Home Greek News Άλεξ Χριστοφόρου: Ήταν ο Τ.Πάιατ που διέταξε στον Μητσοτάκη να στραφεί εναντίον της Ρωσίας και υπέρ της Ουκρανίας, μια χώρα που είχε καταστρέψει προηγουμένως ο Αμερικανός πρέσβης!!!

Άλεξ Χριστοφόρου: Ήταν ο Τ.Πάιατ που διέταξε στον Μητσοτάκη να στραφεί εναντίον της Ρωσίας και υπέρ της Ουκρανίας, μια χώρα που είχε καταστρέψει προηγουμένως ο Αμερικανός πρέσβης!!!

by _
0 comment 438 views

Άλεξ Χριστοφόρου: Ήταν ο Τ.Πάιατ που διέταξε στον Μητσοτάκη να στραφεί εναντίον της Ρωσίας και υπέρ της Ουκρανίας, μια χώρα που είχε καταστρέψει προηγουμένως ο Αμερικανός πρέσβης!!!…

Πήρε μεγάλη προαγωγή από τον Μπάιντεν ο…Τ. Πάιατ για το ΧΟΑΣ που προκάλεσε σε Ουκρανία και…ΕΛΛΑΔΑ…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 25 Απτιλ. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Ο ελληνικής καταγωγής Άλεξ Χριστοφόρου του μεγάλου σάιτ theduran.com, ο οποίος ευρίσκεται εν Κύπρω αυτές τις ημέρες, αναλύει την όλη κατάσταση στην Ουκρανία εν σχέσει με τη κάθε χώρα που έχει εμπλακεί στον πόλεμο εκεί, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδος…

Η μετάφρασις των κομματιών του παρακάτω βίντεο του που μας ενδιαφέρουν έχει ως εξής…

Λεπτό 12:33: Στις 6 Απριλίου η ελληνική κυβέρνηση απέλασε 12 Ρώσους διπλωμάτες από την Ελλάδα. Ο Alex δίνει μια προοπτική για τη θητεία του Geoffrey Pyatt (Τζέφρι Πάιατ), πρεσβευτή στην Ελλάδα. Όταν ο Pyatt φύγει τελικά από τη θέση του ως Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, θα προαχθεί σε Τσάρο Ενεργειακής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου Μπάιντεν! Έτσι, αντί αυτοί οι απαίσιοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι των ΗΠΑ να απολυθούν για ευνόητους λόγους, αντ’ αυτού, παίρνουν προαγωγή.

Ήταν τόσο η Victoria Nuland όσο και ο Geoffrey Pyatt που πιάστηκαν να μπλοκάρουν την ανατροπή της εκλεγμένης δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης στην Ουκρανία. Ως ανταμοιβή λοιπόν για όλα αυτά, ο Pyatt στάλθηκε στην Ελλάδα όπου έκανε επίσης μια «εξαιρετική» δουλειά γιατί η δουλειά του είναι να δημιουργεί το… ΧΑΟΣ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΕΙ, αυτό που έκανε και στην Ελλάδα!!!


Σχόλιο GreekNewsOnDemand.com: Για περισσότερα επ’ αυτού, διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο ΙΔΟΥ οι Αμερικανοί καταστροφείς της Ουκρανίας, ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ και…ΤΖΕΦΡΙ ΠΑΪΑΤ, που τον έστειλαν μετά στην…ΕΛΛΑΔΑ να την καταστρέψει ΚΙ ΑΥΤΗΝ!!!


Συνεχίζουμε με τον κο Άλεξ…

Η «ειδικότητα» του Geoffrey Pyatt είναι να διασφαλίσει ότι η χώρα στην οποία λειτουργεό (Ελλάδα, Ουκρανία ή οπουδήποτε αλλού) ως Πρέσβης των ΗΠΑ διακόπτει κάθε σχέση με τη Ρωσία!



Ήταν ο Pyatt που έφερε διχασμό μεταξύ της Ελληνικής και της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας! Ήταν επίσης ο Pyatt που έφερε διχασμό μεταξύ του Οικουμενικού Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως και του Πατριάρχη Ρωσίας.

Ήταν επίσης ο Τζέφρι Πάιατ που έκανε την κυβέρνηση Μητσοτάκη να στραφεί ολοκληρωτικά εναντίον της Ρωσίας λόγω του πολέμου της με την Ουκρανία! Με άλλα λόγια, το έργο και η «τεχνογνωσία» του Pyatt στην Ουκρανία έχει μεταβληθεί στην επιρροή του στην ελληνική κυβέρνηση σχετικά με την κρίση της Ουκρανίας!

Η Μαρία Ζαχάροβα δήλωσε στο Telegram: «Η Ελλάδα, με την οποία η Ρωσία μοιράζεται βαθιές ιστορικές ρίζες, επέλεξε μια συγκεκριμένη ημερομηνία, την 6η Απριλίου, για να ανακοινώσει την απόφασή της να απελάσει Ρώσους διπλωμάτες. Καταρχάς, η Βικτόρια Νούλαντ βρέθηκε στην Αθήνα αυτή την ημέρα, όπως αναφέρει η εφημερίδα Καθημερινή σε ένα μικρό άρθρο για τη συνάντηση της Νούλαντ με τον Έλληνα υπουργό Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο. Αν η Νούλαντ εμφανιστεί κάπου, δεν βγαίνει τίποτα καλό από αυτό.

«Δεύτερον, η 6η Απριλίου είναι μια μαύρη μέρα στην ελληνική ιστορία. Σαν σήμερα το 1941 το ναζιστικό Ράιχ επιτέθηκε στη χερσόνησο (Επιχείρηση Μαρίτα). Για τον ελληνικό λαό, η 6η Απριλίου έχει την ίδια σημασία με την 22α Ιουνίου για τους Ρώσους. Ήταν απλώς μια σύμπτωση ή ένας διαβολικός υπολογισμός για λογαριασμό των Αμερικανών συμβούλων;

«Ωστόσο, το αποτέλεσμα είναι προφανές: Υπήρξε μια εποχή που η Ρωσία βοήθησε την Ελλάδα να αποκτήσει την ανεξαρτησία της και να αποκαταστήσει την κρατικότητά της και ο πρώτος της επικεφαλής ήταν προηγουμένως υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, αλλά τώρα οι διπλωματικές σχέσεις αυτής της χώρας με τη Ρωσία έχουν σχεδόν μηδενιστεί. Αυτό συνέβη παρά το γεγονός ότι μοιραζόμαστε την ίδια πίστη με τους Έλληνες, τις ίδιες παραδόσεις και ήμασταν πάντα εκεί για να βοηθήσουμε τους Έλληνες φίλους μας. Αρκεί να αναφέρουμε την προσπάθεια της Ρωσίας να βοηθήσει την Ελλάδα να καταπολεμήσει τις πυρκαγιές του περασμένου έτους στην Πελοπόννησο.



«Δεν είναι τόσο θέμα ευρωατλαντικής αλληλεγγύης που διαγράφει το παρελθόν, καθώς είναι κυρίαρχη επιλογή κάθε έθνους να αποφασίσει ποιον θα τιμήσει. Ακόμη χειρότερα, αυτό στερεί από τους ανθρώπους και τα έθνη το μέλλον, την ανεξαρτησία τους και το δικαίωμα να κάνουν κυρίαρχες επιλογές.

«Έτσι αυτοί οι ιστορικοί παραλληλισμοί γίνονται μια σταθερή διπλή γραμμή μεταξύ μας», είπε η Ζαχάροβα.

Λεπτό 19:30: Οι Έλληνες κατέλαβαν ρωσικό πετρελαιοφόρο ανοιχτά του νησιού της Εύβοιας στις 20 Απριλίου.

Λεπτό 19:45: Η “ανταμοιβή” της ελληνικής κυβέρνησης Μητσοτάκη που αποφάσισε να διακόψει τις σχέσεις της με τη Ρωσία, ήταν ότι, όταν η Νούλαντ βρισκόταν στην Ελλάδα, είπε ότι δεν υπάρχει κανένας αγωγός φυσικού αερίου στην Ανατολική Μεσόγειο για εσάς, αλλά μπορείτε να εισάγετε όλη την ενέργεια που θέλετε από τις Ηνωμένες Πολιτείες μέσω δεξαμενόπλοιων LNG. Επι 20 χρόνια, Ελλάδα και Κύπρος εργάζονταν σε έναν αγωγό φυσικού αερίου East Med για να επιτύχουν κάποια ενεργειακή ανεξαρτησία.

Δείτε το βίντεο

––––––––––

-με πληροφορίες από >> https://www.veteranstoday.com/2022/04/25/christoforou-azovstal-news-maria-zakharovas-double-line-for-greece/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr