Home Greek News Επιστολή-σοκ του γραφείου του Αρχιεπισκόπου Αμερικής προς τον Ομπάμα για «βοήθεια» για την Ελλάδα με μεσολαβητή τον μεγάλο πράκτορα των Κλίντον και…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΤΖΟΝ ΠΟΝΤΕΣΤΑ!!!

Επιστολή-σοκ του γραφείου του Αρχιεπισκόπου Αμερικής προς τον Ομπάμα για «βοήθεια» για την Ελλάδα με μεσολαβητή τον μεγάλο πράκτορα των Κλίντον και…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΤΖΟΝ ΠΟΝΤΕΣΤΑ!!!

by _
0 comment 209 views

Επιστολή-σοκ του γραφείου του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Δημήτριου προς τον Ομπάμα για «βοήθεια» για την Ελλάδα με μεσολαβητή τον μεγάλο πράκτορα των Κλίντον και…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΤΖΟΝ ΠΟΝΤΕΣΤΑ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 25 Απτλ. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Τόσο το εξής εμάιλ του Γραφείου της Ελληνορθόδοξης Αρχιεπισκοπή Αμερικής προς τον…εγκληματία Τζον Ποντέστα (John Podesta) όσο και η εξής επιστολή του πρώην Αρχιεπίσκοπου Δημήτριου είναι ενδεικτικά -τουλάχιστον– του γεγονότος πως είτε είναι αγνοούσαν πλήρως τα εγκλήματα που έκαμνε τότε ο Ομπάμα εις βάρος της Αμερικής, της Ελλάδος (π.χ., βλέπε Υπόθεση ΠΥΘΙΑ-Vodafone) και πολλών άλλων χωρών (όπως η…ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΣΥΡΙΑ, κτλ.) είτε ΓΝΩΡΙΖΑΝ αυτά αλλά έκαναν τα στραβά μάτια προκειμένου να «κερδίσουν» την εύνοια του τότε Προέδρου για να «κάνει κάτι» για την Ελλάδα μας, με τη λογική ότι…«ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ…ΔΙΑΒΟΛΟ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ», παρ´ολο που οι ίδιοι προφασίζονται «θεοσέβειαν».

Διαβάζουμε τώρα τα εξής ξεκινώντας με το e-mail…

_______________

Από: Alice Keurian
Ημερομηνία αποστολής: 2 Ιουλίου 2015
Προς: John Podesta
Κοιν.: Erin Sepp
Θέμα: Επιστολή στον Πρόεδρο Ομπάμα

Αγαπητέ κύριε Podesta,

Εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αμερικής Δημητρίου και κατ’ εντολή του ιερέα Άλεξ Καρλούτσου, επισυνάπτουμε επιστολή του Αρχιεπισκόπου που απευθύνεται στον Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα σχετικά με την τρέχουσα σοβαρή κατάσταση στην Ελλάδα με το ευγενικό αίτημα να τη διαβιβάσει στον Πρόεδρο στο την πρώτη σας ευκολία.

Ο Σεβασμιώτατος θα σας εκτιμήσει πολύ και θα σας ευχαριστήσει για την ευγενική σας μεσολάβηση. Παρακαλούμε ενημερώστε μας εάν αυτό είναι εφικτό.

Σας ευχαριστώ.

Alice Keurian
Διευθύντρια, γραφείο Αρχιεπισκόπου, Ελληνορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής

________________

Δείτε τώρα το αρχικό εμάιλ στα αγγλικά….

__________________

__________________

Πάμε τώρα στην επιστολή….

___________________

Ελληνορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής

2 Ιουλίου 2015

Ο αξιότιμος Μπαράκ Η Ομπάμα
Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής
Ο λευκός Οίκος
1600 Pennsylvania Ave.
Ουάσιγκτον DC 20500

Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε,

Ως αρχιεπίσκοπος της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αμερικής, ως περήφανος πολίτης αυτού του μεγάλου έθνους, και ως Έλληνας που γονατίζει στην προσευχή βλέποντας τα δεινά του λαού μου, σας εκφράζω τη βαθιά μου ευγνωμοσύνη για τον συμβιβαστικό ρόλο που έχετε αναλάβει στην προώθηση της επίλυσης του αδιεξόδου στις διαπραγματεύσεις για την κρίση χρέους της Ελλάδας.

Σας ικετεύω ταπεινά να συνεχίσετε τον ρόλο σας ως πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. η χώρα που χρησιμεύει ως άγκυρα για τη δημοκρατία και τα ανθρώπινα και θεμελιώδη δικαιώματα στον κόσμο, για να εξασφαλιστεί  μια λύση για τη παρούσα ελληνική κρίση και να ανοίξει ένα μονοπάτι που θα διασφαλίσει τη σταθερότητα της ενωμένης Ευρώπης, λειτουργήσει ως δρόμος προς την ανάπτυξη για όλα τα έθνη, και σεβαστεί τη θεόσταλτη ​​αξιοπρέπεια των πολιτών της.

Πάντα προσευχόμενος δ΄υμάς και την ευγενή οικογένειά σας, κύριε Πρόεδρε, παραμένω δικός σας με προσευχή και με ύψιστη εκτίμηση,

Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος

_________________

Δείτε τώρα την αρχική επιστολή στα αγγλικά….

_________________

________________

Το δε πρόβλημα με όλα αυτά είναι το γεγονός πως τόσο το Γραφείο του Αρχιεπισκόπου όσο και ο ίδιος ο τότε Αρχιεπίσκοπος ζητούσαν βοήθεια από τον μεγάλο…ΟΛΕΤΗΡΑ τόσο των ΗΠΑ όσο και της…ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ καθώς κσι όλου του κόσμου!!! ΣΙΓΑ ΜΗ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ…ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΥΛΟΥ!!!

Ο Ομπάμα ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΧΟΝ την Ελλάδα, εν συνεργασία με τον ΔΝΤ και συναινέσει της κυβερνήσεως Γιώργου Παπανδρέου, όσον αφορά στα Μνημόνια, και εμείς οι Έλληνες της Ομογένειας ζητούσαμε…«ΒΟΗΘΕΙΑ» (από το 2015) απο δ’αύτον;;; Βάλαμε τον…ΛΥΚΟΝ να «φυλάει» τα πρόβατα, τα οποία πρόβατα τα είχε ήδη…ΣΚΕΣΚΙΣΕΙ από το 2010;;; Δηλαδή,…ΕΛΕΟΣ!!!

ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣ ΕΙΣ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ  ΕΜΆΙΛ ΣΚΑΡΛΟΥΤΣΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ…ΠΡΕΣΒΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Αλλά όσο για τον ελληνικής καταγωγής Τζόν Ποντέστα, ήταν ΗΔΗ ΓΝΩΣΤΟΝ ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ ΤΟΤΕ ότι είναι ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΟΣ αυτός ο άνθρωπος, έχοντας υπηρετήσει το ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΖΕΥΓΟΣ…ΚΛΙΝΤΟΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!!! Ήταν ήδη επίσης ΓΝΩΣΤΟΝ, ότι είναι μεγάλος…ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ, όπως πάρα πολλοί άλλοι ελίτ και πολιτικοί της Ουάσινγκτον!!! ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ OI..ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΎΣΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ «ΑΝΘΡΩΠΟ»;;;

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, διότι έχουμε βγάλει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ άρθρα για το μεγάλο θέμα περι του σκανδάλου… Pizza-gate (Πιτσα-γκέιτ) που αφορά όλα αυτά τα μεγάλο κυκλώματα απαγωγής…ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ της ελίτ της Ουάσινγκτον που είχε πρωτο-αποκαλύψει ο Τζούλιαν Ασάνζ και τα Wikileaks κατά τη διάρκεια των προεδρικών εκλογών του 2016 και στα οποία εμπλέκεται και ο…JOHN PODESTA!!!

Π.χ., διαβάστε επίσης Μικρή Μαντλίν – Ερευνητές: Δεν είναι ο Γερμανός ο δολοφόνος της, αλλά ο… ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΖΟΝ ΠΟΝΤΕΣΤΑ και ο αδελφός του!!! για περισσότερα.

Ίσως να ΜΗΝ γνώριζαν όλα αυτά για τον Ποντέστα ο Αρχιεπίσκοπος και το Γραφείο του. Αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ δεν μπορούν να μας πουν ότι δεν γνώριζαν όλα εγκλήματα του….ΟΜΠΑΜΑ (που συνδέεται με τους  Κλίντον, κτλ.) και η κυβέρνησή του, διότι ήταν ήδη γνωστό τοις πάσι τότε το ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ!!! Πάντως, εμείς από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com) οφείλουμε να τους ενημερώσουμε ότι έχουν…ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ για τις αποκαλύψεις τους για τον Τ. Ποντέστα, όπως ο Άντριου Μπράιτμπαρτ του μεγάλου ειδησιογραφικού σάιτ Breitbart.com, ο οποίος ήταν γνωστός για τις αποκαλύψεις του για τον Ποντέστα σε σχέση με την…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ!!!
Περι τα τέλη του 2011, λοιπόν, ήταν ο κος Μπράιτμπαρτ που είχε αρχίσει να επιδίδεται σε μια έξαρση αποκαλύψεων για τον Ποντέστα, και λίγους μήνες μετά,…ΠΕΘΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΛΣ…43 ΕΤΩΝ ΑΠΟ «ΑΝΑΚΟΠΗ».
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΞΗΣ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ….

Μετάφραση:

Άντε και γ@μήσου, Τζον Ποντέστα!…

Τι έχεις κρυμμένο στην ντουλάπα σου;…

«Μεγάλε» Ποντέστα! «Μεγάλε» Σόρος!…

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr