Home Greek News ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ “ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ” ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ “ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ” ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

by _
0 comment 111 views

ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ “ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ” ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ


ΚΑΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]  /  www.egerssi.gr

Η εφημερίδα μας πρωτοστάτησε στον αγώνα δικαίωσης των συνταξιούχων άνω των 60 ετών και στους οποίους η κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη επέβαλε από τις 15 Ιανουαρίου διοικητικό πρόστιμο επειδή αρνήθηκαν να εμβολιαστούν!

Στις 11 Μαρτίου 2022 γνωρίσαμε στο αναγνωστικό μας κοινό, που έσπασε το τηλεφωνικό κέντρο της εφημερίδας μας, ξεπερνώντας κάθε λογική με την αθρόα συμμετοχή του (ξεπέρασαν οι υπογεγραμμένες εξουσιοδοτήσεις με τη γνησιότητα της υπογραφής σε ΚΕΠ από όλα τα σημεία της Επικράτειας), πως κατατέθηκε το εξώδικο πως αρμόδια όργανα της κυβέρνησης και κάθε αρμόδιας αρχής!

Από το νομικό γραφείο του κ. Δημήτρη Παναγιωτόπουλου – που ηγήθηκε της νομικής ομάδας 8 δικηγόρων – υπήρξε ενημέρωση για τα επόμενα νομικά βήματα, που ήταν:

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%ce%bf%ce%b9-%cf%83%cf%85%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%be%ce%b9%ce%bf%cf%85%cf%87%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%84%ce%b9%ce%b8%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr