Βλαδίμηρε ακούς ρε;;; – Ο Τσετσένος πολέμαρχος και οι δυνάμεις του κηρύσσουν «νίκη» στη Μαριούπολη και φωνάζουν «Αλλάχου Αχμπάρ» (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Τσετσένος πολέμαρχος και οι δυνάμεις του κηρύσσουν «νίκη» στη Μαριούπολη και φωνάζουν «Αλλάχου Αχμπάρ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Joe Hoft
Δημοσιεύθηκε 24 Απριλίου 2022 στις 4:00 μ.μ


Οι τσετσενικές δυνάμεις έχουν διεκδικήσει τη νίκη στη Μαριούπολη έξω από το τεράστιο εργοστάσιο χάλυβα όπου είχαν παγιδευτεί στην πόλη και τα τελευταία από τα στρατεύματα της Ουκρανίας.

Αναφέραμε για πρώτη φορά τις δυνάμεις της Τσετσενίας που κατευθύνονταν προς την Ουκρανία στα τέλη Φεβρουαρίου.

Ένα βίντεο δείχνει δυνάμεις της Τσετσενίας να διεκδικούν τη νίκη και να ποζάρουν για ένα βίντεο έξω από ένα εργοστάσιο χάλυβα στη Μαριούπολη. Ο αρχηγός της ομάδας λέει κάποια πράγματα και μετά η ομάδα φωνάζει …«Αλλάχ Αχμπάρ».

Σήμερα αναφέρθηκε ότι …

Ο Τσετσένος πολέμαρχος και σύμμαχος του Πούτιν Ραμζάν Καντίροφ και οι μαχητές του ποζάρουν μπροστά από ένα καμένο κτίριο στην πολιορκημένη πόλη.

Σχόλια GreekNewsOnDemand.com: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΥΤΟ κ…ΒΛΑΔΙΜΙΡΕ και πρέπει ΕΣΕΙΣ να τους ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ τους…ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ και να τους…ΔΙΩΞΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟ-ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ!!! ΟΙ ΤΣΕΤΣΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!!! ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΡΟΦΑΣΙΖΕΘΕ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΝ, ΤΟΤΕ…ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕ’ ΔΑΥΤΟΥΣ;;;!!!

Δείτε τώρα το βίντεο…ΦΡΙΞΤΕ!!!…

ΠΗΓΗ >> https://www.thegatewaypundit.com/2022/04/chechen-warlord-forces-declare-victory-mariupol-shout-allahu-akhbar-video/

 

 

 


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from thegatewaypundit

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
www.thegatewaypundit.com/2022/02/breaki...