Home Greek News Καστελόριζο γη ελληνική στο ελληνικό Αιγαίο…

Καστελόριζο γη ελληνική στο ελληνικό Αιγαίο…

by _
0 comment 121 views

Καστελόριζο γη ελληνική στο ελληνικό Αιγαίο…


Απριλίου 2010 – πριν ακριβώς 12 χρόνια – ο τότε Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, από το προεκλογικό ψευδεπίγραφο “λεφτά υπάρχουν”, μας ανακοίνωνε από το ακριτικό νησί μας το Καστελόριζο – ναυαρχίδα των τουρκικών απαιτήσεων διεκδικήσεων στο Αιγαίο μας (τυχαίο;;;) – την προσφυγή της Ελλάδας στον μηχανισμό στήριξης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, οδηγώντας την Πατρίδα μας στα Μνημόνια και στα σκληρά οικονομικά μέτρα της αβάσταχτης λιτότητας, του πετσοκόμματος των συντάξεων, των μισθών και των δώρων Χριστουγέννων, Πάσχα και επιδόματος αδείας, τα οποία μετακυλίονταν στην ελληνική αγορά!

Από αυτό το ακριτικό μας νησί – ο αθεόφοβος – με φόντο το γαλάζιο του Αιγαίου μας υπόγραψε το θάνατο του εμποράκου, το θάνατο μικρομεσαίων επιχειρήσεων!

Ας μην ξεχνάμε αυτήν την αποφράδα ημέρα, ποτέ μα ποτέ!…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%ce%ba%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b5%ce%bb%cf%8c%cf%81%ce%b9%ce%b6%ce%bf-%ce%b3%ce%b7-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8c/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr