνηση και την ερήμωση του πληθυσμού.



Αλλά ήταν με το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων που ο Κίσινγκερ έγινε σημαντικός παίκτης, με ψυχολογικές επιχειρήσεις πολεμικού παιχνιδιού, που αφορούσαν το αυξανόμενο οπλοστάσιο θερμοπυρηνικών όπλων της Αμερικής και γράφοντας ένα βιβλίο για τα πυρηνικά όπλα και την εξωτερική πολιτική.

Για περισσότερα επ᾽αυτού για τον Κίσινγκερ, διαβάστε επίσης τα δύο παρακάτω άρθρα μας…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – ΙΔΟΥ η Έκθεση…ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ, η θεμελιώδης καθώς και…ΚΡΥΦΗ πολιτική των ΗΠΑ για τη ΜΕΙΩΣΗ του παγκόσμιου πληθυσμού!!!



Μέντορας αριθμός 2: John K Galbraith (Τζον Κ Γκάλμπρεϊθ)

Ο John Kenneth Galbraith ήταν ένας οικονομολόγος με μεγάλη επιρροή που βοήθησε τον Klaus Schwab να δημιουργήσει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Ο Γκάλμπρεϊθ ήταν οικονομολόγος στο Χάρβαρντ που ταξίδεψε στη Γερμανία το 1938 για να μελετήσει τις πολιτικές γης υπό το εθνικοσοσιαλιστικό ναζιστικό καθεστώς του Αδόλφου Χίτλερ.

Από εκεί, πήγε κατευθείαν στη δουλειά για μια συμβουλευτική επιτροπή για τη Νέα Συμφωνία του Προέδρου Φράνκλιν Ρούσβελτ.

Μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, το έργο του μετατράπηκε σε πυρηνικά όπλα. Ο Γκάλμπρεϊθ είχε επιφορτιστεί με την αξιολόγηση των οικονομικών επιπτώσεων του βομβαρδισμού εν καιρώ πολέμου. Είχε ανακρίνει τον ναζιστή εγκληματία πολέμου Άλμπερτ Σπέερ (παρ όλο που ο ΙΔΙΟΣ είχε συνεργαστεί με το 3ο Ρεϊχ!) και στάλθηκε στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι για να αξιολογήσει τη ζημιά που προκλήθηκε από την επίθεση με ατομικά όπλα.

Μέχρι το 1968, ο Γκάλμπρεϊθ ενωθηκε με τον Κίσινγκερ στην επιδίωξή του για μια παγκόσμια κυβέρνηση και ήταν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου που ο Κίσινγκερ παρουσίασε τον Γκάλμπρεϊθ στον Κλάους Σουάμπ, μαζί με τον Χέρμαν Καν, ο οποίος το 1967 πρότεινε την ανατροπή της δημοκρατίας εκπαιδεύοντας μια επιλεγμένη ομάδα παγκόσμιων ηγετών που αργότερα έγινε οι…νεαροί παγκόσμιοι ηγέτες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ!!!



Μέντορας νούμερο 3: Χέρμαν Καν

Τόσο ο Κίσινγκερ όσο και ο Γκάλμπρεϊθ συμμετείχαν σε μεγάλο βαθμό στη θρησκεία του πυρηνικού αποτρεπτικού πολέμου, αλλά ο Χέρμαν Καν ήταν, όπως το θέτει ο New Yorker, «το βαρύ βάρος των διανοουμένων του Megadeath (Μεγάλου Θανάτου)» και αναφέρεται συνήθως ως «ο πραγματικός Δρ Στρέντζελοβ».

Ο Καν έγραψε την επίσημη στρατιωτική πολιτική για την πυρηνική αποτροπή και πίστευε ότι αν όλοι είχαν πυρηνικά όπλα, ο κόσμος θα γνώριζε την ειρήνη.

Στα τέλη της δεκαετίας του ’60, ο Καν πίεζε για μια Ευρωπαϊκή Ένωση και ενώθηκε με τον Galbraith το 1970 σε μια ευρωπαϊκή περιοδεία ομιλιών για να υποστηρίξει την προσπάθεια στρατολόγησης του Klaus Schwab για το πρώτο συμπόσιο διαχείρισης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τώρα γνωστό ως Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Και ενώ το έκαναν αυτό, ο Klaus Schwab βοήθησε στη συγχώνευση της εταιρείας πυρηνικών όπλων του πατέρα του με μια εταιρεία που στη συνέχεια διηύθυνε να κατασκευάσει παράνομα πυρηνικά όπλα για την κυβέρνηση της Νότιας Αφρικής.

Το 1972, η Λέσχη της Ρώμης δημοσίευσε τα «Τα Όρια της Ανάπτυξης», που φύτεψε τους σπόρους της ατζέντας ερήμωσης του πληθυσμού. Και ενώ ο Kahn, ο Kissinger και ο Galbraith βοήθησαν τον Schwab να ξεκινήσει, αυτό που του έφερε πραγματικά τη διεθνή υποστήριξη που ήλπιζε ήταν όταν εισήγαγε τις ιδέες για την...ερήμωση του πληθυσμού.

Το 1972, ο ιδρυτής της Λέσχης της Ρώμης προσκλήθηκε από τον Schwab να κάνει την κεντρική ομιλία το 1973. Όσο αμφιλεγόμενη κι αν ήταν –ακόμα και ο Χέρμαν Καν ήταν αντίθετος– το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ τράβηξε ξαφνικά παντού την προσοχή και την υποστήριξη πανίσχυρων ελιτιστών και ανατινάχτηκε σε αυτό που έχει γίνει σήμερα.



Το άρθρο υποστηρίζει ότι ηπερσόνα του Schwab του υπερ-φαύλου είναι μια σκόπιμη τακτική μάρκετινγκ για να κερδίσει την προσοχή όσων αναζητούν δύναμη και πλούτο για να ενωθούν με τον Schwab ως ενδιαφερόμενα μέρη στην κοινωνία.

Ο συγγραφέας πιστεύει ότι το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ φτάνει στο μέγιστο επίπεδο επέκτασής του πριν από την αναπόφευκτη κατάρρευσή του, γιατί τελικά, οι άνθρωποι θα αντεπιτεθούν.

Αλλά το ξέρουν ήδη αυτό και το μόνο που πραγματικά φαίνεται να τους ενδιαφέρει είναι η παγκόσμια κυβέρνηση, η ερήμωση του πληθυσμού και ο θερμοπυρηνικός πόλεμος.

___________
-Δημοσιεύθηκε αρχικά στις 27 Απριλίου 2022 / -Αρχικός αρθρογράφος Baxter Dmitry

-ΠΗΓΗ >> https://newspunch.com/exposed-klaus-schwabs-3-mentors-all-vowed-to-depopulate-the-world-and-usher-in-world-government/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr