Home Greek News Οι φιλότουρκοι και ανθέλληνες Αμερικανοί…

Οι φιλότουρκοι και ανθέλληνες Αμερικανοί…

by _
0 comment 130 views

Οι φιλότουρκοι και ανθέλληνες Αμερικανοί…


Αμερικανοί για άλλη μια φορά δείχνουν το απάνθρωπο πρόσωπό τους κατά της Ελλάδος, υπερασπιζόμενοι – όπως πάντα – “το Οθωμανικό Δίκαιο”! Αφού λοιπόν καλύπτουν απόλυτα τον εισβολέα Ρ. Τ. Ερντογάν, αναγορεύοντάς τον σε ειρηνοποιό, που δεν αποδέχεται τις οικονομικές κυρώσεις της Δύσης κατά της Ρωσίας, παρά το ότι δεν κλείνει τον εναέριο χώρο της στα ρωσικά αεροσκάφη, έρχεται και η απάντηση-δήλωση του ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Άντονι Μπλίγκεν, στην ερώτηση που επέβαλε ο δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου, για να φανεί το φιλότουρκο πρόσωπο των ΗΠΑ!

Πιο συγκεκριμένα ρώτησε ο κ. Ιγνατίου:

«Είναι αποδεκτό από τις ΗΠΑ, χώρες όπως η Τουρκία να αρνούνται να επιβάλουν κυρώσεις στην Ρωσία; Εκτός από την Τουρκία, οι σύμμαχοί σας ακολουθούν τις διαδικασίες των κυρώσεων. Είναι αποδεκτό από τις ΗΠΑ χώρες όπως η Τουρκία να παραβιάζουν τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας;»!

Εύλογο και σαφές ερώτημα και στο οποίο ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ απάντησε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%ce%bf%ce%b9-%cf%86%ce%b9%ce%bb%cf%8c%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ba%ce%bf%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr