ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-ΣΟΚ: Ευρέθη εν Ουκρανία τεράστια και εκπληκτική κρυψώνα αμερικανικής προελεύσεως όπλων αξίας πολλών δις. αρκετή να κερδιθεί ένας ολόκληρος πόλεμος ενάντια σε μεγάλη δύναμη!!!


ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-ΣΟΚ: Ευρέθη εν Ουκρανία τεράστια και εκπληκτική κρυψώνα αμερικανικής προελεύσεως όπλων αξίας πολλών δις. αρκετή να κερδηθεί ένας ολόκληρος πόλεμος ενάντια σε μεγάλη δύναμη!!!


Όπλα αξίας πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων σε πολλά κτίρια….

Σύμφωνα με τον μεγάλο αντι-νεοταξίτη μπλόγγερ Jim Stone….

Ολόκληρη η μπάλα από κερί, ολόκληρο το πακέτο. Αμερικάνικα ελαφριά αντιαρματικά όπλα. Αμερικανικοί όλμοι. Ένα μεγάλο ουκρανικό απόθεμα όπλων που συσσώρευαν οι Ουκρανοί. ΠΟΛΛΑ πράγματα τα οποία συναρμολογούσε ο ουκρανικός στρατός.

Πράγματα από άλλες χώρες της ΕΕ. Τεράστια αντιαρματικά βλήματα. Τεράστια αντιαεροπορικά ή οτιδήποτε άλλο βλήματα. Ακόμα και ρωσικά πράγματα. Μια ολόκληρη αποθήκη γεμάτη με εξαντλημένα κιβώτια προς επαναφόρτωση.

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, οι ουκρανικές δυνάμεις το είχαν εγκαταλείψει, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είχαν τη δυνατότητα να το μεταφέρουν πριν ξεπεραστούν. Αυτό σημαίνει ότι τον πόλεμο ΤΟΝ ΧΑΝΟΥΝ. Υπάρχουν αρκετά όπλα σε αυτή τη κρυψώνα για να κερδηθεί ένας πόλεμος ενάντια σε μια μεγάλη δύναμη. ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ  ειν’ αυτή η ανακάλυψη…!!!

Δεν είναι απλώς η πρώτη αποθήκη γεμάτη στην αρχή, επειδή οι Ρώσοι στρατιώτες περνούν από πολλές αποθήκες και αποδεικνύουν ότι οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ προμηθεύουν την Ουκρανία με μια ονειρεμένη κρυψώνα όπλων…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!!…

__________

ΠΗΓΗ >> http://www.jimstoneindia.com/pagesq22022/weapons.html